Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hamişlerimiz çoğalıyor darısı kaydirigubbakcemile2 bizlere :kedi:
selecdet_79 bidenem nasılsın görüşemiyoz Şenizgel seni bi öpemŞeniz sengözlerimebaksanab

amiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq:
sağol bidenem.. iyi valla nlsun.. yuvarlanıp gidiyoruz:hulya:
sen nasılsın..
evet yaa epeydir görüşemeyoz.. bu ara doğru düzgün giremiyorum.. daha doğrusu giriyorum bu topiğin geçmişini okuyorum ama msj yazmaya bazen fırsatım kalmadan çıkmam gerekiyo..
mesela şimdide öyle.. geçmişten bugüne gelene dek kimsecikler kalmamış slm verebileceğim:çok üzgünüm:

6+3 olmuş teyzeleri meğer geçen gittiğimde çok küçükmüşte ondan görememişiz şimdi bile küçükte gittiğimiz doktorun aletleri en son gelişmiş alet olduğundan erken gördük meleğimin kalbi 170 atıyo maşallah darısı herkesin başına

Bende eylül ayı hamişiyim benide ekleyin..
tebrik ederim canım.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..

kızlar doktora gittik ve bebişimi gördüm sonunda kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyummmmmmmmmm

çoook sevindiiiiimmmm:teytey::teytey:
allahıma bin şükür..:Saruboceq:
gözünaydın canım arkadaşımopuyorumnanaktan

tebrik ederim senin adına çok sevindim

canım öncelikle gözünaydın seninle günümüz aynı o zaman bizde 6 hafta 3 gün olduk ben de haftaya cumartesi gidicem dr en son gittiğimde keseyi görmüştük bu sefer inşallah kalp atışlarını duyarız sağlıkla kucağına alman dileğiyle senin adına çok sevindim darısı burdaki bütün arkadaşlarımıza inşallah onlarda bebişlerine kavuşurlar tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugun test yaptım ve hamileyim rabbim burdaki tum isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ben bu ay farklı olarak ateşimi ölçtüm ilkkez. ve adventaj women calendar programı var onu kullandım sizlere belki faydası olur canlarım.

herkese selam. burda yeniyim bende. 5 gün önce aşılama yaptırdım eğer hamiş olursam ekim ayı hamilesiyim bende inşlh dua edin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…