- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.501
hiçbir belirtim yokkkkkkkk sadece gaz ve arada kasıklarımda sancı(bugün oda yok ) var... bunların dışında ne göğüslerim ağrıyo ne bulantı ne başka bişeyyyy... galiba bu ayda hamiş olamıcam mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:huzeyfe canım bu topikte herkesin bir görevi var kadriye liste yapıyoo ben folik hatırlatıyomm nurten bizi güldürüyoo gülerr dertlerimizi paylaşıyoo bilge de bebek yapıyoo mürvet kredi uzmanı sende çaycı oldun valla
nan amma geyik yapmışınız haaa oku oku bitiremedim delülerrrrrrrrrrrrrr :roflol::roflol:kıss zamane çocukları evde tek bırakılırmıı gelince evi bulamazsınn valla yaramaz şeylerr
merhaba arkadaşlar.. yaklaşık 6 aydır girmedim siteye.. nisanda aşılama yaptırdım ama tutmadı( çok moralim bozuldu ve tedaviyi bıraktım.. öncesinde çok ilaç kullandım.. bana sadece kilo olarak dönüş yaptı sevgili ilaçlarım (( kafamı dağıtmak iyi olur diye düşünüp bir daha doktora falan gitmedim. rejimdi, spordu kilo verdim.. şimdi adetim 18 gün geçti.. daha önce de gecikiyodu bazen ama 4-5 gün falan.. ama hep test yaptırıp hayal kırıklığına uğradığım için artık test de yaptırmak istemiyorum.. karın ağrım dışında bir değişiklik yok vücudumda. ne göğüs acısı, ne iştah, ne uyku... sizce napiim ben?
günaydın kızlar hala adet olmadım beklemedeyim bakalım ne olacak pazartesi veya salı test yapacağım inşallah gelmezse gelecek gibi durmuyo ama inşallah meleğim benimledir
slmkızlar aslında sÖlemİycektİma ama duramdım bİz bugun aŞılama İÇİn baŞlangıÇ yaptık İlk İĞnemİ vuruldum bugun.
Kafasm Çok karıŞık kendımı aŞılama İÇİn hazır hıssetmİyorum galıba ama hastanedne Çıkıp gelemyıde yedİremdım kendıme ÇÜnkÜ bukezde yarım bırakırsak tedavıyı artık epek bı uzayıp gİdecektİ..dualrınıız beklİyorum
İlk İĞnemİ eŞİm yaptı saĞolsun. EŞİm yapcak İĞnelerİmİ.ben cesaret edemdım ama buakŞam İkİmİzde aslında ne kadar caresİz oldugumuzu bıkere daha gÖrmÜŞ olduk
herkese iyi akşamlar ..
arkadaşlar ya pazar günü adet günüm (iş olmam bebişim vardır) meraktan çtlıcam ovulasyon testi kullandım bu ay yarın sabah test yapsam belli olurmu...
Allahım inş bebişim benimledir...
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş....
ya kızlar aşılamayaptırnalr bıızm doktorumuz ilşkiyı yasakaldı tedavı surecınde 1say boyunca ilşki yok dedi?sizlere de yasaklamışmıymı?
bilgeciğim evet aynıydı senle günümüz perşembe akşamı test yaptım negatif çıktı bi de bişey soracağım adetime 1 hafta varken birkaç damla kan geldi bu ne demek anlamadım inşallah meleğim benimledir
ya kızlar aşılamayaptırnalr bıızm doktorumuz ilşkiyı yasakaldı tedavı surecınde 1say boyunca ilşki yok dedi?sizlere de yasaklamışmıymı?
slm arkadaslar uzun suredır gıemıodum lısteye bı baktım bumuyanıcıgım benı sılmıs lıstedensenağlamaama bu sefer çift çizgiyle dondum ve HAMILEYIM,çok sevınclıyım arkadaslar Rabbım hepınıze bu mutlulugu en kısa zamanda yasatsın inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ben de bilmiyorum ama internetten baktım. prl prolaktin hormonu yani süt hormonuymuş. o yüksek olunca gebeliği önleyebiliyor bildiğim kadarıyla ama seninki çok yüksek değil. hem ilaçlarla hemen indiriliyor bildiğim kadarıyla canını sıkma sakın.
prog da bir hormon tabi ama onu bulamadım. zaten hiçbiri çok yüksek değil sakın sıkma canını olur mu tatlım :1hug:
ne güzel canımmm tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?