Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun üzülme allah hayırlısını nasip etsin sen sağlıklı ol da allah gene verir inan buna ve moralini yüksek tut salma kendini.geçmiş olsun tekrar canım.

emeliko geçmiş olsun canım,hayırlısı böyleymiş tevekkul göster.rabbim hayırlısıyla sağlıklı yavrular nasib eder inşallah...

Arkadaşlar regaib kandiliniz mübarek olsun,bu kıymetli geceyi boş geçirmeyelim..birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim..zevgiler...

canım üzülme sakın bende aynı olayı yaşamıştım şimdi üzerinden 3 ay geçti kendini üzme hayırlısı böyleymiş önemli olan kendi sağlığın kendin iyi olursan tekrar bebeğin olur unutma by...

tebrikler gülen yüz allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim. Rabbim isteyen herkeze versin. Bu arada regaib kandilin mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim bugün üç aylar başlıyor kendine dikkat et.

emeliko çok geçmiş olsun uzulme dıyecegım ama...neysee ınsallah en kısa zamanda tekrar verır rabbım.

arkadaşlar regaip kandiliniz mubarek olsun...ıyı kandıller

emeliko canım geçmiş olsun allah sağlık versinde yine olur inş.Herşeyde bi hayır vardır morelini yüksek tutki en kısa zamanda yine meleğine kavuşasın....

enel_17 ve gülenyüz kızlar tebrik ederim çok sevindim. Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. Bugün kandil bizler içinde dua edin olur mu???

emoliko çok geçmiş olsun hiç moralini bozma canım Allah sağlık versin arakadaşlar, bugün hepimiz bebek isteyenler içinde dua edelim nolur, Allahım bebek isteyen herkese nasip eder inşallah...AMİN

kızlar ya bişey sorucam ben hasta oldum ama ondan 1 gün önce kan testi vermiştim ve sonuç * b*1.20 bu ne demekk???(sanırım olmadığını gösteriyo dimi)Bİde size sorim dedim...

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. BU MÜBAREK GECEDE BÜTÜN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH. AMİN a.s.

kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.bizleri de duadan eksik etmeyin.gülen yüz tebrikler hayırlı evlat olsun inşallah.emoliko Allah sana daha hayırlı bir evlat nasip etsin canım..

kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun... yüce rabbim bugün açılan llerimizi boş çeirmesin.. bolbol dua edelim bugün edilen duaların hepsi kabull olurmuşş..

sudenaz günaydın beni temmuz listesinden çıkar en iyisi canım sen.biz çocuk sahibi olmaktan vazgeçtik.esimi askere yollamak zorundayım kasımda gidecek allah nasip ederse.onsuz hamilelik geçirmek doğum yapmak istemiyorum( moralim çok bozuk kızlar...seneye denicez artık(((

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar allahım dualarımızı kabul etsin.emeliko cnm herşeyde vardır bi hayır allah en yakın zamanda bebişini versin.gülen yüz çok sevindim allah tamamına erdirsin.

herkesin mübarek regaip kandilini cani gönülden kutlarim.rabbim bu mübarek gecede yapacağimiz dualarimiz boş çevirmesin.. Evlat hasretiyel yanan bizlerin bu ateşini södürsün en kisa zamanda.. Hepimize sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin inşş..aminnnnn..

canim çok üzüldüm.. Geçmiş olsun.. Rabbim bundan sonra sana sağlikli ve hayilri bir evlat versin inş..

canım ya çok üzüldüm.....yani bu durumda yapcak bişey yok canım..Allah sana büyük sabır versin...ama buralardanda ayrılma..gene görüşelim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…