- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.421
slm alk kızlar nasılsınız maşşalh sohbetiniz baya koyulaşmış ama benide aranıza alırsanız sohbetinizi bölmüş olmıyayımda :kedi:
bizde aynen..
gerçi biz kiradayız ama 7-8ay kadar önce taşındık bizde 1odayı bebişe ayırdık ma içinde ne ararsan var.. depo gibi oldu valla.. ütü masası.. kocişin iş malzemeleri..benim turşular..
bazen çamaşırlığa çamaşırda seriyorumzemuszemus
bebiş yoksam..şimdiden bana kızdıda .. odayı işgal ettim diyemi gelmiyo ne
KISS nurten söyle oğluşuna kızımın saçını çekmesinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
hoşbuldum canım opuyorumnanaktanhoşgeldin huzeyfem opuyorumnanaktan
hoşgeldin canıma.s.
slm alk kızlar nasılsınız maşşalh sohbetiniz baya koyulaşmış ama benide aranıza alırsanız sohbetinizi bölmüş olmıyayımda :kedi:
bizde aynen..
gerçi biz kiradayız ama 7-8ay kadar önce taşındık bizde 1odayı bebişe ayırdık ma içinde ne ararsan var.. depo gibi oldu valla.. ütü masası.. kocişin iş malzemeleri..benim turşular..
bazen çamaşırlığa çamaşırda seriyorumzemuszemus
bebiş yoksam..şimdiden bana kızdıda .. odayı işgal ettim diyemi gelmiyo ne
kızlar çok alemsiniz ya gerçekten siz beni gülgürdünüz Allah ta sizi güldürsün emiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
KISS nurten söyle oğluşuna kızımın saçını çekmesinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
şişşşştt çekme leen benim oğluşun manitasının saçınılmaz:
gel hayatım hoşgeldin ne demek buyur aramıza
eeeeeee
yemeyenin malını yerler şekerim kıskansın odasını da çabuk gelsin inşallah
amin canım cümlemisiii
Allahım bütün isteyenlere bebek nasip etsin inşallah
ay canım ben çektim oğlanın kulağını bidaha yapmıcak
naapsın senin kıs gülerin oğluyla oynayınca kıskanmış benim ki de senin kısa aşık mı olmuş ne buuu kaydirigubbakcemile
Ben de 20 nisanı bekliyorum ama,pek umutlu değilim bu ay,içimde hiç his yok çünkü.
gerçi geçen ay içimde his vardı ama yine boş hismiş gamyoncuiremsu
anam dünüşümmm çok fena şu nurtişin oğluu ben dedim bu doğmadan anasına bu çocuk sana çekerse hiperaktif olur diye duramıyoo yerinde
şişşşşttt dur bakeem o benim gelinim bikereay canım ben çektim oğlanın kulağını bidaha yapmıcak
naapsın senin kıs gülerin oğluyla oynayınca kıskanmış benim ki de senin kısa aşık mı olmuş ne buuu kaydirigubbakcemile
dimi amaanam dünüşümmm çok fena şu nurtişin oğluu ben dedim bu doğmadan anasına bu çocuk sana çekerse hiperaktif olur diye duramıyoo yerinde
kızlar 13 tane misafirimiz varmış hazırlıklara başlayalım şimdiden anca yetiştiririz
kızlar ben bu ay incir kürü kullandım ilk 21 gün uyguladım ve hamile olduğumu öğrendim bence faydası var siz de deneyin derim ben
kızımız allah içi çok güzelde ondanzemuszemusbu kıs bana çekmemiş hiç anası 30 da anca evlendi kıs daha kundakta oğlanları birbirine katıyooo
anammmmmm iki karı bir olmuş benim oğluşuma neler ediyolar :ecrin_bebek:
melek gibidir benim oğlum nolmuş çektiyseeeeeeee saçını kısının
paralarım sizi kıssssss delikafadulden
Aman kıslar yaaaaaaaaaa
ben bi tuhaf oldum
Allahım gösterirmi acaba bu günlerimizi hadi inaşallah yaaaa
şişşşşttt dur bakeem o benim gelinim bikerelmaz:
dimi ama
bak bizimkiler ne güzel oynuyolar dünüşüm..kaydirigubbakcemile5
nurtişin oğlu pek bi yaramaz.. zaten benimkinin gamyonunuda kırdıgamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
İncir kürü dediğiniz nasıl bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?