Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ukla tebrık ederım canım sorunsuz bı hamilelik geçirir ve meleğini kucağına alırsınopuyorumnanaktan inşallah biz de çift çizgiyi görürürüz bu ay kızlarr:teytey:
tatlım çok saolll inşallahhhh hepinizi görürüz inşallah hepinizin halayınıda çekerizzzz
Rabbim en tezinden nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım ne zamandır takip ediyorum topic i ama seninle hiç konuşmamıştık. gerçi ovulasyon topic inde karşılaşmıştık belki hatırlarsın.

inan çok ama çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

bizleri de dularından eksik etme. Allah isteyen herkese versin beni de içlerinden ayırmasın inşallah :)

evet canımmm biliyorum bende seni a.s
İnşallah canımmm tanıdığım tanımadığım herkese Rabbim nasip etsin inşallah
:1hug:

ukla öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah benim bugün adetimi 4 gün geçti test yapsam mı bilmiyorum korkuyorum senin kaç gün geçti test yaptın

bilgem kız inşallah hamişsin ben sana demiştim zatiii:hooray::hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bilgem hüsrana uğramaya niye korkuyorsunki yarın öbürgün yapınca da hüsran olmayacanmı bence kan tahlilini yaptır halayımız daha da şenlensin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba kızlar. ben takip ediyordum ama yazmamıştım daha önce. inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin anneliği.

biz 4 yıllık evliyiz. bu denemeleri yapacağımız 3. ay olacak inşallah son ay olur ve meleğime kavuşurum.

ovulasyon testi kullandım 2 aydır. ilk ay günleri yakalayamadım. geçen ay yumurtlama günümü tespit ettim ama kısmet değilmiş. inşallah bu ay olur :)

bilgee kıss ben sana demiştimmm bebişin hediye gönderdi diyeee doğru çıktı hamilelik belirtilerine bebişin hediyesinide ekleyelimm

Bilgecim canım uyanır uyanmaz pc yi açtım topicimizi buldum çünkü senden güzel haberler alacağıma emindim
hani sana demiştim içime doğuyor diye 4. kişisin tutturduğum
inan okurken gözlerim doldu çok sevindim arkadaşım
inşallah kandada çıkacak dahada sevinicez (biran önce yaptır bence )
şimdi bizim içinde dua et senin gibi cici annellerin duası daha makbul
isimlerimizle etki daha etkili olsun ayağını iyice sürt arkandan bütün liste gelsin
kendine çok dikkat yemeğini filan ye yeğenimizi aç bırakma

canım inşllah bu ay muradına erişirsin hepimizin isteğibu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende 6.5yıllık evliyim:çok üzgünüm:

Uklacım senin adına inan cok sevidim canım allah tamamını erdirsin inş.güzel rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş. inş.hamilelerin duası kabul olurmuş canım bizler bol bol dua et...bu arada arkadaşlar benim listede adım yokkk.adet günüm 20 ekim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…