Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

BU HABERı HERKESıN DUYMASI LAZIM BıLGECıM ıNANIRMISIN AKŞAMDAN BERı SENı MERAK EDıYODUM ÇOK ŞÜKÜR SABAH MÜJDESıNı ALDIK
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

tebriklerrrrrrrrrrr

canlarım inanın çok mutlu ettiniz beniii
iş yerimdeyiöm ya zor tutuyorum kendimi bıraksalar salya sümük ağlıycam
eşimde şok taydı dur bakalım bekleyelim hemen kanda baktırma az geçsin regli olursan hayal kırıklığı yaşamayalım diyorrr
Allahım yüzümüze gülsün Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinn inşallah herkese
Kadriyeme, Gülerime, Nilüferime, Richime, Minnoşum,Şeymama, Sevalime,esengülüme herkeseeeeeeeeeeeee

NıLÜFER KADRıYE GÜLER SEVAL NERDESıNıZ KIZ KALKIN HABERE BAKIN
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nurtenime, mürvetimeeee aklı ma gelmeyenler varsa kusuruma bakmasın Rabbi,m herkese en kısa sürede nasip etsin inşallahhhhhhhh

bilgecim kurban olurummmmmmmmmmmm oyyyyyyyyy kızzz inanmıyorum halaaaa cnm bnm Alahım bak dualrını kabul etti darısı bizlere yarabbim.........

benım yenı tarıh 28 ekim :hulya:

aaaaaaaaaa
ay süpersin bilgemmmmmmmmm
Allahım o kadar çom sevindimki anlatamam yaaaaaaa
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin kuşum yaaaaaa
aklına kötü bişi getirme kesin hamilesin cenımmm
haydi kıslar halayaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

SEN EŞıNE BAKMA BENıMKıDE ıDRAR TESTıNı 10. GÜNE KADAR ıZıN VERMıYODU GEÇSıN DıYODU MEĞER HAMıLEYMıŞıM KANDA KESıN ÇIKAR POZıTıF TESTTE YANILMA PAYI YOK BENıM TESTıMıN AYNISI DıĞERıNE GÖRE DAHA AÇIK AMA KESıN HAMıLESıN KIZZZZZZZZZZZ
:teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey:

GELDıM NURTENCıM GELDıM HAMıLEYıM AMA BEN BU HABERE OYNARIM KIZZZZZZ HEMDE HALAYIN EN BAŞINDA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Canım bılgem bende ılk test yaptıĞımda sevalle sana faceden yazmıŞtım elelrım tıtrıyodu topıĞe yazarken Şımdı senın ne duygular ıÇınde olduĞunu tahmın edebılıyorum

bilgecim kurban olurummmmmmmmmmmm oyyyyyyyyy kızzz inanmıyorum halaaaa cnm bnm Alahım bak dualrını kabul etti darısı bizlere yarabbim.........
Aminnnnnnnnnnnn yürekten gönüldennnnnnnnnnnn aminnnnn
ben bu ay ovülasyon testi uyguladımmm canım benim teste pembe çizgiler çıkmıştı o o gün ve ertesi gün çalıştık sonradan ve öncesinde de çalıştık 5 kez felan çalıştık aslında 10. gün 14. gün 15. gün sonrasında da 2 gün de kaçıncı tam hatırlamıyorummm

ÇektıĞın bÜtÜn sıkıntıların mÜkafatını aldın sende Çok ŞÜkÜr yarabbım allahım herkesı sevındırsın ne gÜzel bıŞey yaaaaaa

testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım çok sevindim. benimde 2. gebeliğimde böyle sonuç çıkmıştı, hamilesin gözün aydı.

uklacım ben uzun zamandır girip takip ediyorum yazı yazmıyorum ama ben 5, yılımda hamile olduğumu öğrendim hemde normal yolla kendime nekadar seviniyorsam inanın sizler içinde okadar sevindim çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…