Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

geçmişi okuyolar heralde bilgecim
onlar okuyana kadar bende bi çay alim kendime
al canım sanade sıcacık çay
ay dur ya şimdi senin bebişe öay zararlı dimişakkıdı
o zaman sakız çiyne şimdilik

bilgecim bugün canın epey sıkılmış.. şimdi nasıl oldun bitanem.. biraz dağıldımı kafan.. öpem bikere nanaktan iyi gelirmi acep Şeniz oooh çok tatlı bea.. seni bilmem ama bana pek bi iyi geldi gelbide sarılam :1hug:
bitanede nescafe yapam açılırsın.. bak yanınada çukulata da koydum.. mutluluk hormonun artsına.s.

acrınsu nerelerdesin kız.. kayboldun ortalıktaan.. lmaz:
özlettin kendiniopuyorumnanaktan

acrınsu nerelerdesin kız.. Kayboldun ortalıktaan.. lmaz:
özlettin kendiniopuyorumnanaktan

canım benim işler yoğun ondan giremedim cumarteside çok falza miyde bulantım vardı hastanede kaldım pazar çıktım 4 gibi dünde işe gelemdim zaten aslında doktor çıkartmıcaktı ama nefret ediyorum hastane oertamın allahım kimseyi düşürmesin şimdilikte iyi sayılırız çok şükür bende özledim seni ve tüm arkdaşları canlarım benim yeni güezel haberler var mı acaba geçmişede bakamadım hiç

geçmiş olsun canım.. tekrar KKya hoşgeldin.opuyorumnanaktan. hastanedeymişsin demek.. öpemde barışalımŞeniz
mide bulantısına ne veriyolar serum falan mı

evet tabiki sıra önemli değil en kısa zamanda bebişlkerimiz gelsinde biri önce biri sonra farketmezzza
bizde seni çok seviyozzzz canım benimmmmopuyorumnanaktanŞeniz

geçmişi okuyolar heralde bilgecim
onlar okuyana kadar bende bi çay alim kendime
al canım sanade sıcacık çay
ay dur ya şimdi senin bebişe öay zararlı dimişakkıdı
o zaman sakız çiyne şimdilik

ay dur ya şimdi senin bebişe öay zararlı dimişakkıdı nan hamilemiyim kısss yoksammm malum mu oldu :CüvCüv:delikafaduldenopuyorumnanaktan

geldim bennnnnnn
hepinize çay getirdim içalim açılalım anadın mııııııı delikafadulden delikafadulden
:içelim: :içelim:

evet tatlım baya sıktılar canımı şimdi daha gibiyim ama sizler varsınız ondan Şeniz
bu gün yedim çukulatamı canımmmm saoll yevrummmm :icecream:

ay dur ya şimdi senin bebişe öay zararlı dimişakkıdı nan hamilemiyim kısss yoksammm malum mu oldu :CüvCüv:delikafaduldenopuyorumnanaktan

he kıssss bana malum olduuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay hadi inşallah ya bi test alsana canım yaaaaaaaaa yarın sabahtan yap işte

kıs bilge çayı kahveyi kes anam sen
artık süt içmen gerek senin
kıslar hadi kırk kere söliyelim
gebe karı bilgeeeeeeeee :CüvCüv:

nurtencim ben çayımı alıp mutfağa doğru gitsemm..
bilgecim bilir(bütün gün hamburger yapıyorum birazda eve yemek yapam) dimi ama :)

neyse canım sende yarın eşlik edersin çaya
ne yemek yapcanız kıslar hiç yemem yok evde fikir verin bana

he kıssss bana malum olduuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay hadi inşallah ya bi test alsana canım yaaaaaaaaa yarın sabahtan yap işte

yok nann evde dolu 4 tane test var hazırda kötü sonuç alırsam diye bu gün yapamam sanırım zaten moralım bou-zuktu ya bi de ona üzülmüyüm diyeee ama inşallah hamileyimdir

kıs bilge çayı kahveyi kes anam sen
artık süt içmen gerek senin
kıslar hadi kırk kere söliyelim
gebe karı bilgeeeeeeeee :CüvCüv:
:roflol::sinifsinif: ayyy ağlayayım mı güleyimmi valla buna bile duygulandımmm ağlıycam valla canlarım benimmmmm

iyiyim kuşuum seni gördüm daha iyi oldum.. ama kociş eve gelince pek iyi olmayabilirim..yemek yok ta kaydirigubbakcemile3
akşama koşiş ve ben niye yemek yoook :mymeka:

nurtencim ben çayımı alıp mutfağa doğru gitsemm..
bilgecim bilir(bütün gün hamburger yapıyorum birazda eve yemek yapam) dimi ama :)

heee git git yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 yoksa koçişden akşama yemek yerine :roflol:
neyse ben dün akşam hep cafeynen uğraştımm koçiş beni de dövecek
ya farm yada cafe delimisin diyooo e boşluktan ne etcennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…