Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaslar asılama olan veya etrafında aşılama yaptıran arkadaslar yardım ıstıyorum.ben bugun asılama oldum ve hem kasıgımda agrı hem de kanamam var.sızde de boyle oldumu.nolur bana bılgı verın

teyzeleri meleğim sağlıklıymış cumartesi 14.94 bhcg iken bugün yani 2 gün sonra 45.52 bhcg olmu.doktorum çok sağlıklı haftaya gel dediiiii.yaşasınnn.saolun kızlar dualarınız için:teytey:a.s.coksekeriremsu

amanda amannn maşallahhh çok sevindimm umarım hep böyle iyi haberlerini alırsın meleğinin.bi gün kollarına alıcağın zamanıda Allah nasip etsin canımm(Artık eşin inanıyodur herhaldeee doya doya seversiniz inş..)Şeniz

ACİ BİBER canım cok güzel cok sevindım allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.neler hisedıyorsun miğden bulanıyormu?

sağlık olsun canım herşeyde bi hayır vardır.Üzülme sakın. Demekki zamanı gelmemişş. Allah en kısa zamanda seni meleğini sana kavuşturur inş.. a.s.

acıbiber 9 ay hep böle güzzel haberler verirsin bize inşallah.bebişimize ii bak kendine de tabi.çok sevindim .allah hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı nasip eder inşallah....

sağlık olsun canım herşeyde bi hayır vardır.Üzülme sakın. Demekki zamanı gelmemişş. Allah en kısa zamanda seni meleğini sana kavuşturur inş.. a.s.

YA ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL KAÇ GÜNDÜR UFAKTA OLSA Bİ ÜMİT VARDI ŞİMDİ BİDE TEDAVİ FALAN BAŞLARSA İŞ İYİCE UZAR GİDER BEN ARTIK BEBİŞ İSTİYORUUUMMM senağlama

AMANNN MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM GÜZELİM İYİ BAKIYON DEMEKKİ İYİ BAKMAYA DEVAM

şenay canım yumurta günde 1 mm büyüyo diye bişi yok 23ünde gittim 15mm 25inde gittim 20mm olmuşlar yani herkeste aynı değil birde çok geç büyüyen yumurtanın pek işe yaramadığını söledi dokrum benim 19. günümde 22mm olmuştu zorla oda ama başlarda dok bu yumurta tembel büyümüyo demişti sonra çok ii gelişmişti ama olmadı geçen ay bu ay bakalım inş. öllenmişlerdir ama sen ümidini kaybetme hayırlısı

asi melek 10 sene bekleyenler var şükredelim halimize benimde 8 ay oldu evleneli ama yok işte.tedavi oluyorum bende.allahtan ümit kesilmez inşallah o günleride görücez...

YA ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL KAÇ GÜNDÜR UFAKTA OLSA Bİ ÜMİT VARDI ŞİMDİ BİDE TEDAVİ FALAN BAŞLARSA İŞ İYİCE UZAR GİDER BEN ARTIK BEBİŞ İSTİYORUUUMMM senağlama

hayırlısı olsun güzelim belki böylesi daha sağlıklı olucak. Nezaman en olucağı belli olmaz sen ümitsizliğe kapılma yeterki. Alalh büyüktür. Hayırlısı olması için hep dua et. Tedaviyle birlikte çalışmalara devam edersin kısmet ne zamansa o zaman olur zaten yerimseniben

asi melek 10 sene bekleyenler var şükredelim halimize benimde 8 ay oldu evleneli ama yok işte.tedavi oluyorum bende.allahtan ümit kesilmez inşallah o günleride görücez...

HAKLISIN GÜZELİM İNŞALLAH HEPİMİZ EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ... BÖYLE ÜMİTLENİPTE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAK ÇOK ÜZDÜ BEN İ:çok üzgünüm: NEYSE DEDİĞİN GİBİ ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZE KAVUŞACAĞIZ BUNA ÇOK İNANIYORUM

hepimizin istediği sağlıklı bi evlat.allahtan kötülük istemiyoruz.o yüzden kalbini ferah tut.niyetlerimiz güzel.çaba da sarfediyoruz .mevlam illa ki verecek bi gün benim hiç şüphem yok.eniştemden dolayı halamların çocukları olmadı 17sene.sonra halam tüp bebekle ikiz tutturdu.artık ümidini kesmişti olmicak diyodu.. dua etmiş allahım olsunda düşsün.olmuyo demelerinden usansım diye.eniştem bi evin bi oğlu.sonra 4 aylıkken düştüler.olmadı.ama olabilirdi.o yüzden onlar 17sene yılmadan çalıştılar.biz de hemen istiyoruz .olucak için rahat olsun sen allaha dua etmekten vazgeçme.bizde birbirimiz için dua ediyoruz.allah duyuyodur muhakkak::))

ÜMİTSİZLİK YOK BENDE ENİNDE SONUNDA OLACAĞINA İNANIYORUM ÖNCELİKLE TABİKİ ALLAH HAYIRLISINI VERSİN SADECE HAYAL KIRIKLIĞI ÜZDÜ BENİ AMA ÜMİDİMİ ASLA YİTİRMİCEM BEBİŞİME KAVUŞACAĞIM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...

benim bu kadar ümitli olmamın en büyük sebebi allahıma olan inancım. şimdiye kadar allahtan ne istediysem hepsi oldu şimdi hergün hepimiz için dua ediyorum ve yine dualarımım kabul olacağına inanıyorum... hepimiz sağsağlim bebişlermize kavuşacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…