Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyiyim bilge annem
sabah biraz bunalımdım üzdüm sizi özür dilerim kuşum ya
pek düzelmiş sayımam ama hasta olcam heralda bi kırgınlık var üstümde

herkes hasta galiba bu aralar
bende hastayıııım:çok üzgünüm: ne olduğunu söyleyemem birazccuuk utanıyom da:kedi:

gülerimmm kuşum hayırdırrrr
söle kıssssss
her genç kısın başına gelir çekinme kaydirigubbakcemile3

kıslar neyi anladım biliyomusunuz
hani bu topikte herkes topiğin uğurlu olduğunu uğur getidiğini sölüyo ya o uğur diil
yapılan içten dualar. burdaki herkes o kadar içten ve sevecen ki
ve ne kadar güzel bişeydir ki hiç birbirlerini görmemiş tanımayan insanlar birbirleri için üzülüp, birbirlerinin sevinçlerine ortak oluyolar. En önemlisi de birbirleri için dua ediyolar.

SıZLERı ÇOK SEVıYORUM CANIM ARKADAŞLARIM BENıMMM opuyorumnanaktan

arkadaşlar bana o kadar çok moral veriyorsunuz ki burda olmaktan ve sizlerden yardım almaktan çok mutluyum hepiniz o kadar samimisiniz ki diyecek söz bulamıyorum iyiki varsınız

2gündür bağırsaklarım çok fena... :kedi:
gündüz bişiy yok geceleri yataktan kalkıyorum valla... eee tabi kociş beni yatakta göremediğinden çalışma falan yok:kedi:

bak kuşum nekadar güzel çözümlemişsin olayı
evet gerçekten burda herkes çok candan ve samimii.. dertlerimizi seviçlerimi herşeyimizi paylaşıyoruz... kalpten birbirimize dualar ediyoruz..
bende sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

Kıslar alemsİnİz haaaa
artık 9 ay sonra bİrer battanİye doĞurursunuz bİze

benimki kadife battaniye olur herhalkaydirigubbakcemile3 bu hafta onunla yatıyomda

bu arada geçmiş olsun dileğin için çoksağol bidenemopuyorumnanaktan inanki çok fena halsiz kaldım + karnım akşamın etkisinden müthiş ağrıyo.. salgınmıdır nedir.. bu ara dikkat edin kendinize burda herkes çok afedersiniz cırcırkaydirigubbakcemile3

valla canımm dün akşam eşimde bana bunu söylediiii
bu bebek için kaç kişinin dua sı var biliyoırmusun kimbilir dediii bende biliyorummmm
bütük KK daki canım arkadaşlarım dedimm evet doğru söylüyorsun dediiii mafoldumben

canlarımmmm inanın hepinizz için dua ediyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeee

dikkat et kendine
katı şeyler ye canım şeftali ye bol bol

hatta bilgecim ben sizlerden benim kocişe okadar çok bahsediyorumki artık sizleri tanıyor..
hatta enson kudret ve seni söylediğimde inanki oda çok dualar etti sizlere..

yani şunu söylemek istiyorum sadece bendeğil hepimiz eşlerimizle KKdaki doslukları paylaşıyoruz
+ onlarında dualrı var hepimizin üzerlerinde

iyiki böyle bi siteye üyeyim ve sizleri tanımaktan çok mutluyumopuyorumnanaktan
:enbuyukkk:

canlarım benüüümmmmm
guzularuuuuummmm
gurbanlar ossun nurten size yavrularuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…