Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayırlısı olsun canım da benim de her ay olurdu belirtiler ama hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı olurmuş o yüzden belli olmaz

:roflol::roflol::roflol::roflol:

niçiiii olmasın bacııım büüülee dolaşırız senle :CüvCüv::CüvCüv:
sonrada bizim juniorlar bülee

:lepi::lepi:

kıs gülerrrrr
oğluşunun canı sağolsunda alim onlara ne isterlerse
akülü arabba bilem alırım oğluşuna senin ben kısssssss
hemide kırmısı ferrariiii

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
ah kuşum sağol.. ama bence şımartmayalım onları bunlarla oynasınlar..
bizim zamanımızda akülü arabamı vardı:umursamaz:

keçiboynuzu erkekler için kullanılmıyor mu ben eşime kaynatıp içiriyorum acaba ben de mi içsem ki kadınlara ne gibi faydaları varmış?
keçiboynuzunu bilemem ama bayanlara en iyi gelen incir kürü bence yumurtlama açısından.. şahsen ben süper faydasını gördüm.. son aşılamamda iğnelerim daha 3. gün bitti bede incire başladım vede 4 tana yumoşum oldu incir sayesinde:lepi:

amin canım..:Saruboceq:
inşlh yarın keseyi görürsünüz sonrada içindeki o minicik pıt pıtları:Saruboceq:
:lepi:

inşallah bundan sonra da görmek nasip olur canım üzme kendini hayırlısı böyleymiş demek ki Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

amin canım inaşallah :Saruboceq:

kızlar ben bu ay incir kürü kullandım ilk 21 gün uyguladım ve hamile olduğumu öğrendim bence faydası var siz de deneyin derim ben

olsun kıs gülerrrrrrrrr
ben bebeğimi 4 yıldır bekliyorum
bizim olmadı diye onların da mı olmasın kırmısı ferrarisiii kaydirigubbakcemile3
Allahım önce versin sonra canlarını sağ etsinde hepsi olur be balımmmm

benim bu son haftaki hallerim
kociş şakkıdı kaydirigubbakcemile ben:umursamaz: kociş :uhm:akannehir

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyyyy karnım ağrıdı gülmekten yaaaa
deliiiiiiii

kıs güler bu da tuvalate yetişirkenki halin mi yoksa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dimi ama..
bizim olmadı bari onların olsun... benim çocuk odası hayalim var.. hele bi bebiş gelsin ona yapıyacam bi oda en süperinden.. kendine ait bi odası olsun..zemuszemus oynasın içinde

esracım Allah razı olsun canım
benim bebeğimin dünyada yiyecek ekmeği yokmuş Allahım seninkine sağlıklı ömürlernasip etsin inşallah

ay gülerim sorma
bizim aldığımız yeni evin bir odasını boş bıraktık sadece bilgisayarla ıvır zıvır koyduk şimdilik
bebeğimiz olunca onun odası olcak diye
Allahım gönlüne göre versin canımmmmm

esracım Allah razı olsun canım
benim bebeğimin dünyada yiyecek ekmeği yokmuş Allahım seninkine sağlıklı ömürlernasip etsin inşallah

amin canım çok sağol sana da yeniden tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

kıslar ya
bilgeyle kudretten habri oaln varmı
onlar her daim burda olurlardı merak ettim güzel annelerimiz
ay onlara şimdi hamileliğin güzelliğide yansımıştır
esracım kıs sende pek güzelleşmişindir şimdi

slm alk kızlar nasılsınız maşşalh sohbetiniz baya koyulaşmış ama benide aranıza alırsanız sohbetinizi bölmüş olmıyayımda :kedi:

bizde aynen..
gerçi biz kiradayız ama 7-8ay kadar önce taşındık bizde 1odayı bebişe ayırdık ma içinde ne ararsan var.. depo gibi oldu valla.. ütü masası.. kocişin iş malzemeleri..benim turşular..
bazen çamaşırlığa çamaşırda seriyorumzemuszemus
bebiş yoksam..şimdiden bana kızdıda .. odayı işgal ettim diyemi gelmiyo ne

KISS nurten söyle oğluşuna kızımın saçını çekmesinnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…