Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

AYY KIYAMAM YAA .. ODA NE DİYE ORTAYA BIRAKIYO .. BEN KİMSENİN BULAMIYICAĞI YERE SAKLADIM KİMSE BULUP ATMASIN DİYE jeyyar
ALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ONUDA EN KISA ZAMANDA ANNE YAPAR
EVLAT SAHİBİ OLMAK BENCE BAMBAŞKA BİR DUYGUDUR BİRAN ÖNCE TATMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM :dance:

KIZLAR DOKTOR BANA ADETİM GELSİN DİYE HAP VERDİ HAPI KULLAN 4 GÜN SONRA ADETİN GELECEK ( HAP 4 GÜNLÜK) ADETNİN 3. GÜNÜ GEL DEDİ AMA HAPI DAHA BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIM 2-3 DAMLA KAN GELDİ ŞİMDİ NE YAPAYIM HAPI KULLANMAYA DEVAMMI EDEYİM DOKTORA NE ZAMAN GİDEYİM? kafamçokkarıştı

asi melek benim doktorum 1 damla bil gelse ilk gün olarak say dedi.ilacıda tam sökülene kadar iç.3güne randevu al git bence tatlım

ohhhhhhhh sudenazcım denizin keyfini çıkart... en sevdiğim saatlerdir bu saatler denize girmek çok hoşuma giderr
1 hafta sonra bende ordayım hehehehehehehehehehehehehehe

benim eşim korunuyordu o yüzden şanslıydım.hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.korunmayı bıraktıktan sonraki 2 ay adet gördüm bu 3. ayımdı.Allah şükür bekletti annesini meleğim

2006 eylülde Evlendim, evlenmeden 2 ay öncesinden başladım yasmine ; evlendikten sonrada 7 ay kadar içtim. ondan sonra eşim korunmaya başladı.

3 aydırda korunmuyoruz ; ama hala bebişim olmadı.
benim doğum kontrol ilaçıyla bir alakam yoktur umarım. ilaçı bırakalı 1 seneyi geçti.

bu ay ümitliyim. olmazsa da artık doktara gideceğim.
bize dua et ; hayırlısıyla bizde o mutluluğu tadalım

ya bence sabret canım..biliyorum sabırsızlanıyorsun ama sabret bari adet olacağın gün yap

ya kızlar hamil eolduğum kesinleşti. ama ben bir hafta geçsin test yapacağım ikinci çizgiyi görmek istiyorum.deli miyim neyim yawkafamçokkarıştı

bugün kan testi sonucumu aldım 4 haftalık sadece anneme söyledim herkese söylemek için biraz bekleyeceğiz düşerse falan açıklama yapmamız gereken çok insan olmasın diye iyi dileklerin için teşekkürler

neşelıyasemin canım allah kolay hamilelik nasip etsin.tebrikler. kaç zamandır istiyordun? kendıliğinden mı oldu? biraz anlatırmısın bize...

teşekkürler ben 4 aydır istiyordum 2 ay önce bir düşük yaşamıştım düşükten 2 ay sonra kendiliğinden oldu herhangi bir ilaç kullanmadım doğal yollarla oldu yalnız bu ay folik aside başlamıştım

YASMİN cim....iyi düşünmüşsün...ben bile elimde olsa keşke,,,,ama benim keloğlan yedi düvele duyurur da ,,,,,4,5 ay olupda üçlü testi geçip öyle söyleyebilsem diye hep kendi kendime hayal kurarım...haklısın hem de çok...

merhaba canım hangi hastaneye gidiyorsun sanki seni geçen hafta tepecik kadın dogum hastanesinde görmüş gibiyim hiç orada kan tahlili yaptırdınmı canım?merakımı bagışla ama yabancı gelmedin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…