- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.321
ve cnm bana rahim filmi çektirmeden 1 sfer aşılama uygulandı ama olmadı mlsfmafoldumben
soltuba uterinaya kontrast madde geçişi izlenmemektedir sag tuba distal kesimi ektazik görünümündedir sagtubada gerileme yada itilme gözlenmedi kontrast maddenin sol kesimden periton içine dagılımı normal sınırlardadır diye bir rapor tutulmuş aranızda anlayan varsa cvp verirse sevinirim
bu arada günaydın canlarım herkese...bebim adet tarihim 7 ekimdi dün lekelenmeler başladı ben ne zaman lekelensem hemen arkasından kanama başlıyor...henüz adet olmadım ama lekelenmem başladı kesin bugün kamama da başlar...yani anlıcaanız bu ay da olmadı sanırım artık aşılama yöntemine geçicez...
beklemek ne kadar zor..ben de aynı durumdayım sanırım..adetime 9 gün var ama ben göğüslerimdeki şiddetli ağrıdan dolayı oldu mu acaba diye dün test yaptırdım..hcg m 0,1 çıktı..delikafadulden deli oldum yine..yanlış mı acaba diye şüpheleniyorum şimdi..
aşılama isticem..bu ha denince istenen bişeydir umarım..öncesindeki testler yapıldı..kan pıhtılaşması denildi..tedbirini alıcaz ama bu seferde hamile kalamıyorum..
taktir Allah'ındır elbet..herşeyin zamanı vardır tabi..Allah tez vakitte versin hepimize gönlümüzdekileri inşallah...:Saruboceq:
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
günaydın minnoşlar.........
günaydın fıstıklarrgünaydın tatlıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?