- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.261
geldım çok sükür sonunda nsılsınız bakalım kayınpeder yenı gitti kayınvalidmele pazardan buraya geldık yemek yaptık yedık cayımızıda içtik kayınpederde işni bıtırdı gitti haa gercı siizn ahberiniz yok dımı bılgeme yazmıştımya ben burayad ayzdım sandım :)
banyoya dolap aldık dolap almışken yerın fayansınıda yenıleyelım dedik.kayınpederım sağolsun yaptı fayansı şimdi giti bende geldım yanınıza
KIz ,Allah seni ne etsin çatlakk hatun çok gülüyomm sanaKıslar alemsİnİz haaaa
artık 9 ay sonra bİrer battanİye doĞurursunuz bİze
hatta bilgecim ben sizlerden benim kocişe okadar çok bahsediyorumki artık sizleri tanıyor..
hatta enson kudret ve seni söylediğimde inanki oda çok dualar etti sizlere..
ay valla benimkide biliyoo hepiniz arada soruyoo senin kankiler nabıyoo diyee
yani şunu söylemek istiyorum sadece bendeğil hepimiz eşlerimizle KKdaki doslukları paylaşıyoruz
+ onlarında dualrı var hepimizin üzerlerinde
ay valla benimkide biliyoo hepiniz arada soruyoo senin kankiler nabıyoo diyeeiyiki böyle bi siteye üyeyim ve sizleri tanımaktan çok mutluyumopuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
amin canımm Allah hepimizin dualarını kabul etsinnnAllahım 1000. Mesajımı duy ne olur yarabbİm burdakİ bÜtÜn arkadaŞlarıma kardeŞlerİme meleklerİnİ gÖnder kucaklarını boŞ bırakma en kısa zamanda topİĞİmİzİ bayram yerİne Çevİr ne olur allahım mutlu yuvalarını Çocuk seslerİyle mÜkafatlandır hepsİnİn annelİk duygusunu tez zamanda tatmasına yardım et allahım amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlısı olsun canımm bebiş yoksa hemen hastalanmak çok güsel yeni ay yeni umutlar demekk inşallah bu ay hayırlısı ile gelir bebişinnnben regl oldum kızlar :) uzülmedım ama cunkuilkdefa 29gund ebı adet oldum buda benım için guzlebişey doktorumu aradım ayrın sabh gel tedavıiçin konusalım tedavıye başlayalım dedi.eşimlegidicez yarın
geldım çok sükür sonunda nsılsınız bakalım kayınpeder yenı gitti kayınvalidmele pazardan buraya geldık yemek yaptık yedık cayımızıda içtik kayınpederde işni bıtırdı gitti haa gercı siizn ahberiniz yok dımı bılgeme yazmıştımya ben burayad ayzdım sandım :)
banyoya dolap aldık dolap almışken yerın fayansınıda yenıleyelım dedik.kayınpederım sağolsun yaptı fayansı şimdi giti bende geldım yanınıza
canın ne istiyorsa ye annesi yeğenimiz istiyor demek ki, onun dedikleri emirdir :))))))))))
sonra kilo derdi de yok nasıl olsa göbek değil bebeeeeeeeekkkkk:1hug:
ukla tebrik ederim canım daha önceden takip ediyordum ama bu ara pek gelemedimmmm hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsın kucağına da benim de 8haftalık geçen c.tesi kalp atışlarını da duyduk
amann beeee ne kaynatmıısnz sabhtan berıyaww bıtırmedım daha okumayı 4131sayfadayım dahaaaa
yeni banyoooo yeni bebekk hani derler ya yeni olan şeyler uğurlu gelirrrrrrrrrgeldım çok sükür sonunda nsılsınız bakalım kayınpeder yenı gitti kayınvalidmele pazardan buraya geldık yemek yaptık yedık cayımızıda içtik kayınpederde işni bıtırdı gitti haa gercı siizn ahberiniz yok dımı bılgeme yazmıştımya ben burayad ayzdım sandım :)
mrb kıslarr gene ben geldimmm
nasılsınızzzz
kısllllaaaaaar geldim ben geri
kıs müptelanız oldum haaaaa
kocamdan çok arıyom sizleri valla
eee son iki saattir nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?