- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.681
geçmişi okuyodum bilgecim kusura bakma inşallah bebiş gelecek saydığın belirtiler benimkiyle aynı benimde karın vebel ağrılarım ara ara oluyodu sürekli değil kanama filan olmadı hiç bilmiyorum kan testi yaptırmadık ya ben daha emin olamıyorum canım ya benim regl günüm 2 gün geçmişti yaptım ve çıktı inşallah seninki de pozitiftir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:uhm: ya tabi bilmiyorum belkide değilimdir çok istiyorum ama inşallah ölyedir
bende kasık ağrısı çok var ama bi sağ tarafta bi sol şu an solda az önce sağ tarafım ağrıyodu öle uyku halim yok ama karnımın altı acayip şiş ve sert regli ağrım gibi oluyo zaman zaman geçiyo dün akşam donuyodum çok üşüyodum şimdide menepozlu gibi yanıyorummm ayy bilmiyorum yaaa kaptırdım mı kendimi acep :uhm: inşallah hamileyimdirrr yoksa çok üzülcemmm :sinifsinif:
Allah razı olsun canım
zaten bugün karnım ağrıyo iş yerimde durgundum biraz soruyolar hemen hep gülen nurtene noldu ya hastamısın diyolar Allahım hepimizin neşesini bebeklerimizle daim etsin inşallah canım benim
hem bebişimiz hiperaktif olsun kıs olsunda ben razıyım
ALLAHIM bu garibanın duasını duy
kucaklarımızı boş evimizi neşesiz bırakma YARABBİM
Allah razı olsun canım
zaten bugün karnım ağrıyo iş yerimde durgundum biraz soruyolar hemen hep gülen nurtene noldu ya hastamısın diyolar Allahım hepimizin neşesini bebeklerimizle daim etsin inşallah canım benim
hem bebişimiz hiperaktif olsun kıs olsunda ben razıyım
ALLAHIM bu garibanın duasını duy
kucaklarımızı boş evimizi neşesiz bırakma YARABBİM
kız ben onu söylemeyi unuttum bak şimdi iyice ümitlendim sen hamilesin inşallah bende bi garip oluyodum senin gibi akşamları çok üşüyodum hele ayaklarım çorap terlik hiçbişey fayda etmiyodu üşümem çoktu
slm kızlar ne haber nasılsınız bakıyım bugün RABİM İNŞALLAH DİLEYEN HERKESİ BEBĞİNE KAVUŞTURSUN HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA:Saruboceq:
ben çıkıyorum kızlar akşam nete girersem yazarım hadi öptüm hepinizi
inşallah canım eminimki hamilesin 2 kez pozitifi gördünnn ya ne güzelll ayy bende görebilecekmiyim o 2 çizgiyi yaaa ne heycanlı koçişle bayram etcez valla
birde benim bacağım ağrıyor bi sağ bacağım bi sol çekilir gibi oluyo
off çok mu dinliyorum kendimi acaba :sinifsinif:
slm kızlar ne haber nasılsınız bakıyım bugün RABİM İNŞALLAH DİLEYEN HERKESİ BEBĞİNE KAVUŞTURSUN HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bilmiyorum canım bu gün akşamı da beklerim akşan yarın akşama öğrenebilirsiniz sanırım
reglim yarın gelmezse yaparım büyük ihtimal inşallahhhh gelmez inşallahhhhhhhhh hamileyimdirrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım,
dualarımız seninle, bize mutlaka bildir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?