Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayyy kızlarrrrrrrrrr ya çok heycanlığım gittim tuvalette ağladım işyerimdeyim çünküüü
arkadaşıma (çok samimi olduğum ) ona gösterdim testi evet burda var gözüküyor diyorrr
ayyy ne bilim ben ikinci çizgiyi bariz görüyorummm ama tabi diğeri kadar koyu pembe değil daha açıkkk
,ALLAHIMMM şokum hala elim ayağım titriyor mafoldumben:bbo:

canım panik yapma tadını çıkar tatlım allah hepimizin dualarını teker teker kabul ediyor ağlama güzelim her zaman gül tatlım bak meleğin seninle ilk fırsatta kanda da baktır canım

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi:

Bu şok hali bir süre devam eder cnm sonra geçiyor yerini sevince mutluluğa bırakıyor
Ağlama gül artık inşallah
kaydirigubbakcemile5

Allahımmmm herkese nasip etsinnn canlarımmmm
dua ederken hepinizi inanın tek tek sayıyorummmm
eminim burdaki herkess çok güzel haberler verecekkkkkkkkk billiyorummmm

Bu şok hali bir süre devam eder cnm sonra geçiyor yerini sevince mutluluğa bırakıyor
Ağlama gül artık inşallah kaydirigubbakcemile5
canımmm şu an kahvaltı yapmam gerekkk ama boğazıma düğümleniyorrr
ağlıyorum bi taraftannnn inanamıyorummm akannehir:sinifsinif:

Allahımmmm herkese nasip etsinnn canlarımmmm
dua ederken hepinizi inanın tek tek sayıyorummmm
eminim burdaki herkess çok güzel haberler verecekkkkkkkkk billiyorummmm

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama (mutluluk gözyaşları)

ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı (diken diken olmuş tüyler ) :roflol:

bilgecimmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum hayatımmmmmmmmmmmmmm çk gzl bi haber yaa bende şoktayımmmmmmmmm nsl belli ikinci çizginnnnnnnnnnnnnntebrik ederim cnmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy

ukla tebrik ederim çok sevindim benimde testim böyle çıkmıştı şuan 8,5 haftalık hamişim ay çok sevindim

bilgecimmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum hayatımmmmmmmmmmmmmm çk gzl bi haber yaa bende şoktayımmmmmmmmm nsl belli ikinci çizginnnnnnnnnnnnnntebrik ederim cnmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy

canımmmm yavrummm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh en kısa süredee seninde bebişin gelsinn tatlımmmm inşallahhhhh

ayyy vallahi elim ayağım bi tuaffmafoldumben

ağlama tatlım bende senin gibi şoktaydım ve halen inanamıyorum sevincim iki kat fazla oldu sabah sabah dünyanın en güzel haberini aldım

canımmmm yavrummm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh en kısa süredee seninde bebişin gelsinn tatlımmmm inşallahhhhh

ayyy vallahi elim ayağım bi tuaffmafoldumben

cnm bnmmmmmmmmmmm varyaa nlsll sevindim yaaaaaaaaaa ayyyyyyy allahımmmm belirtilerin fln nsldı cnm bu ay bişi yaptınmı??????

ayyy regli olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor çook korkuyorumm

canım sakın korkma bende bile halen o ağrılar var çok normal adet sancısı gibi ağrıların olması hemen kan testi yaptırmaya git vakit kaybetme için rahat olsun gerçi yüzde yüz hamilesin ama senin rahatlaman için
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Allahım nazarlardan korusun ınŞallah lıstemız hamıŞlerle dolar taŞar darısı tÜm ısteyenlerın baŞına

ağlama tatlım bende senin gibi şoktaydım ve halen inanamıyorum sevincim iki kat fazla oldu sabah sabah dünyanın en güzel haberini aldım

saol canım Allah razı olsunnnn :1hug:

cnm bnmmmmmmmmmmm varyaa nlsll sevindim yaaaaaaaaaa ayyyyyyy allahımmmm belirtilerin fln nsldı cnm bu ay bişi yaptınmı??????
canım ya aslında regli gibi göğüslerim çok iri ve ço acıyo şuan
birde 2-3 gün önce bi akıntı geldi şeffaf beyaz zar gibi hatta burda da yazdı sizdede oldumu diye kasıklarım ağrıyor zaman zaman bir sağ tarafım bir sol tarafım
ama onun dışında öyle uyku mide bulantısı yorgunluk yok reglli gibi aynıı hatta hala emin değilim inanamıyorummm kan testine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…