- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.981
BABAMA MÜJDEYİ BEN VERDİM BENİMKİNİDE KARDEŞİMİN EŞİ VERMİŞTİ ŞU AN ŞOKTALAR İLK DEFA TORUNLAR GELİYO HEM BENİM HEM ERKEK KARDEŞİMİN AYYY ÇOK MUTLUYUM YA BUNDAN DAHA MUTLU OLAMAZDIM HERHALDE :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Rabbİm tÜm İsteyenlerİn kucaĞını boŞ bırakma Şİmdİ ezan okunuyo allahım arkadaŞlarımın hepsİne yaŞat bu duyguyu
:teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
GÜlerİm kız az Önce erkek kardeŞİm aradı hala oluyorum bİzİm gelİn hamİleymİŞŞ
daha 4 aylık evlİler maŞallah hazİranda dÜĞÜnlerİ olmuŞtu benİ beklemİŞler herhalde peŞİme geldİler sÜper ya sıra sİzde Çok bekletmeyİn
yaaa artık hamile kalmak istiyorum 2,5 3 sene oldu yeter artık niye olmuyorrrrrrrrr
cananım kız sen ben kadriş ve güler kaldık ne olacak bizim bu halimiz:a015:
gülerim kız az önce erkek kardeşim aradı hala oluyorum bizim gelin hamileymişş
daha 4 aylık evliler maşallah haziranda düğünleri olmuştu beni beklemişler herhalde peşime geldiler süper ya sıra sizde çok bekletmeyin
canım öncelikle aramıza hoşgeldin topiğimiz uğurlu gelir inşallah benimde 3 yıl olucaktı çok şükür hiç beklemediğim anda geldi bebeğim kafana takma o kadar tedavi herşey yaptım olmadı tam boşverdiğim vakitte oldu rabbim ol derse herşey oluyor sabrının mükafatını alıcaksın bir gün merak etme
ne güzel diyorsun canım sıra bizde ama hani bebek hani:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nilüferim canımın içi böyle yapıp hem bizi hem kendini üzüyosun canım içimden bi ses mutlaka olacağını söylüyo hemde en kısa zamanda o zaman söylerim sana bende aynı senin gibi değilmiydim pko luyum ama kendiliğinden oldu tedaviye ara verdiğim zaman hemde kafanı boşalt rahat ol şu glukofen varya onu düzenli iç birde soğan suyunu bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?