- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.381
kukuletacım hadi hayırlı olsun kararınız inşallah canım
valla canım heeeç bişey yaptığım yok.. herşeyi oluruna bıraktım artık.. biliyosun 2defa aşılama yaptık şimdi tüm drlar tüp diyo..
bende nasılsa işin sonu tüpe dayanıyo diye saldım herşeyi.. hiç bi kür falanda yapmıyorum.. tüp için kredi çektik ama ben ruhen hazır olmadığımdan dolayı bekleyelim biraz daha diyoruz..
inşlh tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişimiz.. çektiğimiz parayıda, bebişimizin hazırlıkları ve doğum masarfı için kullanmak nasipo olur inşlh :Saruboceq:
tüpten çooookkk korkuyoruuuummafoldumben
aamin canım sağol inşallah hepimizin de meleklerine kavuşması nasip olur hayırlısıyla...sen birşey kullanıyor musun tedavi ya da kür gibi?
canım benim hiç korkma allahın izniyle herşeyin bi kolayı var allah böyle hayırlı işlerde bebek gibi evlilik gibi yardımcı oluyor hani eskiler derler ya allah verir onun rızkını diye inşallah kredinizi bebeğinizin hazırlıkları için kullanmak nasip olur canım inan şu cuma vakti tüm içtenliğimle dua ediyorumm....
ben çıkıyorum kızlar
karnım çok ağrıyo... karnım derken bağırsaklarım gerçi.. hiç böyle olmamıştım daha önce..
zaten adet belirtilerimde erkenden başladı onunda karın ağrısı var.. ölüyorum yani.. napçamı şaşırdım..
evde süt bitmiş gidip marketten süt alayımda ısıtıp balla içeyim belkim iyi gelir..
nurteninn canımın içii nabıyonn
slm kızlar ne haber a.s
ay nurtencim allah mı söyletti nedelikafadulden bu ağrılar aynı zamanda bebişin yerleşme ağrıları olmasıın (gerçi olmaz da)
ben hep bi oğlum olsun istemişimidir.. ağzın bal yesin ami.. allah seninde gönlüne göre versin
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu böylemi oynuycazz kıııs.. bak seinkinide benimkinin yanına çağırdım..
şişlik haricinde iyiyim bidenem sen napıyosun
canım iyiyiz sen nasılsın bakim
ay ne güsel oynuyolar uslu uslu kıssssssss
Allahım büyük gülercim yaaaaaa yanlız Ona sığınır Ondan yardım dileriz
inşallah tez zamanda vericek bebeklerimizi
kıs bendede sancılar ver istermisin ikimizde hamile olalımmmmmmmm
ayyyyyyyyyy ne süper bişiiiiiiiii
bebeğimi kaybettikten sonra kullanmamıştım canım tam 6 ay geçti üstünden
ekimin 1 inde keçiboynuzuna başladık gene ilk gebeliğimde de keçiboynuzu kürü kullanmıştım Allahın izniyle hamile kalmıştım ama mutluluk kısa sürdü ne yazık sağlık olsun...Şimdi keçiboynuzu kullanıyoruz canım bakalım nolcak hayırlısı
şişlik haricinde iyiyim bidenem sen napıyosun
canım iyiyiz sen nasılsın bakim
ay ne güsel oynuyolar uslu uslu kıssssssss
Allahım büyük gülercim yaaaaaa yanlız Ona sığınır Ondan yardım dileriz
inşallah tez zamanda vericek bebeklerimizi
kıs bendede sancılar ver istermisin ikimizde hamile olalımmmmmmmm
ayyyyyyyyyy ne süper bişiiiiiiiii
iyiyim bende temizlik filan uğraştım işte bugün yarın dr gidecem kan testi filan demişti bakalım yarın keseyi görebilecek miyiz
keçiboynuzu erkekler için kullanılmıyor mu ben eşime kaynatıp içiriyorum acaba ben de mi içsem ki kadınlara ne gibi faydaları varmış?
seninki gene iyi çıkmış canım ya ben adetime 8 gün kala yaptırdım 0,01 çıktı:sinifsinif:.utanmasa eksi çıkçakmış . adeti beklerken de şevkim kalmadı bir an önce olsam da bidaki ay gelse de belki o zaman olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?