- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.761
Aminnnnnnnnnnnn yürekten gönüldennnnnnnnnnnn aminnnnn
ben bu ay ovülasyon testi uyguladımmm canım benim teste pembe çizgiler çıkmıştı o o gün ve ertesi gün çalıştık sonradan ve öncesinde de çalıştık 5 kez felan çalıştık aslında 10. gün 14. gün 15. gün sonrasında da 2 gün de kaçıncı tam hatırlamıyorummm
aaaaaaaaaa
ay süpersin bilgemmmmmmmmm
Allahım o kadar çom sevindimki anlatamam yaaaaaaa
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin kuşum yaaaaaa
aklına kötü bişi getirme kesin hamilesin cenımmm
haydi kıslar halayaaaaaaaaaaaaa
SEN EŞİNE BAKMA BENİMKİDE İDRAR TESTİNİ 10. GÜNE KADAR İZİN VERMİYODU GEÇSİN DİYODU MEĞER HAMİLEYMİŞİM KANDA KESİN ÇIKAR POZİTİF TESTTE YANILMA PAYI YOK BENİM TESTİMİN AYNISI DİĞERİNE GÖRE DAHA AÇIK AMA KESİN HAMİLESİN KIZZZZZZZZZZZ
:teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
GELDİM NURTENCİM GELDİM HAMİLEYİM AMA BEN BU HABERE OYNARIM KIZZZZZZ HEMDE HALAYIN EN BAŞINDA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: QUOTE]
ukla o kdar sevındım ki...geçen aydan hatırlıyorum üzüntüyle kırmızılar gelmişti....senin için çok sevinçliyim...umarım saglıkla bebeğini kucagına alırsın
Canım bİlgem bende İlk test yaptıĞımda sevalle sana faceden yazmıŞtım elelrİm tİtrİyodu topİĞe yazarken Şİmdİ senİn ne duygular İÇİnde olduĞunu tahmİn edebİlİyorum
2010 haziran anne adayı ukla
Saolunnn canlarımmmm
Nurtencim,bafo cum hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh ben hala inanmıyorum yaaa hamilemiyim değilmiyim diye 100 kez bakmışımdır teste
sol tarafımda bi yumru var sanki zonkluyorrr içerde inşaat çalışması var sankim bir tuaf
birde 2 gündür gaz vardı bende
ayyy belirtilerimi yazayım kızlarrrr işteeee belkim fikir olur ama herkeste aynı olmuyor sanırımmmm
Allahımmmmmmmmm beim güzel arkadaşlarıma da nasip ettttttttttttttttttttt RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÇektİĞİn bÜtÜn sıkıntıların mÜkafatını aldın sende Çok ŞÜkÜr yarabbİm allahım herkesİ sevİndİrsİn ne gÜzel bİŞey yaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
canım çok sevindim. benimde 2. gebeliğimde böyle sonuç çıkmıştı, hamilesin gözün aydı.
canımmm şu an kahvaltı yapmam gerekkk ama boğazıma düğümleniyorrr
ağlıyorum bi taraftannnn inanamıyorummm akannehir:sinifsinif:
ayyy regli olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor çook korkuyorumm
Allahım nazarlardan korusun İnŞallah lİstemİz hamİŞlerle dolar taŞar darısı tÜm İsteyenlerİn baŞına
nurtenime, mürvetimeeee aklı ma gelmeyenler varsa kusuruma bakmasın Rabbi,m herkese en kısa sürede nasip etsin inşallahhhhhhhh
Aminnnnnnnnnnnn yürekten gönüldennnnnnnnnnnn aminnnnn
ben bu ay ovülasyon testi uyguladımmm canım benim teste pembe çizgiler çıkmıştı o o gün ve ertesi gün çalıştık sonradan ve öncesinde de çalıştık 5 kez felan çalıştık aslında 10. gün 14. gün 15. gün sonrasında da 2 gün de kaçıncı tam hatırlamıyorummm
tatlım ben mayısda aşılama oldum ya hani sonra olumsuz olduuuanladım cnm oyyyy bilgem inan hala şoktayım cnm bnmmmm.....peki eşin kolşisin içiyodu dimi keçiboynuzu fln içiyomuydu........kusura bkma böle soruyorum ama napalım umut işte
testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:
saooll canımm inşallahhhh Allah isteyenlerin ve dua edenleri boş bırakmıyorrr emin ol 2 yıldır bu günü bekliyordumm Allahım hepinize nasip etsinnn inşallahhhhhhhhhuklacım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağiına almayıda nasip etsin darısıda biz bekleyenlere olsun inşallah.. a.s.
tatlım ben mayısda aşılama oldum ya hani sonra olumsuz olduuu
eşimde bende kürleri bıraktık eşim ilacını içiyor evet colşisini bi o çalıştığımkız süre bıraktı ama aylardır içiyorrrr yani olabiliyormuşşşş içini ferah tut bidewnemmmm olacak inşallahh bol bol dua ettttt Rabbim kabul edecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ağla canım ağlamaların mutluluktan olsun hep inşallah
bunlar çok normal bebeğin sana ben geldim annecim diyo kıssssss
Amin kudretcim Aminnnnn
dua ederken hep önce burdaki arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere sonra bana diye dua ediyom kıs inanınki
Amin bitanem yaaa Allah razı olsun güzel annneemmmmmm
kıs bilgeeeeeee
bak bana din malum mu oldu sanan didiyin gordün müüüüüüü
malum olmuş gerçekten bana
iyiki dün çay vermemişim sana bak
artık süt içmen gerek senin canım
Kıs Kudretimm aynı sende canım süt için ve günlük 1 tane haşlanmış yumurtayı unutmayın kısssss ve bütün gebe karılar sizlerede sesleniyommmmmm
msjın yeni geldi
daha hiç biyeri okumadan dalı verdim buraya...
ciddiiiii mi kıııııııssssdelikafadulden delikafadulden nldu delikafadulden nasıl oldu..delikafadulden test mi yaptın naptın..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?