Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mürvetim nirdesin sesin çıkmıyooooo
kıs kudrettt ses verrrr burdasınız konuşmuyonuzz
bilcan bmen sizlerde kıslar yaaaaaaaa

canımm benim Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende sizi tanıdığıma çok mutluyum hepinizi çok sefiyommmmmopuyorumnanaktanŞeniz

yorma kendini kuşum fazlaaaa
ilk dört ay çok dikkat et kendine kudretcim

AY CANIM İYİ DİYONDA DEVLETİN İŞİ HİÇ BİTMİYO VALLA MECBUREN YAPIYORUZ EKMEK PARASI NE YAPALIM HALİMİZE ŞÜKÜRLER OLSUN AZ ÖNCE ARKADAŞIMA DİYORUM (ODA HAMİLE ) KEŞKE DEVLET DOĞUM İZNİNİ 9 AY YAPSAYMIŞ NE GÜZEL OLURDU OHHHH EVDE GEL KEYFİM GEL cokacimcoook :CüvCüv:

kıss sen yine iyisin işten çıkarma derdin yokkk ,bana bi iş verdi şimdi inv-cik cincik belim ağrıdıı sinir
oluyorum ekrana karşı excelde çalış beynim döndü formüllerdennn :bbo:
belim ağrıdı resmennn
devlette ücretsizz 1 yıla kadar izin var dimiii

yok kıss bence 2 sene olsun
9 ay gebelik ondan sonra bebek 15 aylık olana kadar birebir ilgilenebilelim yafrularımıznan

tatlım boşversene meleğin geldi ya. babası bakar size yan gelip yatarsınız icabında. o melek için herşeye değer :)))))))))))))) :1hug:

ayrıca şefine söyle adamı sinir etmesiiiiin :mymeka: klava:

GÜlercİm geÇmİŞ olsun kuŞum dİkkat et leblebİ felan ye İyİ gelİr orucununda allah kabul etsİn
sağol bidenem allah razı olsun opuyorumnanaktan
ay Allahım kabul etsin gülüm
Allahım bu tuttuğun oruçların hürmetine sana nur topu nasip etsin inşallahhh böle iştee
sağol bidenem sendede allah razı olsun opuyorumnanaktan
zati o yaramazlar bi gelselmaz: poposuna poposuna atıcam şaplakları.. nasıl bekletti beni böyle 4sene

yevrum Allah kabul etsinn
yok nan çekmez canımız yani benim çekmiyo şincikkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

sağol bidenem sendede allah razı olsun opuyorumnanaktan
bak eğer canın istediği bişiy olursa söyle hemen yapı verir yollarım kargoyla..
kudretçim bidenem aynen sanada gönderirim valla
1sonraki gün eline geçer hemencik

evet kudretcim bende bilgeye katılıyorum senin işin garanti
ama bizim belirsiz işverenin insafına kalıyoruz biz

Evet canım doĞumdan Önce 2 ay doĞumdan sonra 2 ay normal ızın hakkın var Ücretını alıyosun yıne ama ıznın bıtınce Ücretsız bır yıla kadar alma hakkında var ben Şımdı olsa dıyorum ne gÜzel oluyrdu yaaa

Kızlar ya benım canım Çok tuzlu ve acı Çekıyo anlamadım etrafımdakılere sÖylÜyorum genelde ekŞı yada tatlı ıstemesı lazım dıyolar senın bebk nasıl olucak dıyolar bende belkı ıkız olur dıyorum

valla kızlar şu sizin sohbetinize doyum olmuyor valla ordan burdan şurdan maşşallahkaydirigubbakcemile3bilgecimmm dikkat ha folik asidini iç.....cnm bnmm ayyy ne gl yarabbim darsıı bizlere bnmde dün olmam lzmdı olmadı eli kulağında gelicek geleydi aşılaa olcak bu ay cnmcm duaların esirgeme ha...

BU ARADA BEN ŞıMDıDEN ACI YEMEYE BAŞLADIM BENıM BEBıŞ ÇOK YANIK SESLı OLUCAK kaydirigubbakcemile3 BELKıDE TÜRKÜCÜ OLUR KURTARIR HEPıMıZı kaydirigubbakcemile3 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…