- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.301
merhaba kızlar.Sitede henüz yeniyim.Bilgecim tebrik ederim.Sanki seni önceden tanıyormuşum gibi mutlu oldum güzek haberini okuyunca.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Darısı da bizlerin başına :)
merhaba kızlar.Sitede henüz yeniyim.Bilgecim tebrik ederim.Sanki seni önceden tanıyormuşum gibi mutlu oldum güzek haberini okuyunca.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Darısı da bizlerin başına :)
Ya kızlar ben wc den Çıkamıyorum sÜreklİ sıkıŞık bİ vazİyetteyİm İdrara Çok Çıkıyorum hamİle olduĞumdan berİ
ayart kıs tabiii
ay ben dün pijamamım uçlarına lastik takıp paçalı don gibi yaptım
azda yukarı çektim paçaları kapı arkasına geçip kocama aşkııımmm dedim
tabi bizimki şok oldu o halima koptuk gülmekten yaaaa
herif paçalı donla görünce beni kaçtı hiç albenin yok kusura bakma diye delikafadulden delikafadulden
Ya kızlar ben wc den Çıkamıyorum sÜreklİ sıkıŞık bİ vazİyetteyİm İdrara Çok Çıkıyorum hamİle olduĞumdan berİ
slm arkadaşlar ben odanıza ilk defa girdim ya aranızda rahim filmi çektiren varmı veya tanıyı açıklaya bilecek bir kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?