- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.721
ayyy kızlarrrrrrrrrr ya çok heycanlığım gittim tuvalette ağladım işyerimdeyim çünküüü
arkadaşıma (çok samimi olduğum ) ona gösterdim testi evet burda var gözüküyor diyorrr
ayyy ne bilim ben ikinci çizgiyi bariz görüyorummm ama tabi diğeri kadar koyu pembe değil daha açıkkk
,ALLAHIMMM şokum hala elim ayağım titriyor mafoldumben:bbo:
canımmm şu an kahvaltı yapmam gerekkk ama boğazıma düğümleniyorrrBu şok hali bir süre devam eder cnm sonra geçiyor yerini sevince mutluluğa bırakıyor
Ağlama gül artık inşallah kaydirigubbakcemile5
Allahımmmm herkese nasip etsinnn canlarımmmm
dua ederken hepinizi inanın tek tek sayıyorummmm
eminim burdaki herkess çok güzel haberler verecekkkkkkkkk billiyorummmm
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Galiba HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sabah ilk idrarımla test yaptım gözümü açamadım dua ediyordum sonra
elimi yıkadım 1 dk bile geçmeden 2. çizgi çıktı şu an şoktayımmmmmmmmmmm
inanamıyorum, tabi ben heyecanla eşimi kaldırdım galiba ben hamileyim diye uyuyordu
neeee diye bi yataktan fırlayışı vardı gülerdiniz kesinnn baktık evet gözüküyor ama
hemen heyecan yapma bekleyelim dedi
testin fotosunu çektim ama net çıkmıyor kızlarrr şu an bakıyorumm elimde net ikinci çizgi
ama emin olamıyorum yine acaba yanlışmı??????????
Allahımmm çok heyecanlıyımmm
bilgecimmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum hayatımmmmmmmmmmmmmm çk gzl bi haber yaa bende şoktayımmmmmmmmm nsl belli ikinci çizginnnnnnnnnnnnnntebrik ederim cnmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy
canımmmm yavrummm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh en kısa süredee seninde bebişin gelsinn tatlımmmm inşallahhhhh
ayyy vallahi elim ayağım bi tuaffmafoldumben
:teselli: canımmm saol yaaaa bilmiyorum karmakarışığım şuannna.s.
ye yemeğini bebişe iyi bakman lazım sen çift canlsın artık:1hug:
ayyy regli olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor çook korkuyorumm
ağlama tatlım bende senin gibi şoktaydım ve halen inanamıyorum sevincim iki kat fazla oldu sabah sabah dünyanın en güzel haberini aldım
canım ya aslında regli gibi göğüslerim çok iri ve ço acıyo şuancnm bnmmmmmmmmmmm varyaa nlsll sevindim yaaaaaaaaaa ayyyyyyy allahımmmm belirtilerin fln nsldı cnm bu ay bişi yaptınmı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?