Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ve cnm bana rahim filmi çektirmeden 1 sfer aşılama uygulandı ama olmadı mlsfmafoldumben

canım tanın içi bişi diyemicem benimkler için açık demişti doktor ama seninkilerde sanki bi sorun var gibime geldi inşallah yoktur dedim pek anlamam rahim filmi çektirmeden nasıl aşılama yapılmış hayret ettim bana doktorum aşılamaya geçmeden muhakkak rahim filmi çekilmelisin demişti demekki gerçekten doktordan doktora farkediyomuş

canım benim sol tüpüne verilen kontrast madde denilen ilaç geçememiş sol tüpün muhtemelen tıkalı yada yapışıklık var demek, sağ tüpün de distal kısmı yani tüpün başlangıç kısmı ektazik yani geniş ya da genişleme demek bu kötü bişey değil bence açık yani ve bu verilen kontrast madde tüplerden geçtikten sonra peritona yani karın boşluğuna dağılır sende de tıkalı olmayan tarafında ilacın dağılımı normal sınırlardaymış canım drun daha ayrıntılı bilgi verir ama benim anladığım bi tüpün açık ama diğer tüpünde sanırım tıkanıklık var ama sakın hemen üzülme çünkü tıpta çareler çokk lavaj yöntemi denilen yöntemlerle tuba tıkanıklıklarını rahatlıkla açıyorlar...umarım yeterince aydınlatabilmişimdir.

bu arada günaydın canlarım herkese...bebim adet tarihim 7 ekimdi dün lekelenmeler başladı ben ne zaman lekelensem hemen arkasından kanama başlıyor...henüz adet olmadım ama lekelenmem başladı kesin bugün kamama da başlar...yani anlıcaanız bu ay da olmadı sanırım artık aşılama yöntemine geçicez...

beklemek ne kadar zor..ben de aynı durumdayım sanırım..adetime 9 gün var ama ben göğüslerimdeki şiddetli ağrıdan dolayı oldu mu acaba diye dün test yaptırdım..hcg m 0,1 çıktı..delikafadulden deli oldum yine..yanlış mı acaba diye şüpheleniyorum şimdi..
aşılama isticem..bu ha denince istenen bişeydir umarım..öncesindeki testler yapıldı..kan pıhtılaşması denildi..tedbirini alıcaz ama bu seferde hamile kalamıyorum..
taktir Allah'ındır elbet..herşeyin zamanı vardır tabi..Allah tez vakitte versin hepimize gönlümüzdekileri inşallah...:Saruboceq:

CANIM ADETİNE 9 GÜN VARKEN KANDA hcg çıkmazki çünkü zigotun bölünme evresinde hcg yükseliyor bu da döllenmeden yaklaşık 14 gün sonrasına filan denk geliyor yani araştırmalarımda bunları öğrendim canım erkennden hemen moralini bozma...aşılamaya gelince klomenle yumurta takibini 3-5 kez drlar deniyorlar sonra aşılamaya geçiyorlar ha denince olmuyor canım...hamile kalınca pıhtılaşma önleyici ilaç kullandırıyor drlar umarım herşey istediğimiz gibi olur hayırlısı allahtan canımm.

kızlar p.tesi kanal d de sakat doğumlar konusu işlenecekmiş...Allah kimsenin başına vermesin...bence izlemekte fayda var..

ayyy yememmi kıss hatta yerken senden bahsettim annem bizdeydi
bat yaptıı ohh çok güzeldi valla hatta fotosunu bilem çektim ama makinayı evde unutmuşumkaydirigubbakcemile3
sonuna doğru çektim annemde diyorki bat bitti sonunumu çekiyorsun olsun dedimm o bilem güzelll

oooh afiyet olsun hemşoma...akşam aklıma geldin yedi mi acaba didim...ama ben hastanedeydim akşam kayınvalidem grip olmuş...serum falan yedi
yiğen de nasiplendi böylece, bol yeseydin vitamin deposu ne de olsa...aldın mı finduklarını, fistuklarını yanına...ii besle yiğenimi
annenler burada mı oturuyor, yoksa misafir mi

kıslarrrrrrrr
midem kazınıyo ve gurulduyo acba hamilemiyiimmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:

