Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ahaaaaa işte buldummmm evett evettt benimde bebişş odam öyle kızdı tabi bebişlerr gelmiyooo o yüzdenn biri bana da yer göstermese bende oraya bir daha gitmemmmÇok üzgünüm çoook

slm alk kızlar nasılsınız maşşalh sohbetiniz baya koyulaşmış ama benide aranıza alırsanız sohbetinizi bölmüş olmıyayımda :kedi:

gel hayatım hoşgeldin ne demek buyur aramıza

eeeeeee
yemeyenin malını yerler şekerim kıskansın odasını da çabuk gelsin inşallah

kızlar çok alemsiniz ya gerçekten siz beni gülgürdünüz Allah ta sizi güldürsün emiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

amin canım cümlemisiii
Allahım bütün isteyenlere bebek nasip etsin inşallah

KISS nurten söyle oğluşuna kızımın saçını çekmesinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile

ay canım ben çektim oğlanın kulağını bidaha yapmıcak
naapsın senin kıs gülerin oğluyla oynayınca kıskanmış benim ki de senin kısa aşık mı olmuş ne buuu kaydirigubbakcemile

Ben de 20 nisanı bekliyorum ama,pek umutlu değilim bu ay,içimde hiç his yok çünkü.
gerçi geçen ay içimde his vardı ama yine boş hismiş gamyoncuiremsu

bu kıs bana çekmemiş hiç anası 30 da anca evlendi kıs daha kundakta oğlanları birbirine katıyooo

kızlar 13 tane misafirimiz varmış hazırlıklara başlayalım şimdiden anca yetiştiririz

Ben de 20 nisanı bekliyorum ama,pek umutlu değilim bu ay,içimde hiç his yok çünkü.
gerçi geçen ay içimde his vardı ama yine boş hismiş gamyoncuiremsu

inşallah hamilesindir canım

anam dünüşümmm çok fena şu nurtişin oğluu ben dedim bu doğmadan anasına bu çocuk sana çekerse hiperaktif olur diye duramıyoo yerinde

anammmmmm iki karı bir olmuş benim oğluşuma neler ediyolar :ecrin_bebek:
melek gibidir benim oğlum nolmuş çektiyseeeeeeee saçını kısının
paralarım sizi kıssssss delikafadulden
Aman kıslar yaaaaaaaaaa
ben bi tuhaf oldum
Allahım gösterirmi acaba bu günlerimizi hadi inaşallah yaaaa

ay canım ben çektim oğlanın kulağını bidaha yapmıcak
naapsın senin kıs gülerin oğluyla oynayınca kıskanmış benim ki de senin kısa aşık mı olmuş ne buuu kaydirigubbakcemile
şişşşşttt dur bakeem o benim gelinim bikerelmaz:

anam dünüşümmm çok fena şu nurtişin oğluu ben dedim bu doğmadan anasına bu çocuk sana çekerse hiperaktif olur diye duramıyoo yerinde
dimi ama
bak bizimkiler ne güzel oynuyolar dünüşüm.. kaydirigubbakcemile5

nurtişin oğlu pek bi yaramaz.. zaten benimkinin gamyonunuda kırdıgamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

bu kıs bana çekmemiş hiç anası 30 da anca evlendi kıs daha kundakta oğlanları birbirine katıyooo
kızımız allah içi çok güzelde ondanzemuszemus

bu arada bende 26da evlendim.. şimdi 30 oldum..

amiiiinnn bidennneem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah sana 2kiz 2kiz versin emiii

ahamda kafayııı yedikkk töbe töbee Rabbimmm duy bizi gör bizi bugünleri göster tez saatte bize ne olurrrrr bu arada ben bi çay daha alırımmm kızımmm rahat durun yaramazlıkk yapmayınn bakimm kardeş kardeş oynayınn

aman mürvetim gelmiş
yetiş bacım yaaaa
çiğdemin kısıyla gülerin oğlu benim oğluşumla oynamıyooo
ne var kii ikitane vurduysa benim velettt
öpüşüp barışsınlarrrrrrrr
benim oğlana dedim özür dilicek

murvetim kuşum hoşgeldinopuyorumnanaktan bidenem

İncir kürü dediğiniz nasıl bir şey?

2.5 subardağı kaynar suya 15-16 yıkanmış ikiye bölünmüş kuru inciri at. 20dk kaynat. biraz ılınınca süz.. bu suyu sabah ve akşam yemekten 15-12 dak önce aç karna iç

yumoşları çoğaltıp olgunlaşmasına yardımcı oluyo..inşlh fazydasını sende benim gibi görürsün bidenem:Saruboceq::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…