- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.241
Slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Temmuz ayında evlendim ve korunmuyoruz.Çocuk istiyoruz.Ramazanın başında idrar yolu iltihabı geçirdim antibiyotik ve başka ilaçlar ile tedavi edildi.SAT tarihim 28 Eylül .İnternetteki ovülasyon hesabına göre 10 ekim-15 ekim arası ovülasyon zamanımdı 10 u ile 18 i arası ilişki oldu.Umarım bu sefer olur.Çünkü geçen ayda denedim ovülasyon hesabını. İnternetten belirtileri okuyorum ve sanırım psikolojik olarak bunların varlığını hissediyorum.Beklenen adet tarihim 29 ekim ve çok sabırsızım.İnşallah hamileyimdir.
hepinize merhaba kızlar nasılsınızzzzzzz
canım hoşgeldin bende 11 temmuzda evlendim korunmuyoruz bebiş istiyoruz
inşallah bebişler bu ay gelir
kızlar hani gebelik varsa ovülasyon testide pozitif çıkıyormuş ya
bu konuda bilgisi olan varmı
kızlar hani gebelik varsa ovülasyon testide pozitif çıkıyormuş ya
bu konuda bilgisi olan varmı
Canım ben geçen ay ovülasyon testi kullandım ve hiç böyle birşeyden bahsetmiyor.Ayrıca ovülasyon testi LH hormonuna duyarlı gebelik ise Hcg ye.yani zannetmiyorum etkilendiğini.Fakat bazı ilaçlar ovülasyon testinde şaşırtmaya neden olabiliyormuş.istersen prespektüsüne bakarım tekrar yerimseniben yerimseniben
Canım şimdi tekrar okudum prespektüsü ve aynen şöyle yazıyor - Menopoz döneminde,hemilelikte yada hamilelikten yeni çıktıysanıztest yanlış sonuç verebilir.ayrıca LH veya Hcg hormonlarını içeren ilaçlar kullanıyorsanız test yanlış sonuç verebilir- :lepi:
canım ben ilaç kullandım fakat ilacın etkisi 12 günde en geç çıkıyormuş vücuttan
ayyyy inşallah hamileyimdirrrrrrrrr
Süperrrr yaaa inşallah iyi haber alırız. adetin gecikti mi peki? yada daha ne kadar var adetine?
canım yarın ama perşembeye sarkabilir
ama yarın test yapıcam ben
Buraya yazmayı unutma sonucunu.Bende heyecanlandım şimdi yaaa. İnşallah hamilesindir canım. Ama bak şimdiden söyleyeyim negatif çıkarsa sakın sıkma canını daha çok zaman var önümüzde yerimseniben
Demin bal-tarçın-çörekotu forumuna baktım.çok deneyen ve işe yarayan var.Eğer olmazsa onu deneriz ikimizde.
kayra_esk kullanıcısından alıntı
canım ben çalışırken benim kadar kızı olan bi bayan vardı ve bulgar göçmeni yıllar önce ordan buraya göç ederken son gece eşiyle birlikte olmuşlar ve adetinin son günüymüş hatta bir iki damla geliyomuş ve ertesi gün türkiyeye gelmişler o gece hamile kalmış ayrıca bazıları regle olmadan birgün önce bile hamile kalabiliyomuş canım
böyle bir bilgi aldım canım az önce..
kızlar idrardan test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi kandan baktırmaya gidiyorum nolur dua edin kandada değerlerim yüksek çıksın :Saruboceq:
kızlar idrardan test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi kandan baktırmaya gidiyorum nolur dua edin kandada değerlerim yüksek çıksın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?