Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canımmm süperr yaaa
çok hoş bi süpriz yapmışsınnn
hade bakalım kendine dikkat et taze anne :)

evet canımmmm yaaa
değerin kaç tatlımmm

kesinleşmesine sevindim şeker.... darısı isteyen herkesin başına...... sağlıkla kucağına almak nasip olsun... :teytey::teytey::teytey::teytey:

ssaol tatlım darısı İnşallahhhhhhhhh sizlere
Rabbim en kısa sürede sizede versinnn canımmmmmmmmmmmmmm

650 dedi galiba canım telefondan öğrendim sonucu arabadaydım o yüzden net duyamadım seninki kaç
hee sen bende daha kıdem lisinnn :)) 272,4 benimkide drum 1500 geçsin haftaya salı keseyi görürüz dedi salı gününe randevu verdiii
ayy tabi ben adamı ceptenn aradım aykut ben ben hamileyim 6 ay oldu aşılama olalı ama kendisi geldi dediii adam alışkınnn e tabi ne olcakki diyorr:roflol::roflol:
bi bilse bizim böyle beklediğimiziiii :roflol:

benimki de baktı ama göremedi daha küçük olduğu için görünmüyor dedi cumartesi tekrar gidecem onda bakalım görebilecekmiyiz:uhm:

Bılge tekrar tekrar tebrık ederım canım kadrıŞ senı ekımın ılk annesı ılan etmıŞ sÜperr kandada ÇıkacaĞına emındım ıyıkıde eŞını dınlemeyıp yapmıŞsın aklın raha Şımdı

KZLAR GALıBA BU GÜN ÇOK HALAY ÇEKTıM ONDANMIDIR NEDıR KASIKLARIM ÇOK AĞRIYO AMA YıNEDE SON KEZ HALAY ÇEKSEM BıŞEY OLMAZ DıMı AMA
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bilgemm çok tebrik ederim bitanem..nasıl sevindim anlatamam...önce kudret sonra sen vallaha iyice umutlanmaya başladım..Allah ım bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin...

CANANIM NE YAPAYIM DAYANAMIYORUM ŞıMDı HALAY ÇEKMEZSEM NE ZAMAN ÇEKıCEM
GEL SENDE :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Canımın ıÇı ıyı dıleklerın ıÇın Çok saĞol allahıma duacıyım ınŞallah tez zamanda sızın halayınızıda Çekerız ne olur yarabbım bızım kızları unutma onların kucaklarını boŞ bırakma mutlu yuvalarını bebıŞ seslerıyle mÜkafatlandır amınnnnnnnnnnn

Bılgısayarın baŞından ayrılamıyorum Çok mutluyum sızlerınde haberlerını alırsam Çok Çok Çok mutlu olucam ınŞallah bu ay arkamızdan gelırsınız

Cananım bu topık bana Çok uĞurlu geldı Öncelıkle sızler gıbı kardeŞlerım arkadaŞlarım olduĞu ıÇın ıkıncısıde bebeĞımı beklerken bır Çok Şey ÖĞrendım sevıncımı burda paylaŞtım

Yazın erkek kardeŞım evlenmıŞtı Şımdı tlf Çaldı bızım gelın hamıleymıŞŞŞŞŞŞ sÜper bı gÜn ya hala oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…