Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

geldım çok sükür sonunda nsılsınız bakalım kayınpeder yenı gitti kayınvalidmele pazardan buraya geldık yemek yaptık yedık cayımızıda içtik kayınpederde işni bıtırdı gitti haa gercı siizn ahberiniz yok dımı bılgeme yazmıştımya ben burayad ayzdım sandım :)
banyoya dolap aldık dolap almışken yerın fayansınıda yenıleyelım dedik.kayınpederım sağolsun yaptı fayansı şimdi giti bende geldım yanınıza

hoşgeldin canımcım

Kıslar alemsİnİz haaaa
artık 9 ay sonra bİrer battanİye doĞurursunuz bİze
KIz ,Allah seni ne etsin çatlakk hatun çok gülüyomm sana

amin canımm Allah hepimizin dualarını kabul etsinnn
ben regl oldum kızlar :) uzülmedım ama cunkuilkdefa 29gund ebı adet oldum buda benım için guzlebişey doktorumu aradım ayrın sabh gel tedavıiçin konusalım tedavıye başlayalım dedi.eşimlegidicez yarın
hayırlısı olsun canımm bebiş yoksa hemen hastalanmak çok güsel yeni ay yeni umutlar demekk inşallah bu ay hayırlısı ile gelir bebişinnn

güle güle kullann

:umursamaz:
canın ne istiyorsa ye annesi yeğenimiz istiyor demek ki, onun dedikleri emirdir :))))))))))

sonra kilo derdi de yok nasıl olsa göbek değil bebeeeeeeeekkkkk :1hug:

ZATEN YİYORUM TEYZESİ O İSTEDİĞİ İÇİN BENİM ASLA ÖYLE KÖTÜ HUYUM YOK kaydirigubbakcemile3 BEN YEMEK YEMEK HAYATTA YANİİİİ kaydirigubbakcemile3

KadrıŞım ÜzÜlme bıtanem ne gÜzel ıŞte erken olmuŞsun yenı ay yenı Ümıt ÇalıŞmalara hemen baŞlamak lazım

ukla tebrik ederim canım daha önceden takip ediyordum ama bu ara pek gelemedimmmm hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsın kucağına da benim de 8haftalık geçen c.tesi kalp atışlarını da duyduk

saol tatlımm
canımm ne güzel 8 hafta olmuşsunn
darısı bize inşallahhh haftaya gitcez bizdee bakıcaz inşallahhh keseyi felan görürüzzz

amann beeee ne kaynatmıısnz sabhtan berıyaww bıtırmedım daha okumayı 4131sayfadayım dahaaaa

:roflol::roflol:
yeni banyoooo yeni bebekk hani derler ya yeni olan şeyler uğurlu gelirrrrrrrrr
ohh mis gibi güle güle kullan canımm

ayy arada bi kayboluyorum farkındamısınız bilmiyuorum ama şefimn tepeme dikilince kapatıyorum çünkü benim bilgisayarda bana bişeyler gösteriyor ara ara bende yanlışlık bakmasın diye sayfayı toptan kapatıyommm ayyyyyyyyyyyyyy

güle güle kullanın canım,,,

kısllllaaaaaar geldim ben geri
kıs müptelanız oldum haaaaa
kocamdan çok arıyom sizleri valla
eee son iki saattir nasılsınızzz

çiğdemimde burdaymış nasılsın canım
nilüfercim sendemi burdasın görüşemedik uzun süredir nasılsın hayatım

bumuyanicim banyonu güle güle iyi günlerde kullan canım
o banyoda çok yakında bebeğini de yıkarsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…