- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.621
Merhaba canım. İnşallah herşey yolunda gider.Allah gönlüne göre versin... dikkat et kendine canım. yerimseniben Allah sağlıklı bi bebiş verir herkeze inş...
inşallah sana da verir.ben meryem suresini okuduğum ay hamile kaldım.şimdi sizin için okuyacağımmmma.s.
Amin inş. Sağol canım duaların için. Kaçda gidiceksin doktora? bizi sonuçdan haberdar et olur mu? yerimseniben
ACİBİBER CANIM BENİM NE GÜZEL HABER TATLIM.allah tamamına erdirsın.dualarımız seninle.hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.guzel haberlerını beklıyoruz canım.
eşimle öğle arası falan kan aldırmaya gideceğiz.2 saat sonr afalan belli olur.ay bu seferde başka bir heyecangamyoncuiremsu
canım ben ganofen kullandım klomenle aynı.kimine adetin 3 günü kiminin adetin5günü veriyor.5gün kullanıyosun yumurta catlatma tedavısnde kulanılyor canım
Şenaycım ortalama günde 1 mm büyüyor yumurtalar. Eğer büyümemiş olursa ilaçla büyütür. Hamile kalabilirsin her ay olduğu gibi bu ay da . Stres yapma canım rahato lmaya çalış stres de yumurtanın büyümesini engelleyebiliyor...
bende anlamadım ned emek aşırı uyarılma acaba ilişki sırasında yumurta uyarılması falanmı varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?