- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.101
ben ilk kan testi olduğum zaman adetime 2 gün vardı ve 14.94 çıktı canım.dıktorum hamil eolduğumu lakin 2 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini ve değerimin 2 katına çıkması gerektiğini söyledi.2 gün sonraki sonucum45.52 idi.benimkisi geç döllenmiş galiba.belki seninjide öyledir.5 in üstü hamişlik diy ebiliyorum canıma.s.
arkadaslar saglık ocakları kan testı yapıyomu acaba bılgınız varmı
evet canım yapıyolar daha 2 gün önce salı günü yaptırdım çarşamba sonucu aldım ücretsiz.
eveeeeeeeeeeet tabiki nerdeyse her iki günde bir olduğu gibi doktora gittim ve tahmin edinnnnnnnnnn benim sevgili uyuz gıcık yumurtam yine büyümemişşşşşşşş çok şaşırdınız dimi teyzeleriii ben naptım doktorcum ben bu ay hamile kalamıcammı dedim tıbben öle dedi nası yani dedim (meryem ana olacak halim yokya tıbben olamazsa olamaz) süprizler olabilir bişey söylenemez dedi klomene başladı iyi güzel dedim önce kapıda bekleyen kocişime açıklama yaptım bogazım gıcıklanarak sonra ver elini kızılay karaya gittim iç çamaşırları aldım sonraa hint elbiseleri satan biyerden 2 tane elbise aldım sonra koştum sıhhiye pazarına nerdeyse ne bulduysam aldım yetmedi kocama bile bişeyler aldım fatura anlıcanız çok kabarık çıktı akşamada koçişim çok kızmasın diye bunalımdayım yapıcam öpüyorum hepinizilaelaelaelaelae
evet canım yapıyolar daha 2 gün önce salı günü yaptırdım çarşamba sonucu aldım ücretsiz.
eveeeeeeeeeeet tabiki nerdeyse her iki günde bir olduğu gibi doktora gittim ve tahmin edinnnnnnnnnn benim sevgili uyuz gıcık yumurtam yine büyümemişşşşşşşş çok şaşırdınız dimi teyzeleriii ben naptım doktorcum ben bu ay hamile kalamıcammı dedim tıbben öle dedi nası yani dedim (meryem ana olacak halim yokya tıbben olamazsa olamaz) süprizler olabilir bişey söylenemez dedi klomene başladı iyi güzel dedim önce kapıda bekleyen kocişime açıklama yaptım bogazım gıcıklanarak sonra ver elini kızılay karaya gittim iç çamaşırları aldım sonraa hint elbiseleri satan biyerden 2 tane elbise aldım sonra koştum sıhhiye pazarına nerdeyse ne bulduysam aldım yetmedi kocama bile bişeyler aldım fatura anlıcanız çok kabarık çıktı akşamada koçişim çok kızmasın diye bunalımdayım yapıcam öpüyorum hepinizilaelaelaelaelae
canım,merhaba....sosyal hakkım olmadığı için bunu bende merak etmiştim..güzel bir konuya değindiniz...sağolun...ama bazınız yapmıyor demiş...ben istanbul da yım....acaba tabi lazım olsa allah tan ogünleri bir görsem gideyim...yapmazsalarda geri dönerim napalım.......
canım sımdı aradım burda yapmıyorlarmıs semtlere goremı degısıyor bılmıyorumkı
ArKADAŞLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....ŞİMDİLİK PAZARTESİYİ BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK...İNŞALLAH BENDE