Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

BABAMA MÜJDEYı BEN VERDıM BENıMKıNıDE KARDEŞıMıN EŞı VERMıŞTı ŞU AN ŞOKTALAR ıLK DEFA TORUNLAR GELıYO HEM BENıM HEM ERKEK KARDEŞıMıN AYYY ÇOK MUTLUYUM YA BUNDAN DAHA MUTLU OLAMAZDIM HERHALDE :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Rabbım tÜm ısteyenlerın kucaĞını boŞ bırakma Şımdı ezan okunuyo allahım arkadaŞlarımın hepsıne yaŞat bu duyguyu

bende geldim halaya kızlar :dance::dance::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:teytey::teytey::teytey:::teytey::teytey::teytey:

veda merhaba, listeye bakarken hamile olduğunu öğrencim... çok sevindim.. gözün aydın.. Allah kucağına almayı nasip etsin...

Rabbİm tÜm İsteyenlerİn kucaĞını boŞ bırakma Şİmdİ ezan okunuyo allahım arkadaŞlarımın hepsİne yaŞat bu duyguyu

amin...

:teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ver elini, al beni de halaya... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance::dance::dance:

GEL NıLÜFERıM GEL KAHVELOKUM SENDE HALAYIN BAŞINDA BEN VARIM DıZıLıN YANYANA
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

GÜLERıMDE GELMıŞ SENDE GEL KIZ RıCHBERRY HAYDı KIZLAR GEÇıN HALAYA
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

GÜlerım kız az Önce erkek kardeŞım aradı hala oluyorum bızım gelın hamıleymıŞŞ
daha 4 aylık evlıler maŞallah hazıranda dÜĞÜnlerı olmuŞtu benı beklemıŞler herhalde peŞıme geldıler sÜper ya sıra sızde Çok bekletmeyın

ne güzel diyorsun canım sıra bizde ama hani bebek hani:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yaaa artık hamile kalmak istiyorum 2,5 3 sene oldu yeter artık niye olmuyorrrrrrrrr

canım öncelikle aramıza hoşgeldin topiğimiz uğurlu gelir inşallah benimde 3 yıl olucaktı çok şükür hiç beklemediğim anda geldi bebeğim kafana takma o kadar tedavi herşey yaptım olmadı tam boşverdiğim vakitte oldu rabbim ol derse herşey oluyor sabrının mükafatını alıcaksın bir gün merak etme

cananım kız sen ben kadriş ve güler kaldık ne olacak bizim bu halimiz:a015:

sorma papatyam ne olacak bizim bu halimiz, ama kızlar başı çekti..bizim bebişler de gelecek peşinden hissediyorum

canım benim çifte mutluluk oldu size bu haber, çok tebrik ederim, artık sende hala oluyorsun :)

senin adına çooook sevindim darısı başıma inş. ve tüm isteyenlerin

ne güzel diyorsun canım sıra bizde ama hani bebek hani:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nilüferim canımın içi böyle yapıp hem bizi hem kendini üzüyosun canım içimden bi ses mutlaka olacağını söylüyo hemde en kısa zamanda o zaman söylerim sana bende aynı senin gibi değilmiydim pko luyum ama kendiliğinden oldu tedaviye ara verdiğim zaman hemde kafanı boşalt rahat ol şu glukofen varya onu düzenli iç birde soğan suyunu bırakma

canım benim 7 yıl oldu artık çok uzunnn bir zaman oldu hala yok bana tek çare şu an tüp bebek ama onda da olmayacak diye çok korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…