Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ukla öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah benim bugün adetimi 4 gün geçti test yapsam mı bilmiyorum korkuyorum senin kaç gün geçti test yaptın

canımm saol ben geçen ay 5 de oldum 6 sında bekliyordum olmayınca sabah ilk idrarımla yaptım bu gün hemen çıktı
korkma tatlım 4 gün geçmiş yap sende güzel haberlerini ver bizde hadiiiopuyorumnanaktan

bilgem kız inşallah hamişsin ben sana demiştim zatiii:hooray::hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

heee yavrummmmmmmmmm kuşummmmmmmmmm bilmiyoımmm testte gayet net ama ben yinede çok korkuyom işteeee
evet sende dedinnn hamilesin sen diyeee
canım benimmm darısı senin başınaaaaa inşallahhh

bilgee kıss ben sana demiştimmm bebişin hediye gönderdi diyeee doğru çıktı hamilelik belirtilerine bebişin hediyesinide ekleyelimm
evet ciğdemcimm yaa hatta çok gülmüştük dünnn ayyyy valla yaaa
sende demiştin bu ay malum oldu hepinize hamişliğimmm
inşallah sizinkide bana malum olure bendee derimmmm:teytey:

evet canımmm evet diyorum ya bu ay benim bebişi hepiniz bildini,z hala inanamıyuorummm ne kadar kalpleriniz temizmişşşş
hepinizden Allah Razı olsunnn canlarım hepinizi çok seviyorummm
ayağımı iycene sürttüm vallla dua etmezmiyim hiç tek tek sayıyorum hepinizi emin ol buna opuyorumnanaktan

ya kizlar bu ovulasyon testti nezaman yapiliyor
mesela ben suan adet oldum bugün. Bittikden sonrami yapcam testti?
canım ben geçen ay yaptım eylülde yani onda da oldu 13. gün başladım 5 gün kullandım ilk gün hafif çıktı 14 ve 15. günler daha netti canım 16 ve 17 . günde yaptım 17. gün çizgi gitmişti..

canımmm aminnnn
tabikide ediyorummm hepinize hemde inşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız buradann

uklacım,

birşey isteyebilir miyim senden :)

elinde ovulasyon testi varsa bir tane yapabilir misin? neden diye merak edeceksin hemen söyliyim, hamile arkadaşlarda ovulasyon testi çift çizgi olarak çıkmaya devam ediyormuş da. acaba sende de olacak mı merak ediyorum :))))))))

evet ciğdemcimm yaa hatta çok gülmüştük dünnn ayyyy valla yaaa
sende demiştin bu ay malum oldu hepinize hamişliğimmm
inşallah sizinkide bana malum olure bendee derimmmm:teytey:

canım yaa dün sen ince zar gibi bişey geldi demiştin ben de yumurtlama dönemindeki gibi yumurta akı şeklinde akıntı afedersin elime geldi demiştim...seninki de böyle miydi biraz anlatır mısın benim de adet günüm yarın da ben de çok meraklandım ve senden dolayı umutlandımm....

yaparımmm var tabii canım akşama yaparım iş yerinde yimm şuan
haber veririm mutlakaaa

evet tatlım reglimde 3-4 gün öncesinde ve dün değil ondan önceki gün
temizlenirken afedersiniz suyla silerken elime geldi zar gibi yumruta zarı gibiydi
şeffaf ve beyazlı hatta korkmuştum bu ney diyeee sordum size yaa...

2 ay boyunca aman günleri kaçırmalayım şöle böle diye diye olmadı.Bu aysa gayet relaxx önce kafandaki herşeyi silecen 5 haftalık olmuş bile benim minişimm.

Ya ben hiç olmayacak sanıtyordummm Rabbim kısmettt etti oldu
okadar aşılama kürler ilaçlar, 6 ay olcaktı 16 sında tedaviyi bırakalı
eğer eşinizde yada sizde bir şey yoksa Rabbim ne zaman isterse ozaman oluyor
mutlaka dr a görünün ama hemen ümitsizliğe kapılmayın kızlarrrr hiç ummadığınız ,anda oluyor yemin ederim,

kaç gündür KADRıŞıM saolsun oyuna müptela etti beni unutturdu face de farmville oynuyomm
valla ona dalmıştım aklıma bile gelmiyorduuu kısmettt işte
aama o işi yaparken tabii insanın aklında oluyoo yine de olmuyo desem yalan olur
bacaklarımı havaya dikip 2 kere yattım valla onuda diyim :kedi:

yaparımmm var tabii canım akşama yaparım iş yerinde yimm şuan
haber veririm mutlakaaa

canım çok teşekkür ederim. bunu ne zamandır yaptırmak istiyordum bir hamişe ama hiçbirinin elinde ovulasyon kalmamıştı :)))))))

canım benim sonunda muradına erdin. darısı bizlerin başımıza inşallah :) takmamak lazım ama takıyoruz ister istemez...

ben ovulasyonu iki ay kullandım. ilk ay tutturamadım çizgileri, ikinci ay buldum gülen yüzü ama kısmet olmadı. inşallah bu ay olur inşallah :)

bilgecim tebrik ederim
çok sevindim inan tüylerim diken diken oldu okurken
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…