- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.641
teyzeleri meleğim sağlıklıymışcumartesi 14.94 bhcg iken bugün yani 2 gün sonra 45.52 bhcg olmu.doktorum çok sağlıklı haftaya gel dediiiii.yaşasınnn.saolun kızlar dualarınız için:teytey:a.s.coksekeriremsu
a.s.SELAM KIZLAR NABER? BEN GELDİM Bİ KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORDUM KOCİŞİM HASTALANDI ONLA İLGİLENMEKTEN.
BU ARADA ADETİM YİNE GELMEDİ 17 GÜN OLDU DOKTORA GİTTİM İDRAR TESTİ YAPTILAR VE YİNE SONUÇ NEGATİF ŞİMDİ İLAÇ VERDİ DOKTOR 4GÜN İÇECEĞİM SONRA ADETİM GELECEKMİŞ ADETİMİN 3. GÜNÜ TEKRAR GİDECEĞİM HORMON PROFİSİMİ NE YAPACAKMIŞ HAPI BUGÜN İÇTİM İÇTİKTEN YARIM SAAT SONRA 2 DAMLA KAHVE RENGİ AKINTI GELDİ NEYSE YANİ ANLIYACAĞINIZ BENİM HAMİLELİK YİNE ERTELENDİ OFF OFFF senağlama
asi Melek Peki Doktor Sana Neden Adetin Gelmediği Söylemedi Mi?
sağlık olsun canım herşeyde bi hayır vardır.Üzülme sakın. Demekki zamanı gelmemişş. Allah en kısa zamanda seni meleğini sana kavuşturur inş.. a.s.
teyzeleri meleğim sağlıklıymışcumartesi 14.94 bhcg iken bugün yani 2 gün sonra 45.52 bhcg olmu.doktorum çok sağlıklı haftaya gel dediiiii.yaşasınnn.saolun kızlar dualarınız için:teytey:a.s.coksekeriremsu
YA ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL KAÇ GÜNDÜR UFAKTA OLSA Bİ ÜMİT VARDI ŞİMDİ BİDE TEDAVİ FALAN BAŞLARSA İŞ İYİCE UZAR GİDER BEN ARTIK BEBİŞ İSTİYORUUUMMM senağlama
asi melek 10 sene bekleyenler var şükredelim halimize benimde 8 ay oldu evleneli ama yok işte.tedavi oluyorum bende.allahtan ümit kesilmez inşallah o günleride görücez...
hayırlısı olsun güzelim belki böylesi daha sağlıklı olucak. Nezaman en olucağı belli olmaz sen ümitsizliğe kapılma yeterki. Alalh büyüktür. Hayırlısı olması için hep dua et. Tedaviyle birlikte çalışmalara devam edersin kısmet ne zamansa o zaman olur zaten yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?