- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.241
gülerim cnmcmmm vedacım siz napıyosunuzzzzz
Kızlar ya benİm canım Çok tuzlu ve acı Çekİyo anlamadım etrafımdakİlere sÖylÜyorum genelde ekŞİ yada tatlı İstemesİ lazım dİyolar senİn bebk nasıl olucak dİyolar bende belkİ İkİz olur dİyorum
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN İNŞALLAH AŞIYA GEREK KALMAZ BELKİDE HAMİLESİNDİR BENDE BU AY YAPTIRACAKTIM KENDİLİĞİNDEN OLMUŞ İNŞALLAH SENİNDE ÖYLE OLURRR
canın ne istiyorsa ye annesi yeğenimiz istiyor demek ki, onun dedikleri emirdir :))))))))))
sonra kilo derdi de yok nasıl olsa göbek değil bebeeeeeeeekkkkk:1hug:
ZATEN YİYORUM TEYZESİ O İSTEDİĞİ İÇİN BENİM ASLA ÖYLE KÖTÜ HUYUM YOK kaydirigubbakcemile3 BEN YEMEK YEMEK HAYATTA YANİİİİ kaydirigubbakcemile3
canım belki aşılamaya geçmeden gelir bebişin bak biz bu ayda gelmese gidiyorduvalla kızlar şu sizin sohbetinize doyum olmuyor valla ordan burdan şurdan maşşallahkaydirigubbakcemile3bilgecimmm dikkat ha folik asidini iç.....cnm bnmm ayyy ne gl yarabbim darsıı bizlere bnmde dün olmam lzmdı olmadı eli kulağında gelicek geleydi aşılaa olcak bu ay cnmcm duaların esirgeme ha...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallahım 1000. Mesajımı duy ne olur yarabbim burdaki bütün arkadaşlarıma kardeşlerime meleklerini gönder kucaklarını boş bırakma en kısa zamanda topiğimizi bayram yerine çevir ne olur allahım mutlu yuvalarını çocuk sesleriyle mükafatlandır hepsinin annelik duygusunu tez zamanda tatmasına yardım et allahım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uklacım çooook tepri ederim tekrar. allah sizlere bağışlasın inşallah.
öyle güzel moral oldunuz ki anlatamam
opuyorumnanaktanKADRİŞİMİN BEBEĞİ GELCEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKben regl oldum kızlar :) uzülmedım ama cunkuilkdefa 29gund ebı adet oldum buda benım için guzlebişey doktorumu aradım ayrın sabh gel tedavıiçin konusalım tedavıye başlayalım dedi.eşimlegidicez yarın
Allahım 1000. Mesajımı duy ne olur yarabbİm burdakİ bÜtÜn arkadaŞlarıma kardeŞlerİme meleklerİnİ gÖnder kucaklarını boŞ bırakma en kısa zamanda topİĞİmİzİ bayram yerİne Çevİr ne olur allahım mutlu yuvalarını Çocuk seslerİyle mÜkafatlandır hepsİnİn annelİk duygusunu tez zamanda tatmasına yardım et allahım amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?