Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canımmm benimmmmm bu topikin en kıdemlisi sensin sonra ben,güler sırayla geliyozzz inşallahhh Rabbim o güzel gönlüne göre versinnnn, ne istiyorsannnn ne diliyorsun o olsun bi tanemmmm dualarımdasınnnn hep ilk önce senin hamile olmanı diledimmmm ama kısmettt benim önce olmamdaymılşşşş ama eminim Rabbimmm seninde yüzünü en kısa sürede güldürecekkkk canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOMMMM

bilge artık böyle.. onun göbüşünde bebiş vaaarrr delikafadulden

leylekler ona bebişini getirdi sıra bizde

:teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

Allahımmmm herkese nasip etsinnn canlarımmmm
dua ederken hepinizi inanın tek tek sayıyorummmm
eminim burdaki herkess çok güzel haberler verecekkkkkkkkk billiyorummmm

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt allahım inanamıyorum canım çok tebrik ederim sabah sabah süper bir haber oldu bu allahım noolur biz de mucizemize kavuşalım darısı bizlerin başına inşallahh...:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

amimnmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

he kısss ben bile ne edeceğimi şaşırıyommm bi ağlıyom bi gülüyommm kuşummm inşallhaaaa senide görücem burda bağırıkeneeeeeeeeeee inaşllahhhhhhhhhhhhh

amiiiin bidenem amiiiinnn:Saruboceq:
allah burda senin halayını çeken herkeze 2er 3er versin inşlhhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq::lepi:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

CANIMM evet şoktayımmm elim ayağım dolaşıkkkk inanamıyorum bende
inşallah en kısa sürede nasip etsin Rabbim Eylül ayı bereketli oldu tez zamanda siz de güzel haberlerinizi verin inşallahhhhhhhhhhhhhh

innşlh böyle kucağına da alırsın meleğini.. bizede fotosunu gösterirsin yiğenimizin:Saruboceq:

aminnnn gülümmmm

vaz geçtim yaramaz olmasın.. böyle akıllı uslu olsun hep sütünü içsin... şimden sonra sende içiyosun tammıklava:

ekle kız kadriş görelim bilgemizi hamişlerin başköşesinde:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

ayyy vedam ayağını mı sürttün kııız...
haydi bilgem sende sürt bakalım arkadan kim gelecekkk :CüvCüv:

bence eklesin bilgem sen hamilesin beklediğin gün bu gün eklesin görelim

bilmiyorum kudretimm ya kanda baktırmadan emin olamıyacağım snaıırmmm bennn oyyyy kafam allak bullak ya
işe bile başlamadım daha bakamadım heyecandannnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…