Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay listenin en başında ben varmışım :kedi:
yarın akşam misafirliğe gidicem ama gece regl olduğumu yazarım merak etmeyinkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar.Sitede henüz yeniyim.Bilgecim tebrik ederim.Sanki seni önceden tanıyormuşum gibi mutlu oldum güzek haberini okuyunca.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Darısı da bizlerin başına :)

hoşgeldin tatlıımm
evet biz böleyiz işte kimimiz hiç biribirini görmedi kimimiz yeni tanıştık buluştuk ama öyle bağlıyız ki birbirimize.. seviçlerimiz herkesi mutlu ediyor üzücü bişiye hep birlikte ağlıyoruz..
sen de hoşgeldin aramıza. eğer istiyorsan senin de bebişin tez zamanda gelir inş.opuyorumnanaktan

merhaba canım. hoşgeldin aramıza. Burası çok güzel biyer. umarım sende burda mutlu olursun. bende yeni sayılırım inan burda o kadar ii vakit geçiriyorum ki.

sen de hikayeni anlatsana, nekadar evlisin?

hoşgeldin canım aramıza

KIZ BMEN SEN HALA TEST YAPMADINMIÇATLIYCAM VALLA Bı ıDRRA TESTı YAPTA ŞENLENSıN ORTALIK HALAY ÇEKELıM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ya kızlar ben wc den Çıkamıyorum sÜreklı sıkıŞık bı vazıyetteyım ıdrara Çok Çıkıyorum hamıle olduĞumdan berı

Ya kızlar ben wc den Çıkamıyorum sÜreklİ sıkıŞık bİ vazİyetteyİm İdrara Çok Çıkıyorum hamİle olduĞumdan berİ

evet canım bende de aynı şey var çok sık çıkıyorum ben de bir de benim belim çok ağrıyo sürekli oturduğum zaman uzanıyorum o yüzden sık sık

:roflol::roflol: alemsin canım yaaaa ben okurken kırıldım gülmekten :roflol::roflol:

Ya kızlar ben wc den Çıkamıyorum sÜreklİ sıkıŞık bİ vazİyetteyİm İdrara Çok Çıkıyorum hamİle olduĞumdan berİ

bak geldim canım belki sizde bana uğur getirisinizde bu ayda hamiş olurum
bak ne sorcam önceki ay 43 gün üzerine geçen ay 23 gün üzerine adet oldum şimdi hangisini gözönüne alıp geciktiğimi anlıcam en sonki ayımı ondan önceki ayımı kafam karıştı ne dersiniz şuan 31 gün bitti ben yinede 43 gözönünde bulundurarak ona göre testimi edicem sizcede böylemi yapmalıyım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

slm arkadaşlar ben odanıza ilk defa girdim ya aranızda rahim filmi çektiren varmı veya tanıyı açıklaya bilecek bir kişi

veda84 ayrıca sık idrara çıkma hamilelik belirtileri arasında en sık görülen belirtilerden biri
o yüzden endişelenmene gerek yok canım akıntında değişiklik oldumu fazlalaştımı merak ediyorum
darısı bizim başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

soltuba uterinaya kontrast madde geçişi izlenmemektedir sag tuba distal kesimi ektazik görünümündedir sagtubada gerileme yada itilme gözlenmedi kontrast maddenin sol kesimden periton içine dagılımı normal sınırlardadır diye bir rapor tutulmuş aranızda anlayan varsa cvp verirse sevinirim

ve cnm bana rahim filmi çektirmeden 1 sfer aşılama uygulandı ama olmadı mlsfmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…