- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.841
canııımmmmmmm tebrik ederimmm .. mesajını okuduktan sonra hüngür hüngür ağlamaya başladım.. biraz sevinçten biraz burukluktan Allahım inş. sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder arkadaşımmm ve inşallah bizlere de tez vakitte verir inşallahhhhh innşallahhh...yüce rabbim duy sesimizi n' olurrrrrrrr :Saruboceq:
hepmiz arkandan geliyoruz.. ama bakalım ilk kim gelcek
bu arada senin testin resmini bulamadım ben yaaa...(
görmek istiyodum oysa....
okadar çok tek çizgi gördümki kendimde sende bari ikisini bi arada göreyimkaydirigubbakcemile3
canımmm Allah razı olsunnn inşallah hepinizi görcezzz burdaaan halay cekcezzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey:uklacım canım çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oley be bir hamişimiz daha varrrr darısı bizlere inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayıda göstersin canım benim :teytey::teytey::teytey:
ccanım m beniimmmm inşalahhhhhhhhhhhhhhhinanmıyorummmm bilge hamileeeeeeeeeee ayy canım ya nasıl sevindimm bilemezsinn ay inşallahh yanlış değildir inşallah kalp atışı kese bebişş hepsi vardırr Allahım ne olur olsunnn Allahhh sahlıkla kucağına almayı nasip etsinn arkadaşımm yaaa çok öpüyorummm çok tebrik ederimmm
tatlişkomm tekrar yükledim senin için
burdan daha net elimdeki test foto çekerken parlamış
gülerimm nasılsınn gördünmü güselll haberiii darısı tezz saatte başımızaaa
inşallahh bu ay sende kendi çift çizgini görürsün bitanem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhen sonunda arkadaşımdada olsa bende çift çizgiyi gördüüüümm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kudretim meraktan nasıl çatlıyorum bi bilsennn anlatamambilgecim bence kan testini yaptır hemen beklemene gerek yok idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar korkma hamilesin ayrıcada meraktan nasıl bekliycenki sen eşine bakma git kanda baktır
canımmmmmmmmmmmmmm bende nasıl mutluyum anlatamamuklammmmmmmmm çok sevindim canım benimmmmm ayyy inşallahh sağlıcakla alırsın kucağına dadlum mujukaaaaaaaaaaaa
canımmm Allah razı olsunnn inşallah hepinizi görcezzz burdaaan halay cekcezzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?