Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benim inan belirti aramaaa bende neden yok diyordum
sadece göğüslerim reglimdeki gibi ağrıyorduuu o kadar
adetime 1 kaç gün kala akıntım oldu şeffaf beyaz o kadar hiç olmazdı
onu da nlamadım garipsedimmm mide bulantısı gaz felan olmadııı hiçç
ve halada mide bulantım yok uyku halim bile yokk cin gibiyimmmm
herkesde aynı etki olmuyo yani sadece adetimden 1-2 gün önce kasık
ağrılarım vardı bi sağ kasığım bi sol kasığım ağrıyorduuu onun dışında da
bişey yok adet olacam sanıyordummm
takılmayın belirtiye ben reglim gelcek diyee bekliyordum inanki
halada var kasık ağrımm, gaz sancım var ama öğrendikten sonra oldu,
göğüslerim bi-iki gündür adet zamanınkinden daha feci ağrıyooo
başkada bişey yokkk ...:1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

canımmm test yap bebişin varsa zaten kesin çıkar vevarsa dr gitmek için geç kalmaa ne olur ne olmazzz inşallah hamilesindirrr

‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

** ekim ayı****

cubuk_kraker:::::::::::::::::::::::::::::::: 10 ekim
gamzelim.66::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 ekim
berru89:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 ekim
ekimm:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 10 ekim
arzuu85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 ekim
birtane::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: 10 ekim
cany::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: 10 ekim
demet3574::::::::::::::::::::::::::::::: 11 EKıM
cnnsnyrt::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 EKıM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 EKıM
resimimis.::::::::::::::::::::::::::::::::. 13 ekim
bilcan.::::::::::::::::::::::::::::::::. 13 ekim
ikramaya:::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 ekim
sitaree:::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 ekim
selected_79::::::::::::::::::::::::::::::: 14 ekim
sahipsizada::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 ekim
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 ekim
nedra::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::: 15 ekim
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ekim
nur1111::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ekim
aysen_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ekim
forever_14::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ekim
nevki:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ekim
mız mız::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 ekim
bijoux::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 22 ekim
ayseyildirim
crocusu:::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ekim
rufeyde serra::::::::::::::::::: ::::::::: 26 ekim
.mavii. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 ekim
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 ekim
bafo::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::.: 28 EKıM
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 29 ekim
kahvelokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ekim

** EKıM AYI GÜZEL HAMıLELERı**

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :HAMıLEMıZ

** ekim ayı bekleyenleri**

esmeray85:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ekim
bmen::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::: : :6 ekim
33503350:::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 6 ekim

kukuleta09.:::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKıM
selocan85::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKıM

merseray::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ekim
richberry:::::::::::::::::::::: :::::::::: 9 ekim

**** kasım ayı ****
şeker pembe::::::::::::::::::::::::::::: 1 kasım
papatyanil:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 kasım pko hastası,soğan kürü uyguluyor,adaçayı yağı kullanıyor ,yumurtayı bulursa 12 den vuracak
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: 8 kASIM

**** eylül ayı güzel hamileleri**
RELAX::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : HAMıLEMıZ
acrınsu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıLEMıZ
gurbetten:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıLEMıZ
tugba20::::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıLEMıZ
_berrak::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıLEMıZ
semamehmet:::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıLEMıZ
mhtp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıLEMıZ

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini bekledıkleri inş olmam dedikleri adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

günaydın kızlar hala adet olmadım beklemedeyim bakalım ne olacak pazartesi veya salı test yapacağım inşallah gelmezse gelecek gibi durmuyo ama inşallah meleğim benimledir

günaydın caım hala geçmişi okuyamayaı bitiremedim hatunlar amma muhabbet etmişlerrrr benneyaptımki
canımmm inşallahh hamilesindirrr, benle günün aynımıydı????

tatlımmmmmmmmmmmmmmmm inan çok sevindimmmmmmm ne güzelll işte bir adım attınız bebğinizieeee
lütfen çaresizlik deme kızarımmm bende yaptırmıştım aşılamaaa ama kısmetinde kendisi gelmek varmışş bebişimizinnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhh hamile kalacaksınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sankın moral bozukluğu yapmaaa sıkı çalışın şöyle söyleyeyeimmm çatlatma iğneni yapmadan önceki günn mutlaka ilişkiye girin sakın kaçırmayın o günü belli olmuyor çatlatma zamanı bazen hemen çatlıyor ben deli gibi drumun dediği gün 36 saat içinde demişti girmiştim meğer 13,gün yumurtluyormuşumm 15. günde de çatlıyorrr
17.gün biz ilişkiye girmiştik olmadııı skın kaçırmaa sakınnnn
öoralini bozmaa inşallahhh hamileyimdir diye bol bol dua ett kötü bişey düşünme sakınnnn
balım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bilgeciğim evet aynıydı senle günümüz perşembe akşamı test yaptım negatif çıktı bi de bişey soracağım adetime 1 hafta varken birkaç damla kan geldi bu ne demek anlamadım inşallah meleğim benimledir

