- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.781
kudretcim aman deyim yavaş yavaş çek halayı nolursun bebeğinde şimdiden halayı öğrencek kısssss
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi kıslar kudret başta ben yanında hadi sizlerde katılın halayaaa
testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:
hee vallaa nasıl sevindim anlatamam:teytey: :teytey:güleriqm kız geldinmi duydunmu haberi ne güzel bilge artık hamileeeee
hemeen bakıyorum güzel annem opuyorumnanaktanhee kısss sabah test yaptım koydum testi topikimize bi baak bi kaç sayfa çnceee
TUTTUM NURTEİN PARMAĞINDAN bak bide bu hasta halımle hopidi hopidi çekiyorum valla amannnn ohh ohhhhh:teytey:
bılgemmm kusum sımdı nurten soledı hayatım benım yaa allahım gonlune gore verdı canım annem benımmm hayrlı olsunnnnn
canııımmm benim bi acayibimmmm bende şoklardayımm inanamıyorum halaaa:teytey::teytey:uklammm tebrikk ederim canımm şimdiii oft yi takip ederken yazını gördümm hemen daldım topiğin içineee:teytey:harika bir haberr buu.
canımm dikkattt et kendine belli olmuyorr bak görüyorsunnn beklemediğin zaman neler neler oluyorrrkızlar akşam noldu, eşimle tavla oynadık, 5-1 yendim eşimi. çok kızdı sinirledi. biraz boğuştuk şakalaştık. üstüme oturdu. sonrada sema ya hamileysen dedi,dedim daha reglime 1 hafta var dedim, ama olsun ya bişey olduysa dedi. inşallah hamileyimdir bende kızlar...
aminnn canımm amin Rabiim isteyen herkese önceliklede burdaki canım arkadaşlarıma versinnn inşallahhhhhhhhhhhhhtebrikler delikafaduldensabahsabah ne güsel haber bu böyle allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:teytey:
son sayfayı okudum sadece
kuşum bidenem çok tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:
allah seni ve göbüşündeki küçük meleği nazarlardan korusun:Saruboceq:
ayyy şaşırdııım vallahaa ne diyeceğimi bilemiyorum delikafadulden içim kıpraştı vallahadelikafadulden
gülerim ben en halayın en başındayım nurten var yanımda sende 3. sıraya geç diğer kızlarda haydi hep beraber :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
kız bile bende mayısta aşılama yaptırmıştım olmayınca tedaviyi felan bırakmıştım kaderimiz aynıymış aynı zamandada hamile kaldık ama bi fark var ben 3. yılıma girecektim senden kıdemliyim yani ayrıcada benim bebiş abla veya abi olucak kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?