- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.521
saol bebişimmmmmmmmgünaydın kızlar günaydın güzel annem bilgecim
nasılsınız
ben sinirden şiştim ya bu patron verem etcek bni bu gidişle
bu streste nasıl bebişim olsun ki bnm uff
yaa bilmiyorum ki dr unu ara istersennn kist felan yoktur inşallahhhbilgeciğim o kanama devam etmedi ablama dedim o adetti ''benden özendin galiba dedi'' dedim bir hafta var 3 veya 4 damlaydı canım saonra dedim hatta adet olmamışım diye ay bilmiyorum ama meraktan çatlayacağım kanda aşılamadan sonra baktırmıştım negatifi duyunca çok üzüldüm ondan baktırmaya cesaretim yok pazartesi bi olsun bakalım bekliyorum ben 28 günde bir olurum bugün 32.gün oldu
kızlar ben bu ay incir kürü kullandım ilk 21 gün uyguladım ve hamile olduğumu öğrendim bence faydası var siz de deneyin derim ben
bilgeciğim evet aynıydı senle günümüz perşembe akşamı test yaptım negatif çıktı bi de bişey soracağım adetime 1 hafta varken birkaç damla kan geldi bu ne demek anlamadım inşallah meleğim benimledir
slm arkadaslar uzun suredır gıemıodum lısteye bı baktım bumuyanıcıgım benı sılmıs lıstedensenağlamaama bu sefer çift çizgiyle dondum ve HAMILEYIM,çok sevınclıyım arkadaslar Rabbım hepınıze bu mutlulugu en kısa zamanda yasatsın inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bilgeciğim o kanama devam etmedi ablama dedim o adetti ''benden özendin galiba dedi'' dedim bir hafta var 3 veya 4 damlaydı canım saonra dedim hatta adet olmamışım diye ay bilmiyorum ama meraktan çatlayacağım kanda aşılamadan sonra baktırmıştım negatifi duyunca çok üzüldüm ondan baktırmaya cesaretim yok pazartesi bi olsun bakalım bekliyorum ben 28 günde bir olurum bugün 32.gün oldu
evet canım yumurtam çatlamasa bile 28 .gün gelir hemen bu bi hafta önce gelen kanda ilk defa geldi başıma adet zamanı gibi sancım yok arada kasıklarıma iğne batıyo sanki aşılamadan sonra hiç gitmedim doktora yani kafamı dinliyodum
yefrumiyiyim saol çok şükür bulantım yokgünaydın kızlar ben geldimmmmm,
nasılsınız bakimm.
bilgecim sen nasılsın, bulantın falan varmı?
anladım canım bende gitmemiştim aşılamadan sonra dr a
valla eğer adetin gelmediyse hala ümit var demek kasık ağrılarım benimde
oluyordu bi sağ da bi solda sık sık ara ara
yefrumiyiyim saol çok şükür bulantım yok
sen nasılsın??
iyiyim canım, ya reglime 6 gün var ama çok göğsüm ağrıyor ve dün bulantım çok vardı, 2 gündür aşırı terliyorum.
mrb canım nasılsın
ya hamilemisin yoksam bacım sen
ay hadi inşallah yaaaaaaaaaa
benimde 7 günüm var ama
heeeeeeeç ümidim de belirtim de yok maleseffff
mrb canım, nasılsın?
iştemisin bugün.
mrb canım nasılsın
ya hamilemisin yoksam bacım sen
ay hadi inşallah yaaaaaaaaaa
benimde 7 günüm var ama
heeeeeeeç ümidim de belirtim de yok maleseffff
inşallah hamilesinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrriyiyim canım, ya reglime 6 gün var ama çok göğsüm ağrıyor ve dün bulantım çok vardı, 2 gündür aşırı terliyorum.
inşallah hamilesinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?