Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

önerebileceğiniz şeyler var mı kızlar

canım senin rahatsızlığın neydi eğer polikistik over hastasıysan soğan suyu içebilirsin çok faydalı ben ramzandan önce uyguladım kistleri söküp attı hatta 27 gün gecikmeli adet olan ben 3 gün erken adet oldum yumurtalarada çok faydası var

nilüfer canım ben de pkoluyum 1 senedir uğraşıyoduk 40 gün önce dr glukofen verdi onu kullandım ve bir de incir kürü yaptım ibrahim saraçoğlunun şimdi Allah a şükür hamileyim o yüzden sen de hiç moralini bozma kendini rahatlat inşallah senden de bu mutlu haberi duyacaz eminim.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim 7 yıl oldu artık çok uzunnn bir zaman oldu hala yok bana tek çare şu an tüp bebek ama onda da olmayacak diye çok korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama

ÖYLE DEME TATLIM NE OLUR KESİN OLUCAK BEN BİLİYORUM TÜP BEBEĞİDE DENE HALEN Bİ ÜMİDİMİZ VAR ÖYLE ÜMİTSİZLER VARKİ YA ALLAH KORUSUN EŞİ PROBLEMLİ OLSAYDI YADA ALLAH KORUSUN HİÇ YUMURTAN VEYA TÜPLERİN OLMASAYDI ÇOK ŞÜKÜR YUMOŞLARIN VAR EEEE NE DURUYOSUN BEBİŞ YAPSANA :roflol: :roflol: :sm_cool:

benim durumum şu 10 yaşında bir oğlum var 10 sene çalıştığım için çocuk istemedin spiralle korundum sonra istemeye başladık spirali çıkarttım 3 sene oluyor nerdeyse 1-2 sene çok önemsemedim ama baktım ki olmuyor dr gittim ilk gittiğim dr beni bayağı oyaladı yok takip edelim yok yumurtan çatlammamış bi daha ki ay yine gel falan sonra başka bir dr gittim o da bazı testler istedi daha onları yaptırmadım ama onun da söylediği ve benim anladığım kistim varmış zaten adetlerimin arası 47-50 günü buluyor bazen ve yumurtam çatlamıyormuş olması gerekenden daha fazla büyüyor ama çatlamıyor sanırım testleri yapınca tam teşhis konacak

canım ben glukofeni 6 aydır içiyorum zati 2 aydırda soğan suyunu içiyorum:çok üzgünüm:
yıllarca klomen pregniyl tedavileri gördüm yok yoksenağlama
eşimin kardeşi evlendi 1 yıl olmadan bebekleri doğdu 1 yıl dolmadan artık çok üzgünümyasenağlama
adetlerim öyleki yumurtlama takvimleri bile hesap yapmıyor
burdaki bekleme listesinden bile çıkıyorum o kadar düzensiz yanisenağlama

bılgem cok sevındım cnm kendımmıs gıbı ay hala ınanamıyom bacım cok mutluym ınankı
allah analı babalı büyütsün saglıcakla hayırlıısyla kucagınada alırsın umarım
senı cok sevıyorum bılıyorsun zaten dur bende halay cekıcem
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::hooray:
cnm arakadasım keyfını cıkar bu anların:1hug:a.s.
buarada ayrıntıları bızzat alcam senden:asigim:
kendıne ıyı bak fıstıgım cok öptümŞenizopuyorumnanaktan

cananım kız sen ben kadriş ve güler kaldık ne olacak bizim bu halimiz:a015:

ben de varım... az biraz girmedim topike hemen unuttunuz de mi beni :umursamaz:

GEL NİLÜFERİM GEL KAHVELOKUM SENDE HALAYIN BAŞINDA BEN VARIM DİZİLİN YANYANA
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
geldim geldim... tey tey... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aşkolsun unuturmuyuz seni hiç.. gel bende elinden tutam
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
ayağını tekrar sürt canım.. belki sırada bizde varızdır..:Saruboceq: :lepi:

bu arada onlar adınada çok sevindim canım hala olmak çok güzel bi duygu.. inan kendi bebişin kadar çok seveceksin.. o sana her hala deyişinde için eriyo inan.. ee benimde bi yiğenim var.. bu yüzdende seni çok tebrik ederim:lepi:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

evet canım benimm bu listede olacağımı hiç düşünmemiştim çok duygulandım
yemekten sonra resmen sızmışım canım çok yoruldum heyecan hepsi birbirine karıştı
birazdan namaz kılıp yatcam

bilgemm çok tebrik ederim bitanem..nasıl sevindim anlatamam...önce kudret sonra sen vallaha iyice umutlanmaya başladım..Allah ım bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin...
bi tanemmmm canım saol Allah en kısa zamanda sizleri aramızda görmemizi nasip eder Rabbim tez eldenn versin inşallahhhhhhh

ayyy canım ne güzel bir haber çifte mutluluk :teytey:

bilgeciğim tekrar yürekten tebrik ederim
Canım arkadaşım biliyorsunki en çok istediğim senin kadrişimin ve güleriminde en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerinin gelmesiiii İnşallahhhhhhhhh Rabbim duy bizi canım arkadaşlarımaaa hemen gönder evlatlarınıııııııııııııııııııı

ne güzel diyorsun canım sıra bizde ama hani bebek hani:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pişttt ümitsizlik yokkklava: ben eminimmm çok yakın zamanda gelicek bebişlerrr peşpeşe söylüyceksinizburdaaaaaaaannnnnnnnn güzel haberleriiii

üff kuzum ya üzüyorsun beni yapmaaa lütfen bunları yüzyüzede konuştuk olacakkk olacakkkk sadece az daha sabırrr sırası gelince olacakkkk lütfen yapma lütfennnn mafoldumben

ahhh evet yaptım tatlım evet 2 çizgi çıktııı ovülasyondaa da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…