- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.201
:roflol::roflol: ayy delüü karıı aklına neler geliyo yaaaaaaaaaaa:roflol:geçtimi peki kıs tır gibim bişi üstünden
iyi düşün haaa ucunda bebiş varrrr delikafadulden
:roflol::roflol: ayy delüü karıı aklına neler geliyo yaaaaaaaaaaa:roflol:
iyiyiz kusummmmmm sen nasılsınnnn bende bir iş yapıyom bi size yazıyommm:hulya:
geçtimi peki kıs tır gibim bişi üstünden
iyi düşün haaa ucunda bebiş varrrr delikafadulden
kıslar neyi anladım biliyomusunuz
hani bu topikte herkes topiğin uğurlu olduğunu uğur getidiğini sölüyo ya o uğur diil
yapılan içten dualar. burdaki herkes o kadar içten ve sevecen ki
ve ne kadar güzel bişeydir ki hiç birbirlerini görmemiş tanımayan insanlar birbirleri için üzülüp, birbirlerinin sevinçlerine ortak oluyolar. En önemlisi de birbirleri için dua ediyolar.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM BENİMMM opuyorumnanaktan
Kıslar alemsİnİz haaaa
artık 9 ay sonra bİrer battanİye doĞurursunuz bİze
valla canımm dün akşam eşimde bana bunu söylediiiikıslar neyi anladım biliyomusunuz
hani bu topikte herkes topiğin uğurlu olduğunu uğur getidiğini sölüyo ya o uğur diil
yapılan içten dualar. burdaki herkes o kadar içten ve sevecen ki
ve ne kadar güzel bişeydir ki hiç birbirlerini görmemiş tanımayan insanlar birbirleri için üzülüp, birbirlerinin sevinçlerine ortak oluyolar. En önemlisi de birbirleri için dua ediyolar.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM BENİMMM opuyorumnanaktan
benimki kadife battaniye olur herhalkaydirigubbakcemile3 bu hafta onunla yatıyomda
bu arada geçmiş olsun dileğin için çoksağol bidenemopuyorumnanaktan inanki çok fena halsiz kaldım + karnım akşamın etkisinden müthiş ağrıyo.. salgınmıdır nedir.. bu ara dikkat edin kendinize burda herkes çok afedersiniz cırcırkaydirigubbakcemile3
valla canımm dün akşam eşimde bana bunu söylediiii
bu bebek için kaç kişinin dua sı var biliyoırmusun kimbilir dediii bende biliyorummmm
bütük KK daki canım arkadaşlarım dedimm evet doğru söylüyorsun dediiii mafoldumben
canlarımmmm inanın hepinizz için dua ediyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
dikkat et kendine
katı şeyler ye canım şeftali ye bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?