- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.361
Teşekkürler Nur1111,ebrubu,ravzaaa84 ve crocusu (arada ismini unuttuğum varsa özür dilerim) :) Hadi Toplu dua töreni yapalım.Allah herkesin yardımcısı oldun.Adeti gecikenler tüm kalbimle hamile olmanızı diliyorum.
kızlar benimde göğüs uçlarım hassaslaştı dokununca ağrıyolar ha bide kaşınıyolar hamilelik belirtileri olabilirmi acaba ne dersiniz fikirlerrinize ihtiyacım var :sinifsinif:
oooh afiyet olsun hemşoma...akşam aklıma geldin yedi mi acaba didim...ama ben hastanedeydim akşam kayınvalidem grip olmuş...serum falan yedi
yiğen de nasiplendi böylece, bol yeseydin vitamin deposu ne de olsa...aldın mı finduklarını, fistuklarını yanına...ii besle yiğenimi
annenler burada mı oturuyor, yoksa misafir mi
merhaba canım hiç canını sıkma... benim de kuzenim diyabet hastası senin gibi sorunlar yaşadı ama sonun bir kız çocuğu dünyaya getirdi sen gönlünü ferah tut uygun zamanı beklebuyrunnnnnnnnn
nurtencim, kukuletam fıstıklarım nasılsınız.. opuyorumnanaktan
arkadaşlar biraz önce adet oldum artık bu ay hayırlısıyla aşılamaya başlıyoruz yeni adet tarihim 4 kasım allahımm hepimizin de yüzüne baksın inşallahh....
kuşum aşılama kararınız hayırlı olsun.. drdan yarın için randavu aldınmı kan testi yapılması gerek aşılamadan önce.. gerçi geçen ay yapıldıysa gerek yok
valla canım heeeç bişey yaptığım yok.. herşeyi oluruna bıraktım artık.. biliyosun 2defa aşılama yaptık şimdi tüm drlar tüp diyo..
bende nasılsa işin sonu tüpe dayanıyo diye saldım herşeyi.. hiç bi kür falanda yapmıyorum.. tüp için kredi çektik ama ben ruhen hazır olmadığımdan dolayı bekleyelim biraz daha diyoruz..
inşlh tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişimiz.. çektiğimiz parayıda, bebişimizin hazırlıkları ve doğum masarfı için kullanmak nasipo olur inşlh :Saruboceq:
tüpten çooookkk korkuyoruuuummafoldumben
valla canım heeeç bişey yaptığım yok.. herşeyi oluruna bıraktım artık.. biliyosun 2defa aşılama yaptık şimdi tüm drlar tüp diyo..
bende nasılsa işin sonu tüpe dayanıyo diye saldım herşeyi.. hiç bi kür falanda yapmıyorum.. tüp için kredi çektik ama ben ruhen hazır olmadığımdan dolayı bekleyelim biraz daha diyoruz..
inşlh tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişimiz.. çektiğimiz parayıda, bebişimizin hazırlıkları ve doğum masarfı için kullanmak nasipo olur inşlh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?