Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay nurtencim allah mı söyletti nedelikafadulden bu ağrılar aynı zamanda bebişin yerleşme ağrıları olmasıın (gerçi olmaz da)

ben hep bi oğlum olsun istemişimidir.. ağzın bal yesin ami.. allah seninde gönlüne göre versin

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu böylemi oynuycazz kıııs.. bak seinkinide benimkinin yanına çağırdım..

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN Canım inşallah tez zamanda gelir bebişin:Saruboceq::Saruboceq:

aamin canım sağol inşallah hepimizin de meleklerine kavuşması nasip olur hayırlısıyla...sen birşey kullanıyor musun tedavi ya da kür gibi?

bebeğimi kaybettikten sonra kullanmamıştım canım tam 6 ay geçti üstünden
ekimin 1 inde keçiboynuzuna başladık gene ilk gebeliğimde de keçiboynuzu kürü kullanmıştım Allahın izniyle hamile kalmıştım ama mutluluk kısa sürdü ne yazık sağlık olsun...Şimdi keçiboynuzu kullanıyoruz canım bakalım nolcak hayırlısı

çok sağol bidenem.. allah razı olsun.. alllah ta sana gönlündekini versin..
seninkinide bizimkilerin yanına çağırıyorum oynamaya
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

kıss nurten seninki benim oğluşun kamyonunu kırmışşlmaz: bak yenisini isteriiiz.. kırmızı olsun lütfen:umursamaz:

canım benim adet belirtileri de 1 hafta önceden başlamıştı karnım belim göğüsler dikkat et hamile olabilirsin

iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun kızlar..opuyorumnanaktan
inşlh tez zamanda gelir meleklerimiz göbüşlerimize amiiin:Saruboceq::CüvCüv:

nurteninn canımın içii nabıyonn

şişlik haricinde iyiyim bidenem sen napıyosun

slm kızlar ne haber a.s

canım iyiyiz sen nasılsın bakim

ay ne güsel oynuyolar uslu uslu kıssssssss
Allahım büyük gülercim yaaaaaa yanlız Ona sığınır Ondan yardım dileriz
inşallah tez zamanda vericek bebeklerimizi
kıs bendede sancılar ver istermisin ikimizde hamile olalımmmmmmmm
ayyyyyyyyyy ne süper bişiiiiiiiii

kıs gülerrrrr
oğluşunun canı sağolsunda alim onlara ne isterlerse
akülü arabba bilem alırım oğluşuna senin ben kısssssss
hemide kırmısı ferrariiii

iyiyim bende temizlik filan uğraştım işte bugün yarın dr gidecem kan testi filan demişti bakalım yarın keseyi görebilecek miyiz

keçiboynuzu erkekler için kullanılmıyor mu ben eşime kaynatıp içiriyorum acaba ben de mi içsem ki kadınlara ne gibi faydaları varmış?

kıs çiğdemimmmmmmmmm
hadi sende al oğlunu da gel ona kaymon alalımmmmmm oynasın bizimkilerle
hadi kıslar herkes alsın bebileri toplanalım oynatalım onları :ecrin_bebek:
ahanda benim oğlan geldi kaydirigubbakcemile3

esram bidenem inşlh ama hiç sanmam.. hasatayım bence o yüzden karnım büüüülee ağrıyo ama göğüslerim her ay böyle olur.. oyüzden heeeçç ümidim yok..
dün nurtencimin deyişiyle

ben bu ay battaniye doğuracam valla (kocişle bu ara çalışamadıkta:kedi: ikidebir wc ye gitmekten)

iyiyim bende temizlik filan uğraştım işte bugün yarın dr gidecem kan testi filan demişti bakalım yarın keseyi görebilecek miyiz inşallah bu ay olur da sizden de duyarız hayırlı haberleri o zaman bayram ederiz:teytey::teytey:

iyiyim bende temizlik filan uğraştım işte bugün yarın dr gidecem kan testi filan demişti bakalım yarın keseyi görebilecek miyiz

fazla yorma canım kendini
hadi inşallah görürsün bebeğini
ben hala saklıyorum bebeişimin ilk ultrason resmini ilk ve son oldu oda zaten :a015:
kısmet böleymiş

keçiboynuzu erkekler için kullanılmıyor mu ben eşime kaynatıp içiriyorum acaba ben de mi içsem ki kadınlara ne gibi faydaları varmış?

benimde eşim içiyo spermlere etkisi var canım
zaten bizim problemimiz eşimin spremleri
malesef değerleri çok düşük Allahım onlara can sağlığı versinde ilaç kür kullanalım napalım canım

yok canım hemen umutsuzluğa kapılma daha adetine var canım benim hemen hamile olup olmadığın belli olmazki o sonuç doğru değil yani eğer adet gününde ya da bikaç gün varken yaptırsaydın tamamdı ama bence biraz daha bekle ve öyle karar ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…