E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.001
canım ya hamile olmana çok sevindim .inş bi sorun çıkmaz yarın kandil allah hepimizin dualarını kabul etsin.şuan daha belirlenmiş bişey yok bebişin senle kalsın sizden ayrılmasın.allah tamamına erdirsin
enel 17 1 ay önce ben de aynı şeyleri yaşadım.idrar testinde ve kan tahlilinde hamile görünüyordum.
ama 1 hafta sonra çok küçük lekelenme tarzında kanamalarım başladı.doktor ultrasonla bakınca keseyi göremedi ve o an dış gebelikten şüphelendi.tabi ben korkmuştum.ve 2 gün sonra 2 küçük parçayla erken bir düşük yaşadım.demekki problemli bir gebelikti.senin ultrasonla bakıldımı kan değerin kaç? bence hiç endişelenme pozitif düşün.bazen bebek rahme yerleşirken kanama olabiliyor biliyosun.
bence endişelenmene gerek yok 448 gayet yüksek bir değer.benimki düşüktü 146 oyüzden de normal görünmüyordu.normal gebeliklerde hcg değerinin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor.2 gün sonra 448x2=896 olması gerekiyor yani bildiğim kadarıyla.dış gebelikde böyle düzenli artışlar olmuyor belki artış oluyor ama 2 katı değil ve ozaman doktor takibe alır tabi.birde doğru ağrı oluyormuş ama sen şimdi psikolojik olarak kendimi dinliyordum.acaba biryerim ağrıyomu diye. bu psikolojik.çok merak ediyosan cuma tekrar hcgne baktır.telaş yapma dua et. ben de edicem adına insallah bebeğin tam yerinde rahminde sana sıkıca tutunur. sakın kötü düşünme ve internetteki bilgileri çok okuyup kafanı karıştırma.kendini yorma iyi düşün ve dinlen.umarım bir sorun yoktur.sen kaç aydır deniyordun canım.
önemli değil kendine iyibak. olaylara iyi yönünden bak.aksana bebek yapmayı plaladığın ilk ada hamile kalmışsın.ben 9 aydır deniyorum.
bu arada isminizin yanındaki resimleri nasıl koyuyoruz.
aaa.....ENEL CİM...bak şimdi biraz üzüldüm...aileleri kimbilir nasıl idare ederek yoruldun...hiç kolay birşeu değil...bak gördün mü herşeye sebep yaratmış allah....bu da senin imtihanınmış be canım.....mutlulukla sonlandı...hiç şüphemiz yok bundan...
duygun ve enel_17 kutlarım sizleri yupppiiiiiii.enel inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana.kızlar ya benim kasık ağrılarım devam ediyor.ama Allah şükür kanama falan yok normla akıntı.bir şey olmaz dimi..ne tavsiye ediyorsunuz bana ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?