- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.181
çok tesekkur ederım canım Rabbim sizlere de nasip etsin inş.opuyorumnanaktançok tebrik ederim canım.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin
çok saolasın canım Allah razı olsun.darısı tüm isteyenlereopuyorumnanaktancanım hayırlı olsun gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
oy oy kuşum çok sevindim ya canım rabbim sizi korusun gamyoncuiremsu
canım ne mutlu sana tebrik ederim
canım çok tebrik ederim seni rabbim sizi korusun :CüvCüv:
Allah razı olsun canım.opuyorumnanaktan
inşallah bebişin seninledir canım :ecrin_bebek:
tebrikler tatlım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
tebrik ederim canım.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
çoook sevindiiiiimmmm:teytey::teytey:
allahıma bin şükür..:Saruboceq:
gözünaydın canım arkadaşımopuyorumnanaktan
tebrik ederim senin adına çok sevindim
canım öncelikle gözünaydın seninle günümüz aynı o zaman bizde 6 hafta 3 gün olduk ben de haftaya cumartesi gidicem dr en son gittiğimde keseyi görmüştük bu sefer inşallah kalp atışlarını duyarız sağlıkla kucağına alman dileğiyle senin adına çok sevindim darısı burdaki bütün arkadaşlarımıza inşallah onlarda bebişlerine kavuşurlar tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq:
oy oy kuşum çok sevindim ya canım rabbim sizi korusun gamyoncuiremsu
canım ne mutlu sana tebrik ederim
canım çok tebrik ederim seni rabbim sizi korusun :CüvCüv:
inşallah bebişin seninledir canım :ecrin_bebek:
ayyyyyyyyyy ne güzelll maaşallahhhhhhh çok sevindimmm
ayy canım benim çok sevindimmm gözünaydınnnn... :sm_cool:
çok saol canım bende senı tebrık ederımm evet canım darısı tüm isteyenlereForever ve fİlİz sİzlerİde tebrİk edİyorum allah saĞlıkla kucaĞınıza almayı nasİp eder İnŞallah darısı tÜm İsteyenlerİn baŞına
FOREVER canım senide çok beklettimi bebişin allahım sağlıkla kollarına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza
arkadaşlar 13 ekimde aşılama oldum. 5 gün sonra dayanamadım idrar testi yaptım evde ve pozitif çıktı. bi kolmen kullandım bide pregli çatlama iğnesi. ilaçlar pozitif çıkarmış olabilirmi CADIARZU
20 ekimi bekliorum sabırsızlıklaa:Saruboceq:
canım regl oldunmukı cift cizgiyi gördum yazmıssınya ole okumstum da
bende ama benim o gün değil adet günüm o gün evlilik yıldönümüm 2 biticek ahh ahh..salı..:1hug::asigim:
iyide canım regl olmadıysan nıye endıselenıyorsunkı kan testı yaptırdınmı senpregly çatlama iğnesi vurduruştum ya, bundan dolayı hatalı pozitif sonucu verebiliyomuş. vucuttan etkisi 14 gün sonra çıkarmış, o yüzden emin deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?