Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gülerim nasılsınn canımm valla ne güsel evdesiniz ben de de yemek yok 6 tan sonra çıkıcam market ev mutfak yemek çokkk işimmm var cokkkk

neyse canım sende yarın eşlik edersin çaya
ne yemek yapcanız kıslar hiç yemem yok evde fikir verin bana

ayy bende bilmiyom dün akşam mantı yaptım sölemesi ayıp hazırda değil gerçek mantı kaynaniş saolsun onu pişirdimmm
ama bu akşama bi şey yokk :uhm:

nurten kıs senin fişini çekermiyiz hiçç maşallah ne kadar neşelisin heppp hayatta hep gülersin inşlallah ama senin bebiş sana çekerse hiperaktif olur herhal yandın vallaa

hamişlerrr gelmiş size sorcammm
ya regli olmadım ya ben hamilemiyim diye soruyorum kendime inşallah öledir de
yerleşme kanaması oldumu sizdeee essraaa, vedaaa

ay ilahi kıslar yaaaaa
dün çok komik bişi oldu kıslar
anlatim de gülün
perşembe günü işten gidince makarna yaptım
perşembe cuma yedik onu
cumartesi patates kızarttım akşama alel acele
pazar akşamı da evde yoktum geç geldik gelince gene makarna yedik
pazartesi oldu yani dün eve kocişle gittik
aşkım ne pişirim dedim
makarna dedi
ya kaç gündür makarna yiyoz dedim ( bu arada biz ikimizde makarnacıyız hiç bişi olmasın bize o yeter )
eeeeeeeeeee naapcan dedi
ben gülerek patates dedim ohooooooo diyo biz gülcez diye bi hal olduk
yani anlıcanız bizde son bir haftadır makarna ve patates varrr

canım benim tek şüphem yerleşme kanaması olmuştu adet dönemine yakın bi zamanda ilişki sonrası bi kaç damla kan gelmişti ama pembemsi bi kan ilk defa olmuştu şaşırmıştım acaba yerleşme kanamasımı dedim ama o kadar ağrım vardıki adet ağrısından farkı yok her defasında oldum diye wc gidiyodum ama bişey yoktu meğer hamileymişim kasık ağrısının olmasıda çok normal

bilgem adet belirtisinden farksız canım aynısı hasta olucağını sanıyosun göğüslerde şişme acıma karında adet ağrısı birde bel ağrısı var kasıklardada batma oluyo

kaydirigubbakcemile3 bende geçen hafta ve bu hafta bişiy yapmadım
hazır köfteler var kasap köfte yada nuget onlardan almış bizimkisi bayılır istiflemiş buzluğa dün mantı yedik ya bu akşam kesin onlardan yiycez hiç halim yok yemek yapmaya bu ara

bu arada yerleşme kanaması herkeste olmuyo canım benim oda arkadaşımda yeni hamiş mesela onun olmamış herkeste olmuyo için rahat olsun bünyeler farklı olabiliyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bazen bizdede üst üste oluyor öyle.. aman napalım .....

canım benim halsizlikte varsa hamilelik şüphen çok fazla allahım inşallah hamilesindir ayyy ne güzel olur yarın müjdeli haberini bekliyoruz

bilgem adet belirtisinden farksız canım aynısı hasta olucağını sanıyosun göğüslerde şişme acıma karında adet ağrısı birde bel ağrısı var kasıklardada batma oluyo
:uhm: ya tabi bilmiyorum belkide değilimdir çok istiyorum ama inşallah ölyedir
bende kasık ağrısı çok var ama bi sağ tarafta bi sol şu an solda az önce sağ tarafım ağrıyodu öle uyku halim yok ama karnımın altı acayip şiş ve sert regli ağrım gibi oluyo zaman zaman geçiyo dün akşam donuyodum çok üşüyodum şimdide menepozlu gibi yanıyorummm ayy bilmiyorum yaaa kaptırdım mı kendimi acep :uhm: inşallah hamileyimdirrr yoksa çok üzülcemmm :sinifsinif:

hamişlerrr gelmiş size sorcammm
ya regli olmadım ya ben hamilemiyim diye soruyorum kendime inşallah öledir de
yerleşme kanaması oldumu sizdeee essraaa, vedaaa

geçmişi okuyodum bilgecim kusura bakma inşallah bebiş gelecek saydığın belirtiler benimkiyle aynı benimde karın vebel ağrılarım ara ara oluyodu sürekli değil kanama filan olmadı hiç bilmiyorum kan testi yaptırmadık ya ben daha emin olamıyorum canım ya benim regl günüm 2 gün geçmişti yaptım ve çıktı inşallah seninki de pozitiftir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nurten kıs senin fişini çekermiyiz hiçç maşallah ne kadar neşelisin heppp hayatta hep gülersin inşlallah ama senin bebiş sana çekerse hiperaktif olur herhal yandın vallaa

Allah razı olsun canım
zaten bugün karnım ağrıyo iş yerimde durgundum biraz soruyolar hemen hep gülen nurtene noldu ya hastamısın diyolar Allahım hepimizin neşesini bebeklerimizle daim etsin inşallah canım benim
hem bebişimiz hiperaktif olsun kıs olsunda ben razıyım

ALLAHIM bu garibanın duasını duy
kucaklarımızı boş evimizi neşesiz bırakma YARABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…