Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Yarın cuma erkek arkadaŞlar cuma namazına gıdıyolar kızlarla kısır yapıcaz ayyy Çok sevıyorum bol acılı kusura bakmayın ya kendımı tutamıyorum canınız Çekersede yaparsınız kolay zaten

canın ne istiyorsa ye annesi yeğenimiz istiyor demek ki, onun dedikleri emirdir :))))))))))

sonra kilo derdi de yok nasıl olsa göbek değil bebeeeeeeeekkkkk :1hug:

İYİYİM CANIM SEN NASILSIN İNŞALLAH AŞIYA GEREK KALMAZ BELKİDE HAMİLESİNDİR BENDE BU AY YAPTIRACAKTIM KENDİLİĞİNDEN OLMUŞ İNŞALLAH SENİNDE ÖYLE OLURRR

inşallah cnmcm..pko olunca işte gecikebiliyor ya o yüzden ne bilim konduramyorum kendime kısmet....Allahımmmm darısı tüm isteyenlerin başına sizlerde sağlıcakal kucaklarınıza alırsınız inşallah:Saruboceq:

Allahım 1000. Mesajımı duy ne olur yarabbım burdakı bÜtÜn arkadaŞlarıma kardeŞlerıme meleklerını gÖnder kucaklarını boŞ bırakma en kısa zamanda topıĞımızı bayram yerıne Çevır ne olur allahım mutlu yuvalarını Çocuk seslerıyle mÜkafatlandır hepsının annelık duygusunu tez zamanda tatmasına yardım et allahım amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canın ne istiyorsa ye annesi yeğenimiz istiyor demek ki, onun dedikleri emirdir :))))))))))

sonra kilo derdi de yok nasıl olsa göbek değil bebeeeeeeeekkkkk :1hug:

ZATEN YİYORUM TEYZESİ O İSTEDİĞİ İÇİN BENİM ASLA ÖYLE KÖTÜ HUYUM YOK kaydirigubbakcemile3 BEN YEMEK YEMEK HAYATTA YANİİİİ kaydirigubbakcemile3

ZATEN YİYORUM TEYZESİ O İSTEDİĞİ İÇİN BENİM ASLA ÖYLE KÖTÜ HUYUM YOK kaydirigubbakcemile3 BEN YEMEK YEMEK HAYATTA YANİİİİ kaydirigubbakcemile3

ayyy teyzesi de onu yer ham yapar valla :))))))))))

1001 inci mesajın olmuşum yavruuuuu uğur getirin bana yeğenimle bana e mi :))))))))))))

ben regl oldum kızlar :) uzülmedım ama cunkuilkdefa 29gund ebı adet oldum buda benım için guzlebişey doktorumu aradım ayrın sabh gel tedavıiçin konusalım tedavıye başlayalım dedi.eşimlegidicez yarın

canım belki aşılamaya geçmeden gelir bebişin bak biz bu ayda gelmese gidiyordu
tüp ee inşallahhhhhhhhh gerek kalmaz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben regl oldum kızlar :) uzülmedım ama cunkuilkdefa 29gund ebı adet oldum buda benım için guzlebişey doktorumu aradım ayrın sabh gel tedavıiçin konusalım tedavıye başlayalım dedi.eşimlegidicez yarın
opuyorumnanaktanKADRİŞİMİN BEBEĞİ GELCEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

amin canım inşallah inşallah inşallah :)

ukla tebrik ederim canım daha önceden takip ediyordum ama bu ara pek gelemedimmmm hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsın kucağına da benim de 8haftalık geçen c.tesi kalp atışlarını da duyduk

amann beeee ne kaynatmıısnz sabhtan berıyaww bıtırmedım daha okumayı 4131sayfadayım dahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…