- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.181
5 gün geçti cnm ama bana arkadaşlarım idrarda hemen çıkmaz dedi ondan kandan yaptırmak istiyorum
iyiyiz kusummmmmm sen nasılsınnnn bende bir iş yapıyom bi size yazıyommm:hulya:kızlarrrrr kacamakaptım geldım nabersınız gullerımm bılgem cıcı annem sen nasılsınnnopuyorumnanaktan
sağol kuşum seni gördüm daha iyi oldum sen nasılsın opuyorumnanaktan
gerçi bende gaçmişi yeni bitirdim daha kızlara bile selam veremediim
heeeyyyy kıııızzzllaar nasılsınız bakeeem...opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum nanaklarınızdanŞeniz
normalde bende oleydım ama ısler bu aralar yogun kusum fuardan sonra musterılerı arıyoruz felannn:teytey:iyiyiz kusummmmmm sen nasılsınnnn bende bir iş yapıyom bi size yazıyommm:hulya:
yevrummmmmmmmmm senin bebeğinde gelsin en büyük hediye o bana düşünmen yeter tatlışkommmmmmmmmmmmmŞenizıyıyım fıstıgım haberınle dahada ıyı oldumbak cınsıyet bellı olsun hedıye yollucam sana sözümüz vardı hatırlarsan sende doya doya keyfını cıkar bu anların a.s.
mrb kıslarr gene ben geldimmm
nasılsınızzzz
canımmm gelecek en kısa sürede olur inşallahhh ovulasyon testi al bu ayyysağol bılgem ınsallah bakalım kısmet benım sıpa nezaman gelcek
aynı dert bende de var ksuum grıbı attım dıyordum ama bacakalrım tutumuyor resmen bugun bneım nedense uzerımden tır gecmıs gıbıyımgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?