- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.641
acrınsu nerelerdesin kız.. Kayboldun ortalıktaan..lmaz:
özlettin kendiniopuyorumnanaktan
evet tabiki sıra önemli değil en kısa zamanda bebişlkerimiz gelsinde biri önce biri sonra farketmezzzayok canım herkesete karşılaşılan bidurum değilmiş.. kimisinde hiç belirti bile olmuyormuş..
gerçi ben hiç yaşamadım ama hemişlik belirtisiyle adet belirtiside aynı oluyomuş..
inşlh bebişin göbüşündedir.. inan bunu can-ı gönülden dua ediyorum:Saruboceq:
biliyorum tatlımm bende canı gönülden kankilerimin hamile kalmasını diliyorum en kısa zamanda ayyyy hamiş olalımda göbüşleri tokuşturalım kıss:CüvCüv::CüvCüv:
hee valla.. bende poposuna iki şaplak atıcam.. neden bizi bukadar bekletti diye
eevvvvt demirbaş listesinin başında bende varııımzemuszemus
ama sıra önemli değil yeterki burdaki tüm arkadaşlar hamiş kalsın..:Saruboceq: tabi kankilerimin hamişliğine kendiminki kadar seviniyorum bunuda itiraf etmeliyim.. çünkü sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan
helebi gelsin o yaramazlarlmaz: bak gör nasıl fırtınalar estiririm burda:dance: :dance: :dance:
slm kızlar nasılsınız bakalım
geçmişi okuyolar heralde bilgecim
onlar okuyana kadar bende bi çay alim kendime
al canım sanade sıcacık çay
ay dur ya şimdi senin bebişe öay zararlı dimişakkıdı
o zaman sakız çiyne şimdilik
bilgecim bugün canın epey sıkılmış.. şimdi nasıl oldun bitanem.. biraz dağıldımı kafan.. öpem bikere nanaktan iyi gelirmi acep Şeniz oooh çok tatlı bea.. seni bilmem ama bana pek bi iyi geldi gelbide sarılam :1hug:
bitanede nescafe yapam açılırsın.. bak yanınada çukulata da koydum.. mutluluk hormonun artsına.s.
ooohhh merci canım çok ii geldi vallageldim bennnnnnn
hepinize çay getirdim içalim açılalım anadın mııııııı delikafadulden delikafadulden
:içelim: :içelim:
ay dur ya şimdi senin bebişe öay zararlı dimişakkıdı nan hamilemiyim kısss yoksammm malum mu oldu :CüvCüv:delikafaduldenopuyorumnanaktan
he kıssss bana malum olduuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay hadi inşallah ya bi test alsana canım yaaaaaaaaa yarın sabahtan yap işte
:roflol::sinifsinif: ayyy ağlayayım mı güleyimmi valla buna bile duygulandımmm ağlıycam valla canlarım benimmmmmkıs bilge çayı kahveyi kes anam sen
artık süt içmen gerek senin
kıslar hadi kırk kere söliyelim
gebe karı bilgeeeeeeeee :CüvCüv:
nurtencim ben çayımı alıp mutfağa doğru gitsemm..
bilgecim bilir(bütün gün hamburger yapıyorum birazda eve yemek yapam) dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?