- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.481
slmkızlar aslında sÖlemİycektİma ama duramdım bİz bugun aŞılama İÇİn baŞlangıÇ yaptık İlk İĞnemİ vuruldum bugun.
Kafasm Çok karıŞık kendımı aŞılama İÇİn hazır hıssetmİyorum galıba ama hastanedne Çıkıp gelemyıde yedİremdım kendıme ÇÜnkÜ bukezde yarım bırakırsak tedavıyı artık epek bı uzayıp gİdecektİ..dualrınıız beklİyorum
İlk İĞnemİ eŞİm yaptı saĞolsun. EŞİm yapcak İĞnelerİmİ.ben cesaret edemdım ama buakŞam İkİmİzde aslında ne kadar caresİz oldugumuzu bıkere daha gÖrmÜŞ olduk
canım hayırlı olsun aşılaman bende 2 kez yaptırmıştım ben kendim vuruyordum göbeğimden bende çok endişeliydim ama emin kolay oluyor yani
bu arada bugün regl günüm ama henüz olmadım olunca bildiririm yarın flan olurum galiba
canım ya bir ande çıkmak zorunda kaldım kusura bakma olurmu şenizamanda nilifer gelmiş
hoşgeldin kısssss
kaynanan seviyo çay var mis gibi huzeyfe yaptı çiğdemim de kek yaptı gel gel
slmkızlar aslında sÖlemıycektıma ama duramdım bız bugun aŞılama ıÇın baŞlangıÇ yaptık ılk ıĞnemı vuruldum bugun.
Kafasm Çok karıŞık kendımı aŞılama ıÇın hazır hıssetmıyorum galıba ama hastanedne Çıkıp gelemyıde yedıremdım kendıme ÇÜnkÜ bukezde yarım bırakırsak tedavıyı artık epek bı uzayıp gıdecektı..dualrınıız beklıyorum
ılk ıĞnemı eŞım yaptı saĞolsun. EŞım yapcak ıĞnelerımı.ben cesaret edemdım ama buakŞam ıkımızde aslında ne kadar caresız oldugumuzu bıkere daha gÖrmÜŞ olduk
canım benım inş bebgın senınledir hamiş lisetsine alırım senı
canım benim sol tüpüne verilen kontrast madde denilen ilaç geçememiş sol tüpün muhtemelen tıkalı yada yapışıklık var demek, sağ tüpün de distal kısmı yani tüpün başlangıç kısmı ektazik yani geniş ya da genişleme demek bu kötü bişey değil bence açık yani ve bu verilen kontrast madde tüplerden geçtikten sonra peritona yani karın boşluğuna dağılır sende de tıkalı olmayan tarafında ilacın dağılımı normal sınırlardaymış canım drun daha ayrıntılı bilgi verir ama benim anladığım bi tüpün açık ama diğer tüpünde sanırım tıkanıklık var ama sakın hemen üzülme çünkü tıpta çareler çokk lavaj yöntemi denilen yöntemlerle tuba tıkanıklıklarını rahatlıkla açıyorlar...umarım yeterince aydınlatabilmişimdir.
canım tanın içi bişi diyemicem benimkler için açık demişti doktor ama seninkilerde sanki bi sorun var gibime geldi inşallah yoktur dedim pek anlamam rahim filmi çektirmeden nasıl aşılama yapılmış hayret ettim bana doktorum aşılamaya geçmeden muhakkak rahim filmi çekilmelisin demişti demekki gerçekten doktordan doktora farkediyomuş
slmkızlar aslında sÖlemİycektİma ama duramdım bİz bugun aŞılama İÇİn baŞlangıÇ yaptık İlk İĞnemİ vuruldum bugun.
Kafasm Çok karıŞık kendımı aŞılama İÇİn hazır hıssetmİyorum galıba ama hastanedne Çıkıp gelemyıde yedİremdım kendıme ÇÜnkÜ bukezde yarım bırakırsak tedavıyı artık epek bı uzayıp gİdecektİ..dualrınıız beklİyorum
İlk İĞnemİ eŞİm yaptı saĞolsun. EŞİm yapcak İĞnelerİmİ.ben cesaret edemdım ama buakŞam İkİmİzde aslında ne kadar caresİz oldugumuzu bıkere daha gÖrmÜŞ olduk
esram bidenem inşlh ama hiç sanmam.. hasatayım bence o yüzden karnım büüüülee ağrıyo ama göğüslerim her ay böyle olur.. oyüzden heeeçç ümidim yok..
dün nurtencimin deyişiyle
ben bu ay battaniye doğuracam valla (kocişle bu ara çalışamadıkta:kedi: ikidebir wc ye gitmekten)
esra cım ne kadarlık oldunuz? ilk kezmi gidiyorsun dr a ?iyiyim bende temizlik filan uğraştım işte bugün yarın dr gidecem kan testi filan demişti bakalım yarın keseyi görebilecek miyiz inşallah bu ay olur da sizden de duyarız hayırlı haberleri o zaman bayram ederiz:teytey::teytey:
fazla yorma canım kendini
hadi inşallah görürsün bebeğini
ben hala saklıyorum bebeişimin ilk ultrason resmini ilk ve son oldu oda zaten :a015:
kısmet böleymiş
benimde eşim içiyo spermlere etkisi var canım
zaten bizim problemimiz eşimin spremleri
malesef değerleri çok düşük Allahım onlara can sağlığı versinde ilaç kür kullanalım napalım canım
balımmm benim dün hiç giremedim sabah saat 9.00 dan akşam 17,30 kadar okıslar ya
bilgeyle kudretten habri oaln varmı
onlar her daim burda olurlardı merak ettim güzel annelerimiz
ay onlara şimdi hamileliğin güzelliğide yansımıştır
esracım kıs sende pek güzelleşmişindir şimdi
inşallah hamilesindir canım
anammmmmm iki karı bir olmuş benim oğluşuma neler ediyolar :ecrin_bebek:
melek gibidir benim oğlum nolmuş çektiyseeeeeeee saçını kısının
paralarım sizi kıssssss delikafadulden
Aman kıslar yaaaaaaaaaa
ben bi tuhaf oldum
Allahım gösterirmi acaba bu günlerimizi hadi inaşallah yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?