- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.861
AYYY DİMİ BENDE DÜN SANA BIRAKTIM DEMİŞTİMM kaydirigubbakcemile3
tatlım çok saolll inşallahhhh hepinizi görürüz inşallah hepinizin halayınıda çekerizzzzukla tebrık ederım canım sorunsuz bı hamilelik geçirir ve meleğini kucağına alırsınopuyorumnanaktan inşallah biz de çift çizgiyi görürürüz bu ay kızlarr:teytey:
ayyy kızlarrrrrrrrrr ya çok heycanlığım gittim tuvalette ağladım işyerimdeyim çünküüü
arkadaşıma (çok samimi olduğum ) ona gösterdim testi evet burda var gözüküyor diyorrr
ayyy ne bilim ben ikinci çizgiyi bariz görüyorummm ama tabi diğeri kadar koyu pembe değil daha açıkkk
,ALLAHIMMM şokum hala elim ayağım titriyor mafoldumben:bbo:
evet canımmm biliyorum bende seni a.scanım ne zamandır takip ediyorum topic i ama seninle hiç konuşmamıştık. gerçi ovulasyon topic inde karşılaşmıştık belki hatırlarsın.
inan çok ama çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
bizleri de dularından eksik etme. Allah isteyen herkese versin beni de içlerinden ayırmasın inşallah :)
ya kizlar bu ovulasyon testti nezaman yapiliyor
mesela ben suan adet oldum bugün. Bittikden sonrami yapcam testti?
merhaba kızlar. ben takip ediyordum ama yazmamıştım daha önce. inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin anneliği.
biz 4 yıllık evliyiz. bu denemeleri yapacağımız 3. ay olacak inşallah son ay olur ve meleğime kavuşurum.
ovulasyon testi kullandım 2 aydır. ilk ay günleri yakalayamadım. geçen ay yumurtlama günümü tespit ettim ama kısmet değilmiş. inşallah bu ay olur :)
canım inşllah bu ay muradına erişirsin hepimizin isteğibu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende 6.5yıllık evliyim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?