Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlarr dayanamadımmm gidiyorummm kan testi yaptırcam koçiş kızcak ama ne yapayımmm

bilgecim bencede en doğrusunu yapıosunn
bu düşünceyle 1-2 saat geçirmek bile işkence gibi
hiç olmassa kafan daa rahatlar
gerçi bnce kesin hamilesin ama

2 ay boyunca aman günleri kaçırmalayım şöle böle diye diye olmadı.bu aysa gayet relaxx önce kafandaki herşeyi silecen 5 haftalık olmuş bile benim minişimm.

canım benim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh bu gün çok güzel ya 2 hamiş haberi süper oldu

Cansucum bılgenın bebıŞı Çok yenı daha bu sabah ÖĞrendı hamıle olduĞunu Şımdı kanda baktırmaya gıttı

Ben bu arada esra ve bmen ı Çok merak edıyorum esrada kanda baktıracaktı bmen senı beklıyoruz yap Şu testı Çıkacak ınŞallah hadı ne olur bekletme bızıı

slm kızlar ne haber doktordan geliyorum kan testi yaptırdım 5 haftalık hamileyim yani kesinleşti artık inşallah darısı sizlerin başına en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum..:CüvCüv:

ayyy canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)))))))) Darısı bizlerin başına :)

doğal yolla mı oldu yoksa aşılama falan mı :)

canım çok sağol inşallah darısı hepiniz başına ben mayısta aşılama yaptırdım olmadı sonraki ay 27 gün gecikmeli adet oldum soğan suyuna başladım ama fazla içemedim soğan suyunun faydasından herhalde 3 gün erken adet gördüm ramazanda araya girince boş vermiştik bu ay 2. Aşıyı yaptıracaktık çok şükür beklemediğimiz anda kendi kendine gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…