- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.001
önerebileceğiniz şeyler var mı kızlar
nilüferim canımın içi böyle yapıp hem bizi hem kendini üzüyosun canım içimden bi ses mutlaka olacağını söylüyo hemde en kısa zamanda o zaman söylerim sana bende aynı senin gibi değilmiydim pko luyum ama kendiliğinden oldu tedaviye ara verdiğim zaman hemde kafanı boşalt rahat ol şu glukofen varya onu düzenli iç birde soğan suyunu bırakma
canım benim 7 yıl oldu artık çok uzunnn bir zaman oldu hala yok bana tek çare şu an tüp bebek ama onda da olmayacak diye çok korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama
canım senin rahatsızlığın neydi eğer polikistik over hastasıysan soğan suyu içebilirsin çok faydalı ben ramzandan önce uyguladım kistleri söküp attı hatta 27 gün gecikmeli adet olan ben 3 gün erken adet oldum yumurtalarada çok faydası var
nilüfer canım ben de pkoluyum 1 senedir uğraşıyoduk 40 gün önce dr glukofen verdi onu kullandım ve bir de incir kürü yaptım ibrahim saraçoğlunun şimdi Allah a şükür hamileyim o yüzden sen de hiç moralini bozma kendini rahatlat inşallah senden de bu mutlu haberi duyacaz eminim.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cananım kız sen ben kadriş ve güler kaldık ne olacak bizim bu halimiz:a015:
geldim geldim... tey tey... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:GEL NİLÜFERİM GEL KAHVELOKUM SENDE HALAYIN BAŞINDA BEN VARIM DİZİLİN YANYANA
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben de varım... az biraz girmedim topike hemen unuttunuz de mi beni :umursamaz:
geldim geldim... tey tey... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
GÜlerım kız az Önce erkek kardeŞım aradı hala oluyorum bızım gelın hamıleymıŞŞ
daha 4 aylık evlıler maŞallah hazıranda dÜĞÜnlerı olmuŞtu benı beklemıŞler herhalde peŞıme geldıler sÜper ya sıra sızde Çok bekletmeyın
Bİlge tekrar tekrar tebrİk ederİm canım kadrİŞ senİ ekİmİn İlk annesİ İlan etmİŞ sÜperr kandada ÇıkacaĞına emİndİm İyİkİde eŞİnİ dİnlemeyİp yapmıŞsın aklın raha Şİmdİ
bi tanemmmm canım saol Allah en kısa zamanda sizleri aramızda görmemizi nasip eder Rabbim tez eldenn versin inşallahhhhhhhbilgemm çok tebrik ederim bitanem..nasıl sevindim anlatamam...önce kudret sonra sen vallaha iyice umutlanmaya başladım..Allah ım bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin...
ayyy canım ne güzel bir haber çifte mutluluk :teytey:BABAMA MÜJDEYİ BEN VERDİM BENİMKİNİDE KARDEŞİMİN EŞİ VERMİŞTİ ŞU AN ŞOKTALAR İLK DEFA TORUNLAR GELİYO HEM BENİM HEM ERKEK KARDEŞİMİN AYYY ÇOK MUTLUYUM YA BUNDAN DAHA MUTLU OLAMAZDIM HERHALDE :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Canım arkadaşım biliyorsunki en çok istediğim senin kadrişimin ve güleriminde en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerinin gelmesiiii İnşallahhhhhhhhh Rabbim duy bizi canım arkadaşlarımaaa hemen gönder evlatlarınııııııııııııııııııııbilgeciğim tekrar yürekten tebrik ederim
pişttt ümitsizlik yokkne güzel diyorsun canım sıra bizde ama hani bebek hani:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
üff kuzum ya üzüyorsun beni yapmaaa lütfen bunları yüzyüzede konuştuk olacakkk olacakkkk sadece az daha sabırrr sırası gelince olacakkkk lütfen yapma lütfennnn mafoldumbencanım ben glukofeni 6 aydır içiyorum zati 2 aydırda soğan suyunu içiyorum:çok üzgünüm:
yıllarca klomen pregniyl tedavileri gördüm yok yoksenağlama
eşimin kardeşi evlendi 1 yıl olmadan bebekleri doğdu 1 yıl dolmadan artık çok üzgünümyasenağlama
adetlerim öyleki yumurtlama takvimleri bile hesap yapmıyor
burdaki bekleme listesinden bile çıkıyorum o kadar düzensiz yanisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?