- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.941
evet cnm yarın takrar gidecem yeterki çıksın bir gün geç öğrenmiş olayım
kızlar bılgeyle görustum kan sonucu POZİTİF....FFFFFF
canım daha önceden tebrik etmiştim ama yeniden daha yürekten tebrik ederim
kesinleşmesine çok sevindim
önce bilge sonra sen inşallah onunda sonucu iyi gelirde bugün çifte düğün yaparız
halay başları vardı zaten bende katılayım onlara
bu arada ayağınızı iyi sürüyünde listedeki herkes arkanızdan gelsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar bılgeyle görustum kan sonucu POZİTİF....FFFFFF[/B
gerçekten bugün çok güzel birgün bilgecim çok sevindim tekrar tebrik ederim günlerimiz yakın inşallah aynı zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almakta nasip olur haydi artıran yok mu gelsin güzel habelerr:lepi::lepi:delikafadulden:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
eğer bebebğimi kaybetmeseydim ekim annesi olacaktım. 2009 ekim annelerini takip ediyordum, 2-3 gündür gene okuyorum. doğum yapan falan var. allahım sabır versin..
bilgecimmm tebrikler tekrar tekrarrrr
duygularını anlat bizeeeeee
eşine söledinmi
ne tepki verdiii
kızlar bılgeyle görustum kan sonucu POZİTİF....FFFFFF[/B
gerçekten bugün çok güzel birgün bilgecim çok sevindim tekrar tebrik ederim günlerimiz yakın inşallah aynı zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almakta nasip olur haydi artıran yok mu gelsin güzel habelerr:lepi::lepi:delikafadulden:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
saol canımmmmm teşekkür ederimmmmm
hihoyyythihoyyyt
canım şimdi okurken gördüm senağlama ben de ekim annesi olucaktım eger kürtaj olmak zorunda olmasaydım. ekim annelerinden hatırladım seni, demek sen de kaybettin.. geç oldu ama çok çok geçmiş olsun canım :teselli: ben de baktım geçen gün doğum yapanlar var çoğunu hatırlıyorum Allah onların bebeklerine uzun ömür versin. ben korundum kilo verdim 2 aydır da tekrar çalışmalara başladık..
bu arada ukla ya çok sevindim delikafadulden ceylan haber verdi burda görüyodum hep zaten adını.. hayırlı olsun inşallah hiçbir sorun olmadan sürer hamileliği ve hayırlı bir evlat sahibi olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?