Herkese merhaba.Sitaree,Samyeli26 ve Crocusu'ya ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.Hepinize kısaca burda olma sebebimi anlatayım. 2 yıllık evliyim.13 yıldır diyabetim.Bu nedenle de öyle kendi istediğim zaman çocuk yapayım deme gibi bir şansım yok.Bu zamana kadar da biraz daha bekliyelim demiştik.Gebelikten en az 6 ay önce doktoruma söylemem gerekiyordu.6 ay önce söyledim.Bir çok test istedi.Tahlillerimde FSH'ım yüksek çıkınca pko olabilirsin mutlaka kadın doğum uzmanına git dedi.Gittim.Tekrar tahliller yapıldı ultrason, smear testi falan.Bu sefer her şey normal çıktı ve Kadın Doğ.cu stresten yükselmiştir bir önceki dedi.Neyse geçen ay tekrar başka bir kadın doğ. uzmanına gittim.tam da yumurtlama dönemimdi.Önceki tahlillerime baktı.Ultrason çekti ve "her şey çok güzel görünüyor.dün yada bugün yumurtlamışsın yumurtan çatlamış" dedi.Şeker seviyelerim de iyi olduğu için her iki doktor da hamile kalmamda sakınca olmadığını söyledi.Gebelik öncesi yaptırmam gereken testler yazıldı ve adetimin 21. günü kan ve idrar vermem söylendi.Dediklerini yaptım.Sonuçlar çıktığında kadın doğumcum şehir dışındaydı.Tam yumurtlama günüme bir kaç gün kala geldi ki biz o gece ilk denememizi gerçekleştirmeye karar vermiştik eşimle.Diyabet olduğum için ben korunamıyorum bu güne kadar hep eşim korundu.Bir gün önce tahlil sonuçlarımı doktora fax çekmiştim.Akşam tam işten çıkmak üzere heyecan içindeyken aradı."Malesef tahlil sonuçlarında hormon değerlerin yüksek çıkmış.Halbuki ultrasonun çok güzeldi.panik yapacak bir şey yok.bundan sonraki ilk adetinin 2. günü tekrar tahlil yapıcaz duruma göre bi karar veririz"dedi.Dünyam başıma yıkıldı sanki.Ama ben yine de yılmadım :) Dedim ki kendime Allah'ın dediği olur.Hiç bir şey yokmuş gibi bu ay ilk defa korunmasız ilişkiye girdik.Normal şartlarda ayın 17'sinde adet olmam gerekiyordu fakat ben ayın /sinde tam 10 gün önce adet oldum .Bu zamana kadar mevsim değişikliklerinde 1-2 günlük farklılıklar dışında adetlerimde düzensizliğim olmamıştı, aşırı tüylenme gibi bir problemim de yok, kilo sorunum da.Ama hormonlarım neden öyle çıktı diye de dertlenmiyor değilim.Adet olmadan bir kaç gün önce hayıt tohumu içmeye başlamıştım.Onun mu etkisi oldu bilmiyorum.Korktum ve içmeyi bıraktım.Adet olunca hemen doktorumu aradım.Merak etme tam yumurtlama dönemin yumurtluysundur dedi(ayy bu cümle de kendimi tavuk gibi hissettiriyor :) )Ertesi gün yine kanamam devam edince gel bi bakalım dedi.Sabah kan verdim.Akşama da doktora gidicem.Bakalım neler olacak?2 senedir ya hamile kalırsam plansız diye korkarken ya kalamazsam diye korkmaya başlamıştım.Ama doktorum çok tatlı bir hanım.İnsanı rahatlatıyor.Bu sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim Rabbimden hepinizin dualarını kabul eder ve en kısa zamanda hayırlı evlatlara sahip oluruz. Hamile olan arkadaşlara rahat bir doğum ve sağlıklı bebişler dilerim.

sebin canım çok geçmiş olsun
Allah büyük canım olcak bizimde bebeğimiz
Allahım dermansız dert göstermesin inşallah

sebin inş hayırlısıyla hormonların normale döner ve hamiş kalırsın
neticesinde de nur topu gibi sağlıklı bir bebişin olur

ayyy epidural sezeryanla doğum görüntüleri vardı...wışşşş kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…