- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.661
teyzeleri meleğim sağlıklıymışcumartesi 14.94 bhcg iken bugün yani 2 gün sonra 45.52 bhcg olmu.doktorum çok sağlıklı haftaya gel dediiiii.yaşasınnn.saolun kızlar dualarınız için:teytey:a.s.coksekeriremsu
kadriye sana bakıom sonunda girebildim canımcım saol.herkese iyi akşamlar bu arada
canım perşembe günü beni tekrar çağırdı 18. gün oluyor perşembe benimki bugün 8 milimse 3 gün sonra 11 milim olacak adetimede 10 kalmış oluyo yani 18 .gün yumurtama mudahale edebilirmi ve ben hamile kalabilirmiyim
amanda amannn maşallahhhçok sevindimm umarım hep böyle iyi haberlerini alırsın meleğinin.bi gün kollarına alıcağın zamanıda Allah nasip etsin canımm(Artık eşin inanıyodur herhaldeee doya doya seversiniz inş..)Şeniz
ACİ BİBER canım cok güzel cok sevindım allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.neler hisedıyorsun miğden bulanıyormu?
Canım Senin adına Çok sevindim. :sm_coolburadan hamiş haberi alınca çok mutlu oluyorum)
küçük meleğini sağlıklı büyütmeni canı gönülden dilerim. Bu arada yiğenimize iyi bak. dinlen bol bol Şeniz :)))
Bu arada kaç aydır deniyordum. Normal yollamı hamile kaldın, yoksa tedavimi ?
eve bir gelse kutluyacağız.gerçi evde kayınvalidemler var. ve onlara söylemedik daha ama olsun.evet artık inandı bence.Alllah sanada göstersin canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?