Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydınnn kızlarrrrrrrrr
çok fenayım nete giremiyorum acayip mide bulantılarım var sabah işe geldim ama ekrana bile bakamıyorum çok fenayımmm kendi drmun muayenehanesine gidiyordum bu gün başka dr a
gidip rapor almaya çalışcamm rengim felan bembeyaz oturduğum yerden afedersinz öğürüyorum
ve hiçbir şey yiyemiyorum ((

bilgecim günaydın dünden beri bilgeyi görsemde sorsam diyorum
dün çok afedersin tuvaletten sonra silinince elime senin bahsettiğin gibi yapışkan zar gibi uzayan değişik bi akıntım oldu
sendede olmuştu öyle hatırladım seninkide böylemiydi

canım çok geçmiş olsun
inşallah rapor alırsında evd dinlenirsin
bebişim ben burdayım diyor ne yapıcan olcak bunlar

evet canım reglin geçtimi??

yarın idrarda bi bak tatlım..
ben 1 gün gecince yapmıştım

bu arada ben çıkıyoprum kızler dr a gidiyorum abimi aradım gel acilden giriş yaptırırız veririm rapor dedi..

görüşürüzz..

Canlarım günaydın ben 6 haftalık hamileyim
HAberiniz varmı bilmiyom
Darısı başınıza inşalahhhhhhhhh

benim yoktu canım
Allah sağlokla kucağına almanı nasip etsin bende yarını bekliyorum hayırlısı inşallh bebişim gelmiştir
bu arad bende çok yoğun kıvamlı böyle süt kesiği gibi bi akıntım var 4 gündür
sendede oldumu

çok geçmiş olsun bidenem. kıyamam ben sana.. inşlh rapor olayınıda halledersin.. evde dinlenmen daha iyi olur..

Canlarım günaydın ben 6 haftalık hamileyim
HAberiniz varmı bilmiyom
Darısı başınıza inşalahhhhhhhhh

günaydın bitanem ben biliyodum ama olsun tekrar tebrik edeyim.. bebişimiz daha çok çüçük..:ecrin_bebek:
Hayırlısıyla kalp atışını duymayı nasip etsin mevlam

bu arada herkese günaydıııınnnopuyorumnanaktan
herkesin kelebeği göbüşüne konsun inşlh

arkadaşlar bugün adetimin son günü ovülasyon testimde 2. çizgi çok silik olsada çıktı. ve sol kasığım ağrıyor. adetliyken yumurtlama olabilir mi?

kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuzz canlarımm ben bir süre aranızda olmıycam ve bebek işini erteliyorum canlarım bumu yaniciğim beni listeden silermisin hayatım hepinizi tanıdığıma çok memnunum canlaım hepimizini çok seviyorum

kudretcimmmmmmmm
canım ben dimedim mi saa daha erken diye
Allaha şükürler olsun yavrun seninle bak
Allahım tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığında da meleğim geldi diye sevinçla söylersin bize canım benümm

kıslar bu arada bende ağır anemi çıktı
onun için iki aydır adet günlerim çok gecikiyo
bu ayda olmadım daha adet
kan ilacı kullanıyorum
inşallah hemencik yerine gelir kanım canım da bebişime ulaşmak için fultıme devam ederim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…