- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.441
ahaaaaa işte buldummmm evett evettt benimde bebişş odam öyle kızdı tabi bebişlerr gelmiyooo o yüzdenn biri bana da yer göstermese bende oraya bir daha gitmemmmÇok üzgünüm çoook
tamam canım döktüm bile çayları hadi afiyet olsunhuzeyfe canım sen çayları koyyy benim kek pişiyoo kızlarr hadi buyrunnnn:enbuyukkk:
ahamda kafayııı yedikkk töbe töbee Rabbimmm duy bizi gör bizi bugünleri göster tez saatte bize ne olurrrrr bu arada ben bi çay daha alırımmm kızımmm rahat durun yaramazlıkk yapmayınn bakimm kardeş kardeş oynayınn
hiçbir belirtim yokkkkkkkk sadece gaz ve arada kasıklarımda sancı(bugün oda yok ) var... bunların dışında ne göğüslerim ağrıyo ne bulantı ne başka bişeyyyy... galiba bu ayda hamiş olamıcam mafoldumben
İncir kürü dediğiniz nasıl bir şey?
kızımız allah içi çok güzelde ondanzemuszemus
bu arada bende 26da evlendim.. şimdi 30 oldum..
amiiiinnn bidennneem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah sana 2kiz 2kiz versin emiii
ahamda kafayııı yedikkk töbe töbee Rabbimmm duy bizi gör bizi bugünleri göster tez saatte bize ne olurrrrr bu arada ben bi çay daha alırımmm kızımmm rahat durun yaramazlıkk yapmayınn bakimm kardeş kardeş oynayınn
dur canım ben benım oğlanı zeytindalı ile gonderıyorum oraya sımdı hadı oğlum gıt bayım arkdaslarını barıstır kucaklasın sarılısın sonra cıcı cıcı oynayın hadı demırımm canım benımm
İncir kürü dediğiniz nasıl bir şey?
murvetim kuşum hoşgeldinopuyorumnanaktan bidenem
2.5 subardağı kaynar suya 15-16 yıkanmış ikiye bölünmüş kuru inciri at. 20dk kaynat. biraz ılınınca süz.. bu suyu sabah ve akşam yemekten 15-12 dak önce aç karna iç
yumoşları çoğaltıp olgunlaşmasına yardımcı oluyo..inşlh fazydasını sende benim gibi görürsün bidenem:Saruboceq::lepi:
yaptım ya kızım işte döktüm bile bardağına afiyet olsun
dur canım ben benım oğlanı zeytindalı ile gonderıyorum oraya sımdı hadı oğlum gıt bayım arkdaslarını barıstır kucaklasın sarılısın sonra cıcı cıcı oynayın hadı demırımm canım benımm
hiçbir belirtim yokkkkkkkk sadece gaz ve arada kasıklarımda sancı(bugün oda yok ) var... bunların dışında ne göğüslerim ağrıyo ne bulantı ne başka bişeyyyy... galiba bu ayda hamiş olamıcam mafoldumben
tesadüf mü bilmem ama bizde çocuk odası olarak düşündüğümüz yeri bilgisayar ve spor malzemeleri ile doldurduk.bu akşam boşaltsak mı kı? :)
tamam canım döktüm bile çayları hadi afiyet olsun
bırakın çocukları kaç yıl sonra anca gelmişler bırakında didişsinler doya doya
huzeyfe canım bu topikte herkesin bir görevi var kadriye liste yapıyoo ben folik hatırlatıyomm nurten bizi güldürüyoo gülerr dertlerimizi paylaşıyoo bilge de bebek yapıyoo mürvet kredi uzmanı sende çaycı oldun valla
yaptım ya kızım işte döktüm bile bardağına afiyet olsun
yarım saat önce içsek olmaz mı? Ben diyabetim de insülin oluyorum.olduktan yarım saat sonra yiyip içebiliyorum
huzeyfe canım bu topikte herkesin bir görevi var kadriye liste yapıyoo ben folik hatırlatıyomm nurten bizi güldürüyoo gülerr dertlerimizi paylaşıyoo bilge de bebek yapıyoo mürvet kredi uzmanı sende çaycı oldun valla
canım bendede mide bulantısı yok ama göğüs uçlarımda dokununca ağrı aradada kaşıntı oluyo kasıklarımda ara ara ağrıyo kısmet bakalım adetine kaç gün var
ohhh canım ne güzel
çaylaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
açılın bakım çaycı hüseyin geldi
:dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?