Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

[ bir süre aranızda olmıycam ve bebek işini erteliyorum canlarım bumu yaniciğim beni listeden silermisin hayatım hepinizi tanıdığıma çok memnunum canlaım hepimizini çok seviyorum[/QUOTE]

mürvettimm hayırdırr canımm ters bişey yok inşallahhh neden yoksunn artıkkk :gitme:

arkadaşlar bugün adetimin son günü ovülasyon testimde 2. çizgi çok silik olsada çıktı. ve sol kasığım ağrıyor. adetliyken yumurtlama olabilir mi? bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen..

günaydın canım iyilik senden ne haber regl oldun mu çok merak ettim

yok canım ya
kansızlık çıktı ondan olamıyomuşum
baya bi düşmüş kan değerlerim
ilaç kullanıcam bi süre hayatım
sen nasılsın

gül kokulu yavruşun napıyo
üzmüyo dimi anneyiiiiii

kıs çiğdemmmm naber yavruuumm benimmm
mürvetcim canımıniçi görüşürüz ne zaman istersen
kıs gülerrrrrrr nerdesin kuşum ses ver hele biiiiiii

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda yerine gelir kan değerlerin iyi teyzesi annesini hiç üzmüyo çok rahatım Allah a şükür mide bulantım filan yok inşallah senin bebişin de seni böyle hiç üzmeez canım

aminnnnnnnn
burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsin Rabbim inşallah öle uslu bebek :ecrin_bebek:

anam kıs ne çenesi düşük karıyım ben yaw
siz bi dene yazana kadar ben on dene yazıyom :roflol: :roflol: :roflol:

anam şu kansızlık bende feci mide bulantısı ve halsizlik yaptıda bi çeneme yetmedi gücü
bi çenem sapasağlam Allahıma bin şükür :roflol:

selamm canım nertenimm sen nasılsınn geçmişş olsunnn belgecimm sanada geçmişş olsunnn inşallah dinlenince iyi olursunn

ühüüüüüüüüüüüüü
siz yazana kadar ben yememi bilem yer gelirim
hade ben aç karnımı doyuram bari
sizde icraat yok bugün yaw

arkadaşlar bugün adetimin son günü ovülasyon testimde 2. çizgi çok silik olsada çıktı. ve sol kasığım ağrıyor. adetliyken yumurtlama olabilir mi?

çok ilginçç valla öğrenirsen yaz burda yine merak ettim bende gerçi benim annem hep der ben biliyordum hamile kalacağım günleri hastalığım bittikten sonraki haftaydı diyee

2-3 gündür iş çook yoğundu giremedim o yüzden. nasılsınız.
benim regl gelmedi pazar günü test yaptım ama çıkmadı. bugünde aşırı çok şişkinşik var galiba gelecek. bakalım hayırlısı.

çok ilginçç valla öğrenirsen yaz burda yine merak ettim bende gerçi benim annem hep der ben biliyordum hamile kalacağım günleri hastalığım bittikten sonraki haftaydı diyee

kayra_esk kullanıcısından alıntı
canım ben çalışırken benim kadar kızı olan bi bayan vardı ve bulgar göçmeni yıllar önce ordan buraya göç ederken son gece eşiyle birlikte olmuşlar ve adetinin son günüymüş hatta bir iki damla geliyomuş ve ertesi gün türkiyeye gelmişler o gece hamile kalmış ayrıca bazıları regle olmadan birgün önce bile hamile kalabiliyomuş canım

böyle bir bilgi aldım canım az önce..

slm herkese... listeyi düzenleyen arkadaşım benim yeni tarihim 8 kasım...
herkesin hayırlı haberlerini almak nasip olur innnşaaalllllaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…