Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar benimde göğüs uçlarım hassaslaştı dokununca ağrıyolar ha bide kaşınıyolar hamilelik belirtileri olabilirmi acaba ne dersiniz fikirlerrinize ihtiyacım var :sinifsinif:

tabiki hamiş belirtisi tatlım böyle söyleyip hamiş kalan arkadaşlar var
inş seninki de hamiş beliritsidir:ecrin_bebek:

:) evet canım annemde istanbulda oturuyor..
bol bol yedik merak etmeeeopuyorumnanaktan

huzayfeee kıs ben onu gırgırına yazdım
karnım kahvaltı yapmadım açlıktan kazınıp gurulduyodu size öle dedim
daha adetime 1 hafta var ama bu aydan ümitli diilim canım
ben şaka dedim yani
genede cevabın için teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktan

merhaba canım hiç canını sıkma... benim de kuzenim diyabet hastası senin gibi sorunlar yaşadı ama sonun bir kız çocuğu dünyaya getirdi sen gönlünü ferah tut uygun zamanı beklebuyrunnnnnnnnn

Çok teşekkürler.Çok üzüldüğüm anlar da oldu ama moralim iyi bugünlerde çok zamansız adet olduğum halde.İleride inşallah bebeklerimizin yaptığı komiklikleri paylaşırız hep birlikte.ettiğim tüm dualarım hem kendim hem de tanıdığım tanımadığım tüm aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarım için.Kuzenin kaç senedir diyabet? ve doğal yolla mı hamile kaldı yoksa tedavi ile mi?

sağok gülercim iyiyim
adetime 8 gün var ama şimdiden sancım başladı yaw
belim ağrıyo bide karnım o kadar şişki bu gün
mahvoldum sabahtan beri yaaaaaaaa
gören 4 aykık zannader yawwwww kaydirigubbakcemile3
adetime kadar sürmese bari bu şişlik öldürcek beni

arkadaşlar biraz önce adet oldum artık bu ay hayırlısıyla aşılamaya başlıyoruz yeni adet tarihim 4 kasım allahımm hepimizin de yüzüne baksın inşallahh....

bende aynı durumdayım yaa:çok üzgünüm:
zaten karnım ağrıyo tam oldu yani...

benim durumum aynı.. dra gitmek istemiyom.. bıktım ilaç içmekten:1no2:

arkadaşlar biraz önce adet oldum artık bu ay hayırlısıyla aşılamaya başlıyoruz yeni adet tarihim 4 kasım allahımm hepimizin de yüzüne baksın inşallahh....

kuşum aşılama kararınız hayırlı olsun.. drdan yarın için randavu aldınmı kan testi yapılması gerek aşılamadan önce.. gerçi geçen ay yapıldıysa gerek yok

valla canım heeeç bişey yaptığım yok.. herşeyi oluruna bıraktım artık.. biliyosun 2defa aşılama yaptık şimdi tüm drlar tüp diyo..
bende nasılsa işin sonu tüpe dayanıyo diye saldım herşeyi.. hiç bi kür falanda yapmıyorum.. tüp için kredi çektik ama ben ruhen hazır olmadığımdan dolayı bekleyelim biraz daha diyoruz..
inşlh tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişimiz.. çektiğimiz parayıda, bebişimizin hazırlıkları ve doğum masarfı için kullanmak nasipo olur inşlh :Saruboceq:
tüpten çooookkk korkuyoruuuummafoldumben

kuşum aşılama kararınız hayırlı olsun.. drdan yarın için randavu aldınmı kan testi yapılması gerek aşılamadan önce.. gerçi geçen ay yapıldıysa gerek yok

şimdiye kadar 3 kere klomen kullanmıştım o zaman hsgye kadar tüm testlerim yapılmıştı ve yumurtlamalarım takip edilmişti herşey iyiydi ama olmadı...bu ay da olmazsa aşılama için adetinin 3. günü gel testlerini yapalım ilaçlara başlayalım dedi...ilk kez aşılamaya gidicem inşallah rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmamıza vesile eder bu yöntemleri...

canım üzülmeeee :teselli:
bebeğin gelcek te ana oğul arabacılık oynıcanız daha
krediylede doğumunu yapıp bebeğinin masraflarını karşılıcaksın sen merak etme şekercim benim
kıs ana oğul dediğime göre erkek mi olcek ki hadi Allah söletti aklımda yoktu heç hayırlısı inşallah :dance:

ben çıkıyorum kızlar
karnım çok ağrıyo... karnım derken bağırsaklarım gerçi.. hiç böyle olmamıştım daha önce..
zaten adet belirtilerimde erkenden başladı onunda karın ağrısı var.. ölüyorum yani.. napçamı şaşırdım..

evde süt bitmiş gidip marketten süt alayımda ısıtıp balla içeyim belkim iyi gelir..

canım benim hiç korkma allahın izniyle herşeyin bi kolayı var allah böyle hayırlı işlerde bebek gibi evlilik gibi yardımcı oluyor hani eskiler derler ya allah verir onun rızkını diye inşallah kredinizi bebeğinizin hazırlıkları için kullanmak nasip olur canım inan şu cuma vakti tüm içtenliğimle dua ediyorumm....

inşallah canımm inşallah herşey gönlüne göre olur rabbim zahnetsizce gönderirir bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…