Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

TUTTUM NURTEİN PARMAĞINDAN bak bide bu hasta halımle hopidi hopidi çekiyorum valla amannnn ohh ohhhhh:teytey:

testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:

tebrikler delikafaduldensabahsabah ne güsel haber bu böyle allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:teytey:

son sayfayı okudum sadece
kuşum bidenem çok tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:
allah seni ve göbüşündeki küçük meleği nazarlardan korusun:Saruboceq:

ayyy şaşırdııım vallahaa ne diyeceğimi bilemiyorum delikafadulden içim kıpraştı vallahadelikafadulden

nurtenim ben sütümü her sabah içiyorum çok şükür yemem dikkat ediyorum artık bilgeyi düzene sokmamız lazım

güleriqm kız geldinmi duydunmu haberi ne güzel bilge artık hamileeeee
hee vallaa nasıl sevindim anlatamam:teytey: :teytey:

hee kısss sabah test yaptım koydum testi topikimize bi baak bi kaç sayfa çnceee
hemeen bakıyorum güzel annem opuyorumnanaktan

TUTTUM NURTEİN PARMAĞINDAN bak bide bu hasta halımle hopidi hopidi çekiyorum valla amannnn ohh ohhhhh:teytey:

durun bende geliyoom halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız bile bende mayısta aşılama yaptırmıştım olmayınca tedaviyi felan bırakmıştım kaderimiz aynıymış aynı zamandada hamile kaldık ama bi fark var ben 3. yılıma girecektim senden kıdemliyim yani ayrıcada benim bebiş abla veya abi olucak kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt

ayy herkese gunaydın bugun çok guzel bı gun gune guzel bı hamile haberıyle başladım.ayy görceksınzhalımı gözum acılmıyor pc basına geldım bılgıayarı acmaya calışıyorum ..bılgecım canım benımm gerckten ama gerckten çok sevındım beee

bılgemmm kusum sımdı nurten soledı hayatım benım yaa allahım gonlune gore verdı canım annem benımmm hayrlı olsunnnnn

canımmmmm Allah hepimizin gönlüne göre versinnnn hepiniz peşimizden gellinnnn inşallahhh dua ediyorum sizeeeeeeeeeee daha dün gece tek tek isimleriniz saydım Rabbimeeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

gülerim ben en halayın en başındayım nurten var yanımda sende 3. sıraya geç diğer kızlarda haydi hep beraber :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

canımm dikkattt et kendine belli olmuyorr bak görüyorsunnn beklemediğin zaman neler neler oluyorrr

tebrikler delikafaduldensabahsabah ne güsel haber bu böyle allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:teytey:
aminnn canımm amin Rabiim isteyen herkese önceliklede burdaki canım arkadaşlarıma versinnn inşallahhhhhhhhhhhhh

Şu anda topıkte 13 kıŞı var maŞallah patlama olucak valal bomba haber flash flash flash bılge hamıleeeeeeeeeeeee

he kısss ben bile ne edeceğimi şaşırıyommm bi ağlıyom bi gülüyommm kuşummm inşallhaaaa senide görücem burda bağırıkeneeeeeeeeeee inaşllahhhhhhhhhhhhh

şu anda topikte 13 kişi var maşallah patlama olucak valal bomba haber flash flash flash bilge hamileeeeeeeeeeeee

gülerim ben en halayın en başındayım nurten var yanımda sende 3. sıraya geç diğer kızlarda haydi hep beraber :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

ohhhhhhhhh yandan ben hala inanamıyorum:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet gülüm evet benimde 2 yıl olduu tamm eylülde başlamıştık çalışmalara 2 yıl sonra Rabbim yüzümüze güldüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…