- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.881
canım sana yardımcı olmaya çalışayım
adet siklusun ne kadar
ukla öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah benim bugün adetimi 4 gün geçti test yapsam mı bilmiyorum korkuyorum senin kaç gün geçti test yaptın
bilgem kız inşallah hamişsin ben sana demiştim zatiii:hooray::hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bilgem hüsrana uğramaya niye korkuyorsunki yarın öbürgün yapınca da hüsran olmayacanmı bence kan tahlilini yaptır halayımız daha da şenlensin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet ciğdemcimm yaa hatta çok gülmüştük dünnn ayyyy valla yaaabilgee kıss ben sana demiştimmm bebişin hediye gönderdi diyeee doğru çıktı hamilelik belirtilerine bebişin hediyesinide ekleyelimm
Bilgecim canım uyanır uyanmaz pc yi açtım topicimizi buldum çünkü senden güzel haberler alacağıma emindim
hani sana demiştim içime doğuyor diye 4. kişisin tutturduğum
inan okurken gözlerim doldu çok sevindim arkadaşım
inşallah kandada çıkacak dahada sevinicez (biran önce yaptır bence )
şimdi bizim içinde dua et senin gibi cici annellerin duası daha makbul
isimlerimizle etki daha etkili olsun ayağını iyice sürt arkandan bütün liste gelsin
kendine çok dikkat yemeğini filan ye yeğenimizi aç bırakma
canım ben geçen ay yaptım eylülde yani onda da oldu 13. gün başladım 5 gün kullandım ilk gün hafif çıktı 14 ve 15. günler daha netti canım 16 ve 17 . günde yaptım 17. gün çizgi gitmişti..ya kizlar bu ovulasyon testti nezaman yapiliyor
mesela ben suan adet oldum bugün. Bittikden sonrami yapcam testti?
canımmm aminnnnUklacım senin adına inan cok sevidim canım allah tamamını erdirsin inş.güzel rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş. inş.hamilelerin duası kabul olurmuş canım bizler bol bol dua et...bu arada arkadaşlar benim listede adım yokkk.adet günüm 20 ekim..
evet ciğdemcimm yaa hatta çok gülmüştük dünnn ayyyy valla yaaa
sende demiştin bu ay malum oldu hepinize hamişliğimmm
inşallah sizinkide bana malum olure bendee derimmmm:teytey:
yaparımmm var tabii canım akşama yaparım iş yerinde yimm şuanuklacım,
birşey isteyebilir miyim senden :)
elinde ovulasyon testi varsa bir tane yapabilir misin? neden diye merak edeceksin hemen söyliyim, hamile arkadaşlarda ovulasyon testi çift çizgi olarak çıkmaya devam ediyormuş da. acaba sende de olacak mı merak ediyorum :))))))))
canım yaa dün sen ince zar gibi bişey geldi demiştin ben de yumurtlama dönemindeki gibi yumurta akı şeklinde akıntı afedersin elime geldi demiştim...seninki de böyle miydi biraz anlatır mısın benim de adet günüm yarın da ben de çok meraklandım ve senden dolayı umutlandımm....
evte tatlım şimdi, okudummmmm canımmm Çok saol bitanemmmukla özelinede yazdım ama inanamazsın ki çok sevindim çok yaaaaaaaa
yaparımmm var tabii canım akşama yaparım iş yerinde yimm şuan
haber veririm mutlakaaa
Ya ben hiç olmayacak sanıtyordummm Rabbim kısmettt etti oldu
okadar aşılama kürler ilaçlar, 6 ay olcaktı 16 sında tedaviyi bırakalı
eğer eşinizde yada sizde bir şey yoksa Rabbim ne zaman isterse ozaman oluyor
mutlaka dr a görünün ama hemen ümitsizliğe kapılmayın kızlarrrr hiç ummadığınız ,anda oluyor yemin ederim,
kaç gündür KADRİŞİM saolsun oyuna müptela etti beni unutturdu face de farmville oynuyomm
valla ona dalmıştım aklıma bile gelmiyorduuu kısmettt işte
aama o işi yaparken tabii insanın aklında oluyoo yine de olmuyo desem yalan olur
bacaklarımı havaya dikip 2 kere yattım valla onuda diyim :kedi:
bilgecim tebrik ederim
çok sevindim inan tüylerim diken diken oldu okurken
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?