Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hiçbir belirtim yokkkkkkkk sadece gaz ve arada kasıklarımda sancı(bugün oda yok ) var... bunların dışında ne göğüslerim ağrıyo ne bulantı ne başka bişeyyyy... galiba bu ayda hamiş olamıcam mafoldumben

ahaaaaa işte buldummmm evett evettt benimde bebişş odam öyle kızdı tabi bebişlerr gelmiyooo o yüzdenn biri bana da yer göstermese bende oraya bir daha gitmemmmÇok üzgünüm çoook

tesadüf mü bilmem ama bizde çocuk odası olarak düşündüğümüz yeri bilgisayar ve spor malzemeleri ile doldurduk.bu akşam boşaltsak mı kı? :)

huzeyfe canım sen çayları koyyy benim kek pişiyoo kızlarr hadi buyrunnnn:enbuyukkk:
tamam canım döktüm bile çayları hadi afiyet olsun

bırakın çocukları kaç yıl sonra anca gelmişler bırakında didişsinler doya doya

dur canım ben benım oğlanı zeytindalı ile gonderıyorum oraya sımdı hadı oğlum gıt bayım arkdaslarını barıstır kucaklasın sarılısın sonra cıcı cıcı oynayın hadı demırımm canım benımm

canım bendede mide bulantısı yok ama göğüs uçlarımda dokununca ağrı aradada kaşıntı oluyo kasıklarımda ara ara ağrıyo kısmet bakalım adetine kaç gün var

İncir kürü dediğiniz nasıl bir şey?

ben yapmadım canım ya fikrim yok hiç
ama yapanlar var yardımcı olacaklarıdır sana

kızımız allah içi çok güzelde ondanzemuszemus

bu arada bende 26da evlendim.. şimdi 30 oldum..

amiiiinnn bidennneem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah sana 2kiz 2kiz versin emiii

kız Amin cümlemize versin inşallah olsunda teke de razıyım
kıs çiğdem senin kıs bana çekmiş ben benim kocayla 18 de tanışıp 21 de evlendim delikafadulden delikafadulden

bende istiyom çayyyyyyyy
kıs huzeyfe hani çay yapmamışmıydın bacım sennnnnnn

anaa mürvetimm hoşgeldinn anam senindemi oğlann kızım yanlışş kaldı yokmuu kızıı olannn göndersin kızçemin yanına

İncir kürü dediğiniz nasıl bir şey?

ibrahim saraçoğlunun önermiş olduğu bir kür onbeş onaltı kuru inciri klorsuz yarım litre suda 20 dakika ağzı kapalı kaynatıyosunuz sonra ılımaya bırakıyosunuz ılıdıktan sonra süzüp suyunu 2 ye yada 3 e bölüp öğünlerden 15 dakika önce içiyosunuz aç karnına böyle yapılıyo

yarım saat önce içsek olmaz mı? Ben diyabetim de insülin oluyorum.olduktan yarım saat sonra yiyip içebiliyorum

yaptım ya kızım işte döktüm bile bardağına afiyet olsun

huzeyfe canım bu topikte herkesin bir görevi var kadriye liste yapıyoo ben folik hatırlatıyomm nurten bizi güldürüyoo gülerr dertlerimizi paylaşıyoo bilge de bebek yapıyoo mürvet kredi uzmanı sende çaycı oldun valla

kız murvet oğluşunda mşlh pek bi yakışıklı:smiley-cool:şakkıdı
böyle barış elçisi olayları tabikide çözer.. geçsin oynasın o da biz çaylarımız içelim:hulya:

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsuzemuszemus

üzülme canım Allahım büyük belirti olcak diye bişi yok
belkim süpriz yapar bebişşşşşşş

tesadüf mü bilmem ama bizde çocuk odası olarak düşündüğümüz yeri bilgisayar ve spor malzemeleri ile doldurduk.bu akşam boşaltsak mı kı? :)

aynen bizimde öle valla canım yaaaa
aman ben boşaltmam belki kıskanır da odasını çabuk gelir
hem bi gelsinde ben o mis kokulumu koynumdayatırcam

tamam canım döktüm bile çayları hadi afiyet olsun

bırakın çocukları kaç yıl sonra anca gelmişler bırakında didişsinler doya doya

ellerine sağlık hayatım

len demirrrr
hoşgeldinnnnn
gel sende karış bizim veletlere

ohhh canım ne güzel
çaylaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
açılın bakım çaycı hüseyin geldi
:dance: :dance: :dance:

yaptım ya kızım işte döktüm bile bardağına afiyet olsun

sağol hayatım ellerin dert görmesin canım

yarım saat önce içsek olmaz mı? Ben diyabetim de insülin oluyorum.olduktan yarım saat sonra yiyip içebiliyorum

olur tabiki canım ne demek

ay süpersin çiğdemcim yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıslar tonla işim var
sizi bırakıp gidemiyommmm
işten atılırsam kka ya karolu şaklaban diye alırlarmı ki kıs beniiiiii :roflol: :roflol:

kızlar ben çıkıyom..
muhabbetten ayrılamadım bitürlü ama.. ben bi markete kadar gidiyorum.. yemekte yok bu akşam ( daha yapmadım oooff

amanda nilifer gelmiş
hoşgeldin kısssss
kaynanan seviyo çay var mis gibi huzeyfe yaptı çiğdemim de kek yaptı gel gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…