Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ACİBİBER CANIM BENİM NE GÜZEL HABER TATLIM.allah tamamına erdirsın.dualarımız seninle.hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.guzel haberlerını beklıyoruz canım.

neşelıyasemin canım allah kolay hamilelik nasip etsin.tebrikler. kaç zamandır istiyordun? kendıliğinden mı oldu? biraz anlatırmısın bize...

eşimle öğle arası falan kan aldırmaya gideceğiz.2 saat sonr afalan belli olur.ay bu seferde başka bir heyecangamyoncuiremsu

Bugün sonuçlanıcak yani sırnaşık şey hayırlısı canım benim İçini ferah tutt yiğenimiz sana sıkıca tutunmuştur zaten. Dualarımız seninle. İyi haberlerle gel tamama.s

canım ben ganofen kullandım klomenle aynı.kimine adetin 3 günü kiminin adetin5günü veriyor.5gün kullanıyosun yumurta catlatma tedavısnde kulanılyor canım

canım şimdi ben bu ay hamile olamıcam denebilirmi adet günleri başlanıyosa benim yeni adeti temmuz 14 civarı olacak o zaman başlanacak ozaman bide bu ilacı kullanınca başka bi problem yoksa hamile kalınıyomu acaba bide bi kaç yumurta birden gelişme durumu olurmuki çogul gebelik vs

klomen kullanan kadınların %75 i normal yumurtlayabiliyormuş % 35 hamile kalıyormuş %10 çogul gebelik yaşıyormuş bu yolla gebelik sağlanamazsa bu tedaviye 3 ay devam ediyormuş bir sonraki adım aşılama imiş

Kim sordu unuttum ama sude hamiş değil. SAdece tedavi oluyor ve çatlatma iğnesi vuruldu ya o yüzden hamiş olma ihtimali var. Onun için hoplayıp zıplama dedim :) Ama içimden bir ses bu ay tutturacağını söylüyor onun da...

Şenaycım ortalama günde 1 mm büyüyor yumurtalar. Eğer büyümemiş olursa ilaçla büyütür. Hamile kalabilirsin her ay olduğu gibi bu ay da . Stres yapma canım rahato lmaya çalış stres de yumurtanın büyümesini engelleyebiliyor...

canım perşembe günü beni tekrar çağırdı 18. gün oluyor perşembe benimki bugün 8 milimse 3 gün sonra 11 milim olacak adetimede 10 kalmış oluyo yani 18 .gün yumurtama mudahale edebilirmi ve ben hamile kalabilirmiyim

kızlar bakın bu yazacaklarımı ben eskişehir doğum hastanesindeki bi doktora sordum internetten............

yumurta takibi ve gebelik
merhabalar..öncelikle teşekkür ediyorum sizlere uzun zamandır buradan sizlerin aracılığıyla birçok soruma cevap bulabiliyorum...

1,5 yıldır tedavi görüyorum...şuan doktorum seminerde olduğu için için onu arıyamıyorum bu yüzden son 15 gündür başka bi doktor yumurta takibime devam etti...

bende pko var..1 haziranda adet oldum en son...adetimin 3.günü yani 3 haziranda menegon iğne kullanmaya başladım...15 haziranda E2 bakıldı 260 çıktı.. 18 haziranda son iğnemi vuruldum.......19 haziranda yumurtam 20 mm di..tekrardan E2 istedi dotorum 342 çıktı...20 haziran cuma 2 doz 5000 li,k pregnyl oldum...21 haziran cumartesi kontrole gittim aşılama yapılacaktı...yumurtam çatlamamış ve 24 mm olmuştu...bir tane daha 5000 lik pregnyl vuruldum.23 haziran pazartesi kontrole gittim yine çatlamamış 35 mm olmuş....doktorum gün aşırı ilşki verdi....adet olmayı bekle dedi...3-4 temmuza kadar gelmezse gel dedi doktorum.

15 gündür takibimi yapan kendi doktorum olmadığı için sormaya çekindim açıkçası...bu durumda bu ay hamile kalabilme şansım varmı...yumurta fazla geliştiği için kasıklarımda ve sağ bacağımda sancı var...o kadar iğne yememe rağmen en son kontrolümde çatlamamıştı bunun bi sakıncası olurmu...yoksa bu ay yine gebelik şansım aynı oranda mı??yardımcı olursanız çok sevinirim...

Re: yumurta takibi ve gebelik
Sayın;....

20 Haziranda Pregnyl 10.000.ünite yapıldıktan sonra 32 saat bekleyip aşılama yapılmalıydı. 2. kez pregnyl yapılmasını anlamadım.Doktorunuz doğal seviyeye bırakmış.İlişkide dikkatli olun.Aşırı uyarı tehlikesi var.Öte yandan gebe kalabilirsiniz.

SAYGILARIMLA

Op.Dr.Ergül SİVRİ
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

ben şimdi anlamadım...nasıl aşırı duyalılık????ilişki sırasında dikkat edin falan demişş...çözemedim...

a.s.SELAM KIZLAR NABER? BEN GELDİM Bİ KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORDUM KOCİŞİM HASTALANDI ONLA İLGİLENMEKTEN.
BU ARADA ADETİM YİNE GELMEDİ 17 GÜN OLDU DOKTORA GİTTİM İDRAR TESTİ YAPTILAR VE YİNE SONUÇ NEGATİF ŞİMDİ İLAÇ VERDİ DOKTOR 4GÜN İÇECEĞİM SONRA ADETİM GELECEKMİŞ ADETİMİN 3. GÜNÜ TEKRAR GİDECEĞİM HORMON PROFİSİMİ NE YAPACAKMIŞ HAPI BUGÜN İÇTİM İÇTİKTEN YARIM SAAT SONRA 2 DAMLA KAHVE RENGİ AKINTI GELDİ NEYSE YANİ ANLIYACAĞINIZ BENİM HAMİLELİK YİNE ERTELENDİ OFF OFFF senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…