Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kırmızı beyaz kıs nasılsın cicim iimisin.ya arkadaşalar ben okuyamadım kim hamişse allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.çok tebrik ederim.ama bize de dua edin nolurrrrrrrrr

kırmızı beyaz kıs nasılsın cicim iimisin.ya arkadaşalar ben okuyamadım kim hamişse allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.çok tebrik ederim.ama bize de dua edin nolurrrrrrrrr

semacım merak etme ben duacınızım diğer hamile arkadaşlar gibi.

enelcim...tebrik ederim arakdaşımm...tadını çıkarmaya bakk.olumsuz düşünme....eminimki herşey normal gidecek..bu kesinleştiğinde şimdi tadını çıkarmak yerine endişelenip kendine zehir ettiğin günler adına pişman olacaksın...bu yüzden hep olumlu düşün tadını çıkar...

çok teşekkür ederim canım.darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına.hepinizi öpüyorum.bu arada ben çok acıktım yemek yiyeceğim birkaç saaat sonra görüşürüz.

bende çift çizgi görmek istiyorum... :)
2 gün sonra yani 4 ünde belli olucak... sadece 2 gün kaldı adetime ama yılllllaaarrrr var gibi... bekledikce geçmiyor zaman:)

bende çift çizgi görmek istiyorum... :)
2 gün sonra yani 4 ünde belli olucak... sadece 2 gün kaldı adetime ama yılllllaaarrrr var gibi... bekledikce geçmiyor zaman:)

canımcım inşallah hamilesindir.sonucunu bizede yaz.çok merak ettim şimdi.dualarım seninle.

arkadaşlar bişey sormak istiyordum bilginiz varsa cvp larmısınız benim göğsümü sıkınca süt geliyor ama nedenide kızımı emzirmeyi bırakalı 6 ay oldu 6 ayda süt göğüslerimden gitmedi acaba hamile kalmamı engellermi hani derlerya sütün koruyo hamile kalmazsın diye

günaydın kızlarrrrrr:sm_cool: sabahın 5 30unda test yaptım o saatte ne işin vardı diceniz sıkışdım ne yapıyım neyse sonuççççç POZİTİFFFFFFFFFFFFFF:hooray::teytey:
öyle mutluyum ki daha eşimin bile haberi yok akşam yap şu testi diye diye uyudu garibim:1hug:. sakın sizde umudunuzu kaybetmeyin pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese bu duyguyu tattırsın.a.s.

günaydın kızlar..15 gun önce hamileyim dye hepiniz tebrik etmiştiniz..düşük başladı..en geç 1 hafta içinde düşücekmiş..yapılcak hiçbişey yokmuş( beni hamiş listesinden silin..dr normal hayatına dön dedi..kan değerim hızla düşüyor...kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…