- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.681
KIZ ALLAH İYLİĞİNİ VERSİN İNŞ SENİNKİDE GÜZEL Bİ DÜŞÜNCE O ELİNDEKİ TEST OLMASAD AİNŞ BİDA YAPCAĞIN TEST KOCAMANNN Bİ POZİTF ÇIKA TATLIM BENDE İLK TESTİMİ SAKLIYORUM.HATTA DÜŞÜNÜYORUMKIMI ZMAN EŞME SANKİ YENI YAPMIŞIM GİBİ YAPIPTA HAMİLEYYİM DESEMMİ DİYE...şutarafagitti AY NE ANALTCAM KIZLRBİA RAKDAŞ VAR 13YILLIK EVLİ BEKLRİ YOK.TUP BEBK YAPTIRMIŞLAR BAŞATN SONUÇ POZİTİF ÇIKMIŞ YANI TUTMUŞ GEBELİK.SONRA DIŞGEBELİĞE CEVİRMİŞ NASİL OLDUYSA NEYSE BİGÜN YAPTIGI TESTİ SEHAPANIN USTUNDE BIRAKMILŞ ÇIKMIŞ EVEN SONUÇ POZİTİF VE 13YILDA İLK DEFA POZİTİF SONUÇ GÖRMÜŞ YANİ EŞİ GELMİŞ ONDNA ONCE EVE.AÖAN DEMİŞ NASILSA ARTIK LAIZM OLMAZ DİYE ALMIŞ SOBAYA ATMIŞ TESTİ.AY YAZIK DİYOKİ 13YILDA İLK DEFA 2ÇİZGİ GÖRMÜŞTÜM BEN ONU SAKLIYCAKTIM DİYO İNŞ BU MSJIMI GÖREN ARKADAŞALR ONUNİÇİN DUA EDLİM ON ABAKINCA EBN SANŞLIYIM.DAHA 3YILLIK EVLİYM
asi Melek Benim Doktorum 1 Damla Bil Gelse Ilk Gün Olarak Say Dedi.ilacıda Tam Sökülene Kadar Iç.3güne Randevu Al Git Bence Tatlım
benim eşim korunuyordu o yüzden şanslıydım.hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.korunmayı bıraktıktan sonraki 2 ay adet gördüm bu 3. ayımdı.Allah şükür bekletti annesini meleğim
Ama Canim Ben Gittiğimde Ilacim Bitmemiş Olacak Bi Sorun Olmaz Dimi?
doktorunu Ara Tatlım En Saglıklı Cevabı Overir Ozeldemi Hastanedemi Doktorun Buarda
Olsun canım siz yine kutlamanızı yaparsınız.yerimseniben Onlarda öğrenince sevinirlerr kesin... İnş. canım bende görürüm en kısa zamanda bende 1,5 senelik evliyim benimde 2. ayımm adetime 4 gün var ve ben kendimi zor tutuyorum test yapmamak için çıkmayacağını bildiğim halde yapmak istiyorum. negatifi görüp en sonunda rahatlıcam herhalll :1ninca::bbobende bu gece meryem suresini okuyucam canımm)
Aaaaaaaa ...şimdi Yazmiştin Haziran 30 Da Kaldi Diye....neşeli Yasmin Sicaği Sicağina Bi Haber Bu.......ilk Tebrik Edenlerden Olduğum Içinde Ayrica Gurur Duydum Kendimle....sen Bi Tanesin...aferin Arkadaşim....çok çok Sevindim......nasil öğrendin...ne Yaptin Az önce öğrendin?kimler Biliyor Ailenden ?kaç Haftalik?hemen Yaz?
tebrikler canım Allah analı babalı sağlıklı bir evlat nasip etsina.s.
neşelıyasemin canım allah kolay hamilelik nasip etsin.tebrikler. kaç zamandır istiyordun? kendıliğinden mı oldu? biraz anlatırmısın bize...
ya bence sabret canım..biliyorum sabırsızlanıyorsun ama sabret bari adet olacağın gün yap
KIZLAR DOKTOR BANA ADETİM GELSİN DİYE HAP VERDİ HAPI KULLAN 4 GÜN SONRA ADETİN GELECEK ( HAP 4 GÜNLÜK) ADETNİN 3. GÜNÜ GEL DEDİ AMA HAPI DAHA BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIM 2-3 DAMLA KAN GELDİ ŞİMDİ NE YAPAYIM HAPI KULLANMAYA DEVAMMI EDEYİM DOKTORA NE ZAMAN GİDEYİM? kafamçokkarıştı
canım ya ben hasta oluyorum herhalde pembe bişeyler geldiii ama daha 4 gün var anlamadım bişey günüm şaşmazdı hiç... Bu ne şimdii yaaa???:1no2:
bende temmuzda cift gormek isytiyommmmmmmmmmmmmmmmm benide ekleyin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?