Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

uklacım canım çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oley be bir hamişimiz daha varrrr darısı bizlere inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayıda göstersin canım benim :teytey::teytey::teytey:

Canımmmbenim inşallahhh bende bi ağlıyom bi duruyorum inanamıyorum hala
inşallah hepinize tez vakitte Rabbim nasip etsinnnnn

zemuszemus bidenem canım inşallah bizde görcez o çift çizgiyi gidicez uklanın arkasından ama benim biraz zor beklemem lazım bir 3 aydaha :roflol: :asigim: :CüvCüv:

tatlişkomm tekrar yükledim senin için
burdan daha net elimdeki test foto çekerken parlamış

uklacım canım çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oley be bir hamişimiz daha varrrr darısı bizlere inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayıda göstersin canım benim :teytey::teytey::teytey:
canımmm Allah razı olsunnn inşallah hepinizi görcezzz burdaaan halay cekcezzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey:

canım bilmiyorum eşim biraz daha geçsin diyor biz hala inanamıyoruz çünkü
yarın sabah tekrar idrarda bakmaya karar verdim sabah tekrar çıkarsa kanda baktırmaya giderim
büyük ihtimall

inanmıyorummmm bilge hamileeeeeeeeeee ayy canım ya nasıl sevindimm bilemezsinn ay inşallahh yanlış değildir inşallah kalp atışı kese bebişş hepsi vardırr Allahım ne olur olsunnn Allahhh sahlıkla kucağına almayı nasip etsinn arkadaşımm yaaa çok öpüyorummm çok tebrik ederimmm

ccanım m beniimmmm inşalahhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende şoktayım inanmak çok istiyorumm
kanda bakmadan hala inanamıyorum Allahım inşallah yüzümüze gülmüştürrrr

tatlişkomm tekrar yükledim senin için
burdan daha net elimdeki test foto çekerken parlamış

en sonunda arkadaşımdada olsa bende çift çizgiyi gördüüüümm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bilgecim bence kan testini yaptır hemen beklemene gerek yok idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar korkma hamilesin ayrıcada meraktan nasıl bekliycenki sen eşine bakma git kanda baktır

uklammmmmmmmm çok sevindim canım benimmmmm ayyy inşallahh sağlıcakla alırsın kucağına dadlum mujukaaaaaaaaaaaa

bilgecim bence kan testini yaptır hemen beklemene gerek yok idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar korkma hamilesin ayrıcada meraktan nasıl bekliycenki sen eşine bakma git kanda baktır
kudretim meraktan nasıl çatlıyorum bi bilsennn anlatamam
ama eşim bekle hüsrana uğramayalım diyorrr bende korkuyorummmm Allahımmmm

uklammmmmmmmm çok sevindim canım benimmmmm ayyy inşallahh sağlıcakla alırsın kucağına dadlum mujukaaaaaaaaaaaa
canımmmmmmmmmmmmmm bende nasıl mutluyum anlatamam
ama hala leyla gibiyimmmm amin gülüm aminnn darısı başına Rabbim tez elden versinnn sanada canımmmmm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…