canımm bende 4 gün öncesnde yapmıştım bomboştuuu ama regli günü adet olmadım ertesi gün yaptımmm çıktı bence bekle p.tesi yappp

ya kızlar aşılamayaptırnalr bıızm doktorumuz ilşkiyı yasakaldı tedavı surecınde 1say boyunca ilşki yok dedi?sizlere de yasaklamışmıymı?

ya kızlar aşılamayaptırnalr bıızm doktorumuz ilşkiyı yasakaldı tedavı surecınde 1say boyunca ilşki yok dedi?sizlere de yasaklamışmıymı?

canımmm şu an zaten bişey olmazzzz sakıncası olurmu bilmiyorummm benimki bişey dememişti
ama sen dr un iğnelerin biteceği zamana kadar girmeee istersen en son gün dr baksın yumurtan kaç santım 17-18 cm felan derse gir mutlaka girme desede girr sen hangisi ne kadarda çatlıyo belli olmuyo ben dinlemiştim dedim ya girmedimmm ama girmek gerekliymişş ayrıcaa inşallahhhhhhhhh 4-6 arası yumurtann olsunda şansınızda çok olsunn
en doğrusunu iğne ile başlamakla yapmışsınız bize dr iğne istermisiniz demişti bizde salak gibi yok ilk aşılama hapla başlayalım dedik toplam 2 tane yımırtam olmuştu onunda bir tanesi iiyiydi

kadriyeciğim hayır ilişki yasak değildi canım sadece aşılamadan 3 gün önce yasaklanıyo ilk defa duyuyorum 1 ay yasaklandığını

:uhm:canım benim lekelenmem olmadııı acaba hamilemisin yaaa yerleşme kanaması felan olabilir hatta geç döllenme de olabilir ben reglimden 4 gün önce yaptığımda test de bişey çıkmamıştııı
o kanama devam ettimi o gün bittimi??? acaba kandamı baktırsann

slm arkadaslar uzun suredır gıemıodum lısteye bı baktım bumuyanıcıgım benı sılmıs lıstedensenağlamaama bu sefer çift çizgiyle dondum ve HAMILEYIM,çok sevınclıyım arkadaslar Rabbım hepınıze bu mutlulugu en kısa zamanda yasatsın inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım inş iyi sonuçlar alırsınız
ben aşılamaya yabancıyım bir bilgim yok ama mantık olarak bi ay ilişki yoksa nasıl hamiş kalcaksın ki düşünce gücüyle mi anlayamadım :))

kadrişimmm şu an iğne vurundğun için zaten spermelr işe yaramaz o iğneye göre
yumurtaların gelişiyo kontrollü yani sana tavsiyem dr söle ben iğnelerim bittikten sonra gün aşırı
kontrole gelmek istiyorum de yumrutanın büyüklüğünü her gün kontrol ettirrr benimki sadeca 1 kez bakmıştı ama başkalarınınkihergün çağırıp kontrol ediyordu olmuşmu olmamışmı diyeee ona göre de
çatlatma iğnesi verip aşılama için çağırıyorrr çekinme dr la herşeyi konuşşş sen üstün çık bu senin tedavinn sakın isteklerini söylemeden gelmeeeee

ne güzel canımmm tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

günaydın kızlar günaydın güzel annem bilgecim
nasılsınız
ben sinirden şiştim ya bu patron verem etcek bni bu gidişle
bu streste nasıl bebişim olsun ki bnm uff

Teşekkür ederim desteğin için.Akşam doktora gittim.aslında en son adetimin 18. gününde yine adet oldum.Yüksekliğin sebebinin o olabileceğini söyledi doktorum.Birde önceki adetimde düşük yaptığımdan şüphelendi.Bugün tekrar kan verdim.Zaten adetim, demir eksikliğim de var ee bir de hergün her gün kan ver halim kalmadı.Üstelik bugün bile akşama kadar çalışmak zorundayım mafoldumben
Hamilelere rahat bir hamilelik dönemi, adeti gecikenlere inş. hamile olmalarını, adet olanlara da bir dahaki sefere hamile kalmalarını dilerim.Hepinizi öpüyorum.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…