Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar akşam idrar testi yaptım 3 saat falan tuttum idrarımı negatif çıktı daha adet olmadım hevesim gitti

GÜnaydın kıs olcay
ne kadar geÇmıŞtı kı adetın ya
ben de geÇen ay 15 gÜn sonra oldum yaaaa
sınır bozucu bı durum
ama ınŞallah hamılesındır canım yaaaaaaa

çok geçmiş olsun sebincim hayırlısıyla inş tahlillerin normal çıkar ve sağlıkla hamiş kalır güzel bebişlerin olur

epidural anestezili doğum izledim az önce bebeğin dünyaya geldiği ilk an çok güzel bişey yaaa allahım bizlerede hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın

aminnnnnnnnnnn
inşallah canım

halaaa ağlıyorum Allah ım o ne güzel görüntülerdi öyle hıçkırıklarla ağladım izlerken rabbim bizede o güzel anı yaşamayı nasip eder inşallah..

bu arada günaydın arkadaşlar kusura bakmayın okadar duygulandım ki hemen o konuya girdim günaydın bile demeden..

nurten canım benim bilgeyle günüm aynıydı bekliyorum gelsede yıkılmayacağım ama bu sabah mide ağrısıyla uyandım hala midem ağrıyorrrrrrrrrrrr

cici annişler çiçeği burnunda hamişler
size bi şey sormak istiyorum
ilk hangi belirtiyi yada belirtileri ne zaman hissettiniz

selam kızlarrr nasılsınızzz Hayırlı Cumalarrrr bu arada Folikler içildimiii. Sebin canım benimm Allah şifa versinn ve İnşallah Rabbim tez vakitte hayırlısı ile bebişini bebişlerimizi gönderir bize burda üzülmek yok İstemek varrr Bak bugün cuma herkes özellikle bilge ve vedaa bol bol dua edinn bakimm bebişleriniz ve bizim içinnnn

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde herkesin ne dileği varsa kabul et amiin..

Teşekkürler Nur1111,ebrubu,ravzaaa84 ve crocusu (arada ismini unuttuğum varsa özür dilerim) :) Hadi Toplu dua töreni yapalım.Allah herkesin yardımcısı oldun.Adeti gecikenler tüm kalbimle hamile olmanızı diliyorum.

merhaba canım hiç canını sıkma... benim de kuzenim diyabet hastası senin gibi sorunlar yaşadı ama sonun bir kız çocuğu dünyaya getirdi sen gönlünü ferah tut uygun zamanı beklebuyrunnnnnnnnn

günaydın canım bence haline şükretmelisin ne güzel günü gününe oluyosun benim gibi günün geçince ümitlenip sonradan hayal kırıklığı yaşamıyosun bende artık aşılamaya geçmek istiyorum hadi gelin bu yolda hep beraber yürüyelim kızlar
amin canım herşeyin hayırlısı adetine çok varmış bence yaptırmamalıydın kan tahlili yanıltmış olabilir seni sende bize katıl aşılama yolunda beraber ilerleyelim ama inşallah gerek kalmaz aşılamayada sürpriz yapar bizim minişlerimiz
kızlar günaydın
kanal d de epidural doğum anlatılıyor
ileride lazım olacak ne de olsa
tabi canım ama ben yeni kalktım kaçırmışım ha bu arada kendimi tanıtayım kardeş topikten huzeyfe daha öncede burdaydım ama bi ara kaybettim sizi nese tekrar buluşduk
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
günaydın uklacım bebişin hayırlı olsun canım ne kadarlık yaramazımız
günaydın minnoşlar.........
sanada günaydın canım
günaydınnnnnnn hayırlı cumalar kıslarr
sizinde cumanız hayırlı olsun kızlar
günaydın fıstıklarrrrr nabersinizz
iyi olmaya çalışıyoz canım valla ne olsun
kıslarrrrrrrr
midem kazınıyo ve gurulduyo acba hamilemiyiimmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:
gününü ne kadar geçiyosun canım inşallah vardır bebişde onun guruldamalarıdır
GÜnaydın hayırlı cumalar
hoşgeldin yokmu vedacım bak döndüm
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde herkesin ne dileği varsa kabul et amiin..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

kızlar benimde göğüs uçlarım hassaslaştı dokununca ağrıyolar ha bide kaşınıyolar hamilelik belirtileri olabilirmi acaba ne dersiniz fikirlerrinize ihtiyacım var :sinifsinif:

nese gelince artık bileniniz varsa cevaplar şimdilik kaçtım sonra yine gelicem görüşürüz
tekrar hayırlı cumalarınız olsun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…