Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

5 gün geçti cnm ama bana arkadaşlarım idrarda hemen çıkmaz dedi ondan kandan yaptırmak istiyorum

canım 5gün geçtiğine mutlaka testte çıkar..
dra gidememişsin üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ama sana bişey söylemek istiyorum..

bence sen test al ve evde yap.. çünkü hastanede kan test sonucun olumsuzsa eğer 2katı fazla üzülüyo insan.. her 2sonucada hazırmısın..
gerçi inşlh bebişin seninledir testlerin tavan yapar:Saruboceq:delikafadulden

sağol kuşum seni gördüm daha iyi oldum sen nasılsın opuyorumnanaktan
gerçi bende gaçmişi yeni bitirdim daha kızlara bile selam veremediim

heeeyyyy kıııızzzllaar nasılsınız bakeeem...opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum nanaklarınızdanŞeniz

ıyıyım fıstıgım haberınle dahada ıyı oldumbak cınsıyet bellı olsun hedıye yollucam sana sözümüz vardı hatırlarsan sende doya doya keyfını cıkar bu anların a.s.

iyiylikkkk teyzecikkkkkkkkkkkkkkkkkk sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn

ıyıyım fıstıgım haberınle dahada ıyı oldumbak cınsıyet bellı olsun hedıye yollucam sana sözümüz vardı hatırlarsan sende doya doya keyfını cıkar bu anların a.s.
yevrummmmmmmmmm senin bebeğinde gelsin en büyük hediye o bana düşünmen yeter tatlışkommmmmmmmmmmmmŞeniz

iyi diyelim iyi olalım mürvetcim yaaa
bugün kendimi yorgun hissediyorum
pek bi keyifsizim yani sen nasılsın

aynı dert bende de var ksuum grıbı attım dıyordum ama bacakalrım tutumuyor resmen bugun bneım nedense uzerımden tır gecmıs gıbıyımgamyoncuiremsu

aynı dert bende de var ksuum grıbı attım dıyordum ama bacakalrım tutumuyor resmen bugun bneım nedense uzerımden tır gecmıs gıbıyımgamyoncuiremsu

geçtimi peki kıs tır gibim bişi üstünden
iyi düşün haaa ucunda bebiş varrrr delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…