Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

anladım cnm oyyyy bilgem inan hala şoktayım cnm bnmmmm.....peki eşin kolşisin içiyodu dimi keçiboynuzu fln içiyomuydu........kusura bkma böle soruyorum ama napalım umut işte

ÇektİĞİn bÜtÜn sıkıntıların mÜkafatını aldın sende Çok ŞÜkÜr yarabbİm allahım herkesİ sevİndİrsİn ne gÜzel bİŞey yaaaaaa

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım çok sevindim. benimde 2. gebeliğimde böyle sonuç çıkmıştı, hamilesin gözün aydı.

EVETTT Rabbim işte çok büyükkk

uklacım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağiına almayıda nasip etsin darısıda biz bekleyenlere olsun inşallah.. a.s.

canımmm şu an kahvaltı yapmam gerekkk ama boğazıma düğümleniyorrr
ağlıyorum bi taraftannnn inanamıyorummm akannehir:sinifsinif:

ağla canım ağlamaların mutluluktan olsun hep inşallah

ayyy regli olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor çook korkuyorumm

bunlar çok normal bebeğin sana ben geldim annecim diyo kıssssss

Allahım nazarlardan korusun İnŞallah lİstemİz hamİŞlerle dolar taŞar darısı tÜm İsteyenlerİn baŞına

Amin kudretcim Aminnnnn
dua ederken hep önce burdaki arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere sonra bana diye dua ediyom kıs inanınki

nurtenime, mürvetimeeee aklı ma gelmeyenler varsa kusuruma bakmasın Rabbi,m herkese en kısa sürede nasip etsin inşallahhhhhhhh

Amin bitanem yaaa Allah razı olsun güzel annneemmmmmm

kıs bilgeeeeeee
bak bana din malum mu oldu sanan didiyin gordün müüüüüüü
malum olmuş gerçekten bana
iyiki dün çay vermemişim sana bak
artık süt içmen gerek senin canım
Kıs Kudretimm aynı sende canım süt için ve günlük 1 tane haşlanmış yumurtayı unutmayın kısssss ve bütün gebe karılar sizlerede sesleniyommmmmm

anladım cnm oyyyy bilgem inan hala şoktayım cnm bnmmmm.....peki eşin kolşisin içiyodu dimi keçiboynuzu fln içiyomuydu........kusura bkma böle soruyorum ama napalım umut işte
tatlım ben mayısda aşılama oldum ya hani sonra olumsuz olduuu
eşimde bende kürleri bıraktık eşim ilacını içiyor evet colşisini bi o çalıştığımkız süre bıraktı ama aylardır içiyorrrr yani olabiliyormuşşşş içini ferah tut bidewnemmmm olacak inşallahh bol bol dua ettttt Rabbim kabul edecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

msjın yeni geldi
daha hiç biyeri okumadan dalı verdim buraya...

ciddiiiii mi kıııııııssssdelikafadulden delikafadulden nldu delikafadulden nasıl oldu..delikafadulden test mi yaptın naptın..delikafadulden

testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:

:teytey::teytey:uklammm tebrikk ederim canımm şimdiii oft yi takip ederken yazını gördümm hemen daldım topiğin içineee:teytey:harika bir haberr buu.

kızlar akşam noldu, eşimle tavla oynadık, 5-1 yendim eşimi. çok kızdı sinirledi. biraz boğuştuk şakalaştık. üstüme oturdu. sonrada sema ya hamileysen dedi,dedim daha reglime 1 hafta var dedim, ama olsun ya bişey olduysa dedi. inşallah hamileyimdir bende kızlar...

uklacım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağiına almayıda nasip etsin darısıda biz bekleyenlere olsun inşallah.. a.s.
saooll canımm inşallahhhh Allah isteyenlerin ve dua edenleri boş bırakmıyorrr emin ol 2 yıldır bu günü bekliyordumm Allahım hepinize nasip etsinnn inşallahhhhhhhhh

kudretcim aman deyim yavaş yavaş çek halayı nolursun bebeğinde şimdiden halayı öğrencek kısssss
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi kıslar kudret başta ben yanında hadi sizlerde katılın halayaaa

cnmmmmmmmm bnmmmmmmmm Allahımmmmmmmm biizmd edualarımızı kabul etsin yarbbim.......hiii cnm bnmm tekrar tebrik ederim ya

he nurtenim biliyommmmm malum olmuştuuu taa kaç gündür sen hamilesin diyodunuz bir de ben konduramıyordummmmmmmmmm

msjın yeni geldi
daha hiç biyeri okumadan dalı verdim buraya...

ciddiiiii mi kıııııııssssdelikafadulden delikafadulden nldu delikafadulden nasıl oldu..delikafadulden test mi yaptın naptın..delikafadulden

hee kısss sabah test yaptım koydum testi topikimize bi baak bi kaç sayfa çnceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…