Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Temmuz ayında evlendim ve korunmuyoruz.Çocuk istiyoruz.Ramazanın başında idrar yolu iltihabı geçirdim antibiyotik ve başka ilaçlar ile tedavi edildi.SAT tarihim 28 Eylül .ınternetteki ovülasyon hesabına göre 10 ekim-15 ekim arası ovülasyon zamanımdı 10 u ile 18 i arası ilişki oldu.Umarım bu sefer olur.Çünkü geçen ayda denedim ovülasyon hesabını. ınternetten belirtileri okuyorum ve sanırım psikolojik olarak bunların varlığını hissediyorum.Beklenen adet tarihim 29 ekim ve çok sabırsızım.ınşallah hamileyimdir.

canım hoşgeldin bende 11 temmuzda evlendim korunmuyoruz bebiş istiyoruz
inşallah bebişler bu ay gelir

kızlar hani gebelik varsa ovülasyon testide pozitif çıkıyormuş ya
bu konuda bilgisi olan varmı

Canım ben geçen ay ovülasyon testi kullandım ve hiç böyle birşeyden bahsetmiyor.Ayrıca ovülasyon testi LH hormonuna duyarlı gebelik ise Hcg ye.yani zannetmiyorum etkilendiğini.Fakat bazı ilaçlar ovülasyon testinde şaşırtmaya neden olabiliyormuş.istersen prespektüsüne bakarım tekrar yerimseniben yerimseniben

kızlar hani gebelik varsa ovülasyon testide pozitif çıkıyormuş ya
bu konuda bilgisi olan varmı

Canım şimdi tekrar okudum prespektüsü ve aynen şöyle yazıyor - Menopoz döneminde,hemilelikte yada hamilelikten yeni çıktıysanıztest yanlış sonuç verebilir.ayrıca LH veya Hcg hormonlarını içeren ilaçlar kullanıyorsanız test yanlış sonuç verebilir- :lepi:

canım biliyorum lh a baktığını ama gebelerdede lh salgılanıyormuş
bi arkadaşımda gebeliğini öğrenince denedi pozitif çıktı
bakarsan sevinirim en azından normalde bugün pozitif çıkmamalı değilmi

Hayır ayŞecım ben kullanmadım bılge sana bu konu hakkında bılgı vermıŞtı Öyle hatırlıyorum hamıleyken yapmıŞ Çıft Çızgı ÇıkmıŞtı

canım ben ilaç kullandım fakat ilacın etkisi 12 günde en geç çıkıyormuş vücuttan
ayyyy inşallah hamileyimdirrrrrrrrr

canım yarın ama perşembeye sarkabilir
ama yarın test yapıcam ben

Buraya yazmayı unutma sonucunu.Bende heyecanlandım şimdi yaaa. İnşallah hamilesindir canım. Ama bak şimdiden söyleyeyim negatif çıkarsa sakın sıkma canını daha çok zaman var önümüzde yerimseniben
Demin bal-tarçın-çörekotu forumuna baktım.çok deneyen ve işe yarayan var.Eğer olmazsa onu deneriz ikimizde.

canım ben 3 aydır alıştım zaten negatife
ama bu ay çok farklı şeyler istiyorum inşallah yanılmam
valla bu ayda olmazsa ne kadar ot çöp denicem artık

kızlar idrardan test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi kandan baktırmaya gidiyorum nolur dua edin kandada değerlerim yüksek çıksın :Saruboceq:

sağoll canımm demek erken döllenme olmuşş annemde hep öyle diyor çünküü benmde aldımm ovulasyon testlerinden ama başlamadımm dahaa

slm arkadaslar

sanırım bende ekım ayındakı hamılelerın ıcıne gırdım cok sevınclıyım allah ısteyen herkeze en yakın zamanda versin benim adedim 1 gün geçmişti sabah kan testi yaptırdım 267,60 cıktı 2 yada 3 haftalık hamilesiniz dediler allah hepinize en yakın zamanda versin dualarım sizlerle kızlar

kızlar idrardan test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi kandan baktırmaya gidiyorum nolur dua edin kandada değerlerim yüksek çıksın :Saruboceq:

Ayy canım çok sevindim bence hamilesin silikte olsa inşallah kan sonucu tavan yapar hadi hayırlısı canım:CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…