- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.161
merhaba kızlar nasılsınız :hulya:
slm canım bız iiyiz sen nasıslın eşinin kaç gunu var az kalmıştır artık gelemsine..hamişlerimiz çoğalıyor darısı kaydirigubbakcemile2 bizlere :kedi:
canım listede adı olanları eklıyoruz tebrıkler sağlıkla kucagına da alırısn inş kızına akrdeş geliyor demk çok sevındık canımBende eylül ayı hamişiyim benide ekleyin..
çok sevindım....opuyorumnanaktankızlar doktora gittik ve bebişimi gördüm sonunda kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyummmmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan6+3 olmuş teyzeleri meğer geçen gittiğimde çok küçükmüşte ondan görememişiz şimdi bile küçükte gittiğimiz doktorun aletleri en son gelişmiş alet olduğundan erken gördük meleğimin kalbi 170 atıyo maşallah darısı herkesin başına
canım guzel hberlerimi beklıyoruz bekleıdgın adet tarıhını yazrsan eklerız listemize senıdeherkese selam. burda yeniyim bende. 5 gün önce aşılama yaptırdım eğer hamiş olursam ekim ayı hamilesiyim bende inşlh dua edin :Saruboceq:
kızlar bugun test yaptım ve hamileyim rabbim burdaki tum isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ben bu ay farklı olarak ateşimi ölçtüm ilkkez. ve adventaj women calendar programı var onu kullandım sizlere belki faydası olur canlarım.
herkese selam. burda yeniyim bende. 5 gün önce aşılama yaptırdım eğer hamiş olursam ekim ayı hamilesiyim bende inşlh dua edin :Saruboceq:
esracım naber
sana bişey danışıcam bende böyle süt kesiği çok yoğun bir akıntım var
nedir sence bu sendede oldumu
canım ben de yumurtlama günlerimde akıntı olurdu onun dışında şimdi gebelik nedeniyle hergün oluyo çok yoğun değil ama gebeliği öğrenmeden önce de oldu ilk defa bu ay oldu o da hamile olduğumu öğrendim senin adetine ne kadar vardı canım
3 gün var tatlım[/Q
herhangi bir belirti var mı herhangi bir şikayetin var mı?
3 gün var tatlım[/Q
herhangi bir belirti var mı herhangi bir şikayetin var mı?
canım göğüslerim şiş değil ama ağrıyor biraz damarlarda belirginleşmiş gibi
kadığımda böyle adet sancısı gibi ağrı var bazende batma şeklinde oluyor
kabızlık var ama az belimde ağrıyor
bunlar belirtimi bilmiyorum tabi
canım göğüslerim şiş değil ama ağrıyor biraz damarlarda belirginleşmiş gibi
kadığımda böyle adet sancısı gibi ağrı var bazende batma şeklinde oluyor
kabızlık var ama az belimde ağrıyor
bunlar belirtimi bilmiyorum tabi
canım anlattığın benim yaşadığım belirtilerle aynı benim göğüslerimde şişlik yoktu ama ağrı vardı sancım sürekli değil ara ara oluyodu hadi inşallah sende hamilesindir yaa çok güzel inşallah bebiş vardır canım 3 günü nasıl bekliycez güzel haberi duyar burda bayram ederiz
canım anlattığın benim yaşadığım belirtilerle aynı benim göğüslerimde şişlik yoktu ama ağrı vardı sancım sürekli değil ara ara oluyodu hadi inşallah sende hamilesindir yaa çok güzel inşallah bebiş vardır canım 3 günü nasıl bekliycez güzel haberi duyar burda bayram ederiz
sağol tatlım dua et benim için senin duan makbuldür
oy oy kuşum çok sevindim ya canım rabbim sizi korusun gamyoncuiremsu6+3 olmuş teyzeleri meğer geçen gittiğimde çok küçükmüşte ondan görememişiz şimdi bile küçükte gittiğimiz doktorun aletleri en son gelişmiş alet olduğundan erken gördük meleğimin kalbi 170 atıyo maşallah darısı herkesin başına
canım ne mutlu sana tebrik ederimBende eylül ayı hamişiyim benide ekleyin..
canım çok tebrik ederim seni rabbim sizi korusun :CüvCüv:kızlar bugun test yaptım ve hamileyim rabbim burdaki tum isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ben bu ay farklı olarak ateşimi ölçtüm ilkkez. ve adventaj women calendar programı var onu kullandım sizlere belki faydası olur canlarım.
herkese selam. burda yeniyim bende. 5 gün önce aşılama yaptırdım eğer hamiş olursam ekim ayı hamilesiyim bende inşlh dua edin :Saruboceq:
ayyyyyyyyyy ne güzelll maaşallahhhhhhh çok sevindimmm6+3 olmuş teyzeleri meğer geçen gittiğimde çok küçükmüşte ondan görememişiz şimdi bile küçükte gittiğimiz doktorun aletleri en son gelişmiş alet olduğundan erken gördük meleğimin kalbi 170 atıyo maşallah darısı herkesin başına
tebrikler tatlım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnkızlar bugun test yaptım ve hamileyim rabbim burdaki tum isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ben bu ay farklı olarak ateşimi ölçtüm ilkkez. ve adventaj women calendar programı var onu kullandım sizlere belki faydası olur canlarım.
kızlar doktora gittik ve bebişimi gördüm sonunda kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?