- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.341
çok geçmiş olsun sebincim hayırlısıyla inş tahlillerin normal çıkar ve sağlıkla hamiş kalır güzel bebişlerin olur
epidural anestezili doğum izledim az önce bebeğin dünyaya geldiği ilk an çok güzel bişey yaaa allahım bizlerede hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın
Herkese merhaba.Sitaree,Samyeli26 ve Crocusu'ya ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.Hepinize kısaca burda olma sebebimi anlatayım. 2 yıllık evliyim.13 yıldır diyabetim.Bu nedenle de öyle kendi istediğim zaman çocuk yapayım deme gibi bir şansım yok.Bu zamana kadar da biraz daha bekliyelim demiştik.Gebelikten en az 6 ay önce doktoruma söylemem gerekiyordu.6 ay önce söyledim.Bir çok test istedi.Tahlillerimde FSH'ım yüksek çıkınca pko olabilirsin mutlaka kadın doğum uzmanına git dedi.Gittim.Tekrar tahliller yapıldı ultrason, smear testi falan.Bu sefer her şey normal çıktı ve Kadın Doğ.cu stresten yükselmiştir bir önceki dedi.Neyse geçen ay tekrar başka bir kadın doğ. uzmanına gittim.tam da yumurtlama dönemimdi.Önceki tahlillerime baktı.Ultrason çekti ve "her şey çok güzel görünüyor.dün yada bugün yumurtlamışsın yumurtan çatlamış" dedi.Şeker seviyelerim de iyi olduğu için her iki doktor da hamile kalmamda sakınca olmadığını söyledi.Gebelik öncesi yaptırmam gereken testler yazıldı ve adetimin 21. günü kan ve idrar vermem söylendi.Dediklerini yaptım.Sonuçlar çıktığında kadın doğumcum şehir dışındaydı.Tam yumurtlama günüme bir kaç gün kala geldi ki biz o gece ilk denememizi gerçekleştirmeye karar vermiştik eşimle.Diyabet olduğum için ben korunamıyorum bu güne kadar hep eşim korundu.Bir gün önce tahlil sonuçlarımı doktora fax çekmiştim.Akşam tam işten çıkmak üzere heyecan içindeyken aradı."Malesef tahlil sonuçlarında hormon değerlerin yüksek çıkmış.Halbuki ultrasonun çok güzeldi.panik yapacak bir şey yok.bundan sonraki ilk adetinin 2. günü tekrar tahlil yapıcaz duruma göre bi karar veririz"dedi.Dünyam başıma yıkıldı sanki.Ama ben yine de yılmadım :) Dedim ki kendime Allah'ın dediği olur.Hiç bir şey yokmuş gibi bu ay ilk defa korunmasız ilişkiye girdik.Normal şartlarda ayın 17'sinde adet olmam gerekiyordu fakat ben ayın /sinde tam 10 gün önce adet oldum.Bu zamana kadar mevsim değişikliklerinde 1-2 günlük farklılıklar dışında adetlerimde düzensizliğim olmamıştı, aşırı tüylenme gibi bir problemim de yok, kilo sorunum da.Ama hormonlarım neden öyle çıktı diye de dertlenmiyor değilim.Adet olmadan bir kaç gün önce hayıt tohumu içmeye başlamıştım.Onun mu etkisi oldu bilmiyorum.Korktum ve içmeyi bıraktım.Adet olunca hemen doktorumu aradım.Merak etme tam yumurtlama dönemin yumurtluysundur dedi(ayy bu cümle de kendimi tavuk gibi hissettiriyor :) )Ertesi gün yine kanamam devam edince gel bi bakalım dedi.Sabah kan verdim.Akşama da doktora gidicem.Bakalım neler olacak?2 senedir ya hamile kalırsam plansız diye korkarken ya kalamazsam diye korkmaya başlamıştım.Ama doktorum çok tatlı bir hanım.İnsanı rahatlatıyor.Bu sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim Rabbimden hepinizin dualarını kabul eder ve en kısa zamanda hayırlı evlatlara sahip oluruz. Hamile olan arkadaşlara rahat bir doğum ve sağlıklı bebişler dilerim.
günaydın canım bence haline şükretmelisin ne güzel günü gününe oluyosun benim gibi günün geçince ümitlenip sonradan hayal kırıklığı yaşamıyosun bende artık aşılamaya geçmek istiyorum hadi gelin bu yolda hep beraber yürüyelim kızlarbu arada günaydın canlarım herkese...bebim adet tarihim 7 ekimdi dün lekelenmeler başladı ben ne zaman lekelensem hemen arkasından kanama başlıyor...henüz adet olmadım ama lekelenmem başladı kesin bugün kamama da başlar...yani anlıcaanız bu ay da olmadı sanırım artık aşılama yöntemine geçicez...
amin canım herşeyin hayırlısı adetine çok varmış bence yaptırmamalıydın kan tahlili yanıltmış olabilir seni sende bize katıl aşılama yolunda beraber ilerleyelim ama inşallah gerek kalmaz aşılamayada sürpriz yapar bizim minişlerimizbeklemek ne kadar zor..ben de aynı durumdayım sanırım..adetime 9 gün var ama ben göğüslerimdeki şiddetli ağrıdan dolayı oldu mu acaba diye dün test yaptırdım..hcg m 0,1 çıktı..delikafadulden deli oldum yine..yanlış mı acaba diye şüpheleniyorum şimdi..
aşılama isticem..bu ha denince istenen bişeydir umarım..öncesindeki testler yapıldı..kan pıhtılaşması denildi..tedbirini alıcaz ama bu seferde hamile kalamıyorum..
taktir Allah'ındır elbet..herşeyin zamanı vardır tabi..Allah tez vakitte versin hepimize gönlümüzdekileri inşallah...:Saruboceq:
tabi canım ama ben yeni kalktım kaçırmışım ha bu arada kendimi tanıtayım kardeş topikten huzeyfe daha öncede burdaydım ama bi ara kaybettim sizi nese tekrar buluşdukkızlar günaydın
kanal d de epidural doğum anlatılıyor
ileride lazım olacak ne de olsa
günaydın uklacım bebişin hayırlı olsun canım ne kadarlık yaramazımızGünaydınn kızlarrrrrrrrr
sanada günaydın canımgünaydın minnoşlar.........
sizinde cumanız hayırlı olsun kızlargünaydınnnnnnn hayırlı cumalar kıslarr
iyi olmaya çalışıyoz canım valla ne olsungünaydın fıstıklarrrrr nabersinizz
gününü ne kadar geçiyosun canım inşallah vardır bebişde onun guruldamalarıdırkıslarrrrrrrr
midem kazınıyo ve gurulduyo acba hamilemiyiimmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:
hoşgeldin yokmu vedacım bak döndümGÜnaydın hayırlı cumalar
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde herkesin ne dileği varsa kabul et amiin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?