Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ya hamile olmana çok sevindim .inş bi sorun çıkmaz yarın kandil allah hepimizin dualarını kabul etsin.şuan daha belirlenmiş bişey yok bebişin senle kalsın sizden ayrılmasın.allah tamamına erdirsin

çok teşekkür ederim.duaların için sağol allahım herkesin gönlüne göre versin canım.öptüm.

enel 17 1 ay önce ben de aynı şeyleri yaşadım.idrar testinde ve kan tahlilinde hamile görünüyordum.
ama 1 hafta sonra çok küçük lekelenme tarzında kanamalarım başladı.doktor ultrasonla bakınca keseyi göremedi ve o an dış gebelikten şüphelendi.tabi ben korkmuştum.ve 2 gün sonra 2 küçük parçayla erken bir düşük yaşadım.demekki problemli bir gebelikti.senin ultrasonla bakıldımı kan değerin kaç? bence hiç endişelenme pozitif düşün.bazen bebek rahme yerleşirken kanama olabiliyor biliyosun.

doktor bhcg ye baktı 448 çıktı.ultrasonla baktı görünmez zaten dedi 20 yada 25 günlük dedi.hesaplamalara göre.ben ultrasonda rahimde dış gebeliğe ait sıvı varmı yokmu ona baktım dedi.öyle bir bulguyada rastlamadı.cumaya kadar kanaman artarsa ateşin ve ağrın çok yükselirse saat kaç olursa olsun beni ara hemen müdahale edelim dedi.şimdi ağrılarım ara ara var.kanamam azaldı.bu kadar.canım.

bence endişelenmene gerek yok 448 gayet yüksek bir değer.benimki düşüktü 146 oyüzden de normal görünmüyordu.normal gebeliklerde hcg değerinin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor.2 gün sonra 448x2=896 olması gerekiyor yani bildiğim kadarıyla.dış gebelikde böyle düzenli artışlar olmuyor belki artış oluyor ama 2 katı değil ve ozaman doktor takibe alır tabi.birde doğru ağrı oluyormuş ama sen şimdi psikolojik olarak kendimi dinliyordum.acaba biryerim ağrıyomu diye. bu psikolojik.çok merak ediyosan cuma tekrar hcgne baktır.telaş yapma dua et. ben de edicem adına insallah bebeğin tam yerinde rahminde sana sıkıca tutunur. sakın kötü düşünme ve internetteki bilgileri çok okuyup kafanı karıştırma.kendini yorma iyi düşün ve dinlen.umarım bir sorun yoktur.sen kaç aydır deniyordun canım.

sağol canım doktorda aynen senin dediğin gidi dedi.cuma tekrar gidecegim iki katına çıkarsa kanamalı gebelik yine takibe alacak.çok teşekkür ederim.benim bu ilk ayım canım.ama ben hiç koruma kullanmadım eşim kullandı.seni çok öpüyorum.:1hug:a.s.

MERHABA KIZLAR,bugün hiç KK ya giremedim...funda dan bilgi alabildim çoğu kişi aynı sıkıntıyı yaşamaış...1 saattir yazıları okuyorum........

önemli değil kendine iyibak. olaylara iyi yönünden bak.aksana bebek yapmayı plaladığın ilk ada hamile kalmışsın.ben 9 aydır deniyorum.

önemli değil kendine iyibak. olaylara iyi yönünden bak.aksana bebek yapmayı plaladığın ilk ada hamile kalmışsın.ben 9 aydır deniyorum.

evet haklısın canım.inşallah seninde en kısa zamanda olur.dualarım sizlerle.yarın kandil hepinize dua edecegim.

enel 17 ARKADAŞIM hiç canını sıkma kanamalarının biteceğini ve bir kaç güne çok ferahlayacağına inanıyorum.hamilesin ve bunun tadını çıkartın eşinle ya da seni sevenlerinle..........(aileye söyledin mi bilmiyorum) hiçbir problem yok....sevindim be canım....kendimiz kalmış kadar mutlu olduğumuza yemin edebiliriz.....hepimiz böyleyiz.........

çok teşekkür ederim kırmızı beyaz.henüz ne benim nede eşimin ailesi bilmiyor.çünkü iki taraf birbiriyle evlendiğimizden beri görüşmüyorlar.bakalım eşimle karar keşinleşince söyleyeceğiz.umarım bebeğimiz sağlıkla bizimle kalır ve anneannesi babaannesini biraraya getirir.sizlerle ve iş arkadaşlarımla paylaştım henüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
DUYGUN CUM....belki şimdi okuyamazsın yazımı,tahmin ederim heyecanını,,,,,hamiş kalmak değil şu an aklından geçen sen artık anne olacaksın...en kutsal duyguyu artık tadacaksın sende....ANNE OLMAK.....ömür boyu bir şeyin annesi olabilmek...bu pazardan kazak almak ya da pişman olduğun bir koltuk takımını 10 senede eskitmek değil....pişman olma şansın yok,geri dönüş şansın yok....doğduğu andan itibaren ,,,,işyerindeki müdürlüğün bile bir gün gelip biter.ama annelik ömür boyu....kucağına aldığın andan senin ebediyyen....çünkü allahın izniyle sende bir can meydana getiriyorsun....bundan daha mucize birşey yok................sen de bu mucizeyi tadacaksın....çok sevindim....

aaa.....ENEL CİM...bak şimdi biraz üzüldüm...aileleri kimbilir nasıl idare ederek yoruldun...hiç kolay birşeu değil...bak gördün mü herşeye sebep yaratmış allah....bu da senin imtihanınmış be canım.....mutlulukla sonlandı...hiç şüphemiz yok bundan...

çok teşekkür ederim.çok zor olduğunu söyleyebilirim.çokta üzüldüm ama inşallah bundan sonrası güzel olacak.allahım herşeye kadir.o ne isterse olur.mutluyum kızlar.inşallah sizleride mutlu görürüm.sonsuz dualarımla yanınızdayım.

duygun ve enel_17 kutlarım sizleri yupppiiiiiii.enel inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana.kızlar ya benim kasık ağrılarım devam ediyor.ama Allah şükür kanama falan yok normla akıntı.bir şey olmaz dimi..ne tavsiye ediyorsunuz bana ya?

ağrıların artarsa doktoruna sor canım.umarım birşey olmaz başka.hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…