Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah canım eminimki hamilesin 2 kez pozitifi gördünnn ya ne güzelll ayy bende görebilecekmiyim o 2 çizgiyi yaaa ne heycanlı koçişle bayram etcez valla
birde benim bacağım ağrıyor bi sağ bacağım bi sol çekilir gibi oluyo
off çok mu dinliyorum kendimi acaba :sinifsinif:

kız ben onu söylemeyi unuttum bak şimdi iyice ümitlendim sen hamilesin inşallah bende bi garip oluyodum senin gibi akşamları çok üşüyodum hele ayaklarım çorap terlik hiçbişey fayda etmiyodu üşümem çoktu

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar ne haber nasılsınız bakıyım bugün RABıM ıNŞALLAH DıLEYEN HERKESı BEBĞıNE KAVUŞTURSUN HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kudretim valla bende öle akşam donuyorum çorap da giysem boş ama inşallah psikolojik değildirrr artıkın erenköy ruh ve sinir hastalıklarında ziyaretime gelirsiniz :roflol::roflol:

slm kızlar ne haber nasılsınız bakıyım bugün RABİM İNŞALLAH DİLEYEN HERKESİ BEBĞİNE KAVUŞTURSUN HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA:Saruboceq:

aminnn yafrumm aminnn

İnşallah canım göreceksin hayırlısıyla hep olumlu düşün ben test yaparken hep negatif çıkacak derdim ve öyle olurdu ilk defa bu ay dedim bu kez bu test pozitif çıkacak diye düşündüm hislerim öyle söylüyodu hep öyle de oldu inşallah seninki de pozitiftir canım :CüvCüv:alkisalkisalkis:Saruboceq:

bilmiyorum canım bu gün akşamı da beklerim akşan yarın akşama öğrenebilirsiniz sanırım
reglim yarın gelmezse yaparım büyük ihtimal inşallahhhh gelmez inşallahhhhhhhhh hamileyimdirrrrrrrrrrrrrr

kıslar as biras işim var
iyi akşamlarr hepinize
öptüm kocaman kocaman
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende öptüm nurtenim görüşürüz ben cıkcam birazdann ayyyy son unda akşam oldu kabusu gün bitti iyiki varsınız kızlarrrr hepinizi çok seviyommmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz

essraaa canım akıntın felan oldumu hiç
bende dün ve önceki akşam beyaz renk zar gibi (afedersiniz ) bişey geldi akıntı gibi
hatta hiç olmaz adete yakın şaşırdım Allahımm hayırlara olsun inşallahhhhhhhh

[

ALLAHIM bu garibanın duasını duy
kucaklarımızı boş evimizi neşesiz bırakma YARABBİM[/QUOTE]

aminnnn canım bu sözlerin çok içime dokundu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…