Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canım Senin adına Çok sevindim. :sm_cool buradan hamiş haberi alınca çok mutlu oluyorum)

küçük meleğini sağlıklı büyütmeni canı gönülden dilerim. Bu arada yiğenimize iyi bak. dinlen bol bol Şeniz :)))

Bu arada kaç aydır deniyordum. Normal yollamı hamile kaldın, yoksa tedavimi ?

KADRİYE CİM...betül ARKADAŞIN BİZE KENDİNİ ANLATTI MI...HANGİ TOPİK TE...OKUMAK ÖĞRENMEK İSTERİM Kİ YORUM YAPABİLELİM...HOŞGELDİN BETÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

a.s.aramıza hoşgeldin betulcell . burası harika bi yer burda herkes çok cana yakın sende bizim gibi burda olmaktan memnun kalacağına inanıyorum.
sende bişeyler varmı?

kırmızbeyaz naber canım? epeydir görüşemiyorduk nasılsın iyimisin?
biliyomusun ben doktora gittim idrar tahlili yaptı sonuç yine negatif ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum anlıyacağın bebiş yine gelecek aya kaldı inşallah gelecek ay olacak yerimseniben

Şenaycım hiç belli olmaz. 1 mm den daha da fazla büyüyebilir sen stres yapma canım. Daha dur bu ay hamiş kalman şart mı hepimiz deniyoruz uğraşıyoruz ... Bu ay olmazsa sonraki ay yeter ki tedaviye cevap ver güzelim. a.s

Dasy aşılamada kanama olabilir normal bildiğim kadarı ile. Yerleşme kanamasıdır belki canım. Rahat ol ama doktoruna da sor istersen. SEvgiler...

AH CANIM...ASİ MELEK....cim...yine negatif miş diye bişey yok.bu aylık öyle çıktı sonuç....hep bu şekil olmayacak....sen de biliyorsun...ben ne demiştim...çift çizgili çubuğu ömür boyu saklıycam...isterse koksun..isterse çürüsün...ayol ben onu hiç atarmıyım?hatta bozulmasın sıcaktan diye,duvara çerçevelettirsek gelene gidene,hani kayınbaba falan çok mu ayıp olur? aman bana ne....evim değil mi?ister asarım,ister alır koynumda saklarım.....değil mi canummmmm

eve bir gelse kutluyacağız.gerçi evde kayınvalidemler var. ve onlara söylemedik daha ama olsun.evet artık inandı bence.Alllah sanada göstersin canıma.s.

ACİ BİBER canım cok güzel cok sevindım allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.neler hisedıyorsun miğden bulanıyormu?

canım hiç midem bulanmıyoo.canımda hiç bir şey çekmiyo.fiziksel olarak hiç bir şey yok şimdilik hatta dün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı.biraz iştahım yok..şey birde çok fazla gazım var

valla canım ben senin yerinde olsam kesin çerçeveletip asmıştım bile hem nesi ayıpmış yaa bunun ayıbımı olur bu bence dünyanın en güzel şeyi bende ilk yaptığım testi saklıyom negatif olduğu halde ne diye saklıyorsam belki pozitife döner umuduylamı nee :roflol:belki dura dura çift çizgi olur...

benim eşim korunuyordu o yüzden şanslıydım.hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.korunmayı bıraktıktan sonraki 2 ay adet gördüm bu 3. ayımdı.Allah şükür bekletti annesini meleğim

eve bir gelse kutluyacağız.gerçi evde kayınvalidemler var. ve onlara söylemedik daha ama olsun.evet artık inandı bence.Alllah sanada göstersin canıma.s.

Olsun canım siz yine kutlamanızı yaparsınız.yerimseniben Onlarda öğrenince sevinirlerr kesin... İnş. canım bende görürüm en kısa zamanda bende 1,5 senelik evliyim benimde 2. ayımm adetime 4 gün var ve ben kendimi zor tutuyorum test yapmamak için çıkmayacağını bildiğim halde yapmak istiyorum. negatifi görüp en sonunda rahatlıcam herhalll :1ninca::bbobende bu gece meryem suresini okuyucam canımm)

Şen-aycım ben bal yedimdi yavaş büyüyo diye bide bir şarkı tutturmuştum benim yumurtam büyüyo eşim çok gülüyodu bence sende dene ha bide keçiboynuzu ye walla bende işe yaradı sanada ii gelir inş. kolay gelsin

aaaa...kadriye cim...konu dağıldı unuttum yazmayı..EVLİLİK YILDÖNÜMÜNLE İLGİLİ...sakın sakın bu günleri onlar hatırlamasa da sizler kızıp atlamayın...erkeklerin zekası farklı çalışıyor bizden...duygusal IQ ları da bizden az.....sizler ne yaparsanız yapın...mutlaka onlardan beklemeden kafalarına vurmadan herşeyinizi kutlayın...sürprizler mutlaka yapın...bazen etkilenmemiş gibi görünmelerinin nedeni bizi kıskanmaları...o herşeyin mükemmelini yapıyor...ben de eşşeklik diye içlenip ters psikoloji oluyorlar....şimdi senin yaşam standartını eşini en iyi sen bilirsin...neyin gidip gitmeyeceğini....onun yüzünü ne güldürür....yemek mi,dans mı,romantik ortam mı?kıyafet mi ihtiyacı var?yeni tatilden geldiniz.kesin romantik takıldınız sa fazla sıkmadan,üst üste yapılan şeylerde onları sıkabiliyor...çok istediği bir yemekti de mesela sen uzun zamandır yapmamışsındır...çünkü benimki adeta yalvarıyor 3 senedir bana ,ÇERKEZTAVUĞU yapsana diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…