Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım hayırlı olsun aşılaman bende 2 kez yaptırmıştım ben kendim vuruyordum göbeğimden bende çok endişeliydim ama emin kolay oluyor yani
bu arada bugün regl günüm ama henüz olmadım olunca bildiririm yarın flan olurum galiba

canım benım inş bebgın senınledir hamiş lisetsine alırım senı

amanda nilifer gelmiş
hoşgeldin kısssss
kaynanan seviyo çay var mis gibi huzeyfe yaptı çiğdemim de kek yaptı gel gel
canım ya bir ande çıkmak zorunda kaldım kusura bakma olurmu şeniz

canım dualarım seninle rabbim işini rast getirsin inşallah güzel haberler alırız senden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm çok tşkrlr yeterince aydınlandım galiba herkezin kalbine göre versin RABBİM

cnm şu anda bende merak ediyorum nedenini ama bana hiç öyle bir film dememişti ben netten ögrendigimle drma önerdim ama bana gerek yok demişti ultrasonografi ile açık problem yok demi
şti ama mlsf

herkese iyi akşamlar ..
arkadaşlar ya pazar günü adet günüm (iş olmam bebişim vardır) meraktan çtlıcam ovulasyon testi kullandım bu ay yarın sabah test yapsam belli olurmu...
Allahım inş bebişim benimledir...
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş....

kadriyem hayırlısı olsun , rabbim işlerinizi rast getirsin...Allahım bebeiğini kucağına yollamak için bu tedaviyi vesile kılsın inşallah..Allah yardımcınız olsun..:Saruboceq:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm
dün hiç girmedim şefim tepemde 5,30 a kadar iş anlattı bana
sinir oldum kendi masamda bile değildimmm szi öok özledimmm
akşamda eve gelince yorgundum yemk yedim dizi izledim uyudummm
gece ağrım olduuu normalmi acaba yaa CADIARZU kasıklarım ağrıyoo birde göğüslerimmm
fena acıyoooooooooo öyle böyle değilllkafamçokkarıştı
geçmişi okuyup geliyorummm

canım arkadaşımmm benim belirtilerimde 1 hafta öncesinden başladı göğüs ağrısı felannn aynı yani belli olmaz belkim hamişsindir çok yorma kendini belli olmuyor biliyorsunn inşallahhh hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

esra cım ne kadarlık oldunuz? ilk kezmi gidiyorsun dr a ?
bana ben geçen gün öğrediğimde dr değerin 1500 üstüne çıkmalı ozaman gel
salı günü uygundur dedi ama kan testine gerek yok dedi:uhm:
inşallahhh kalp atışını gidince duyarsıız tatlımmmm

nurtencimmm eşin keçiboynuzu kürü dışında
evikap ve zinco çinko hapı alsınnn sen git eczaneden al tatlım fiyatı ucuz benim eşimin ilk değerleri 14 ve 7 milyonduu ben bu ilaçları gittim kendim aldım özellikle çinko hapıı acayip yararlı değerimiz 1 ayda 59 milyon oldu... mutlaka all tatlımm

balımmm benim dün hiç giremedim sabah saat 9.00 dan akşam 17,30 kadar o
şefim olacak salak iş anlattı bana kafam allak bullak oldu zatennn hiç
yapmak istemediğim işler karman çormannnn hamile olduğumu
duyunca ne etcekler çok merak ediyorumm Rabbim tamamına erdirsinn inşallah daaaaaaaaa başka bişey istemiyommmm

Rabbim en tez zmanndaaaa göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar hala adet olmadım beklemedeyim bakalım ne olacak pazartesi veya salı test yapacağım inşallah gelmezse gelecek gibi durmuyo ama inşallah meleğim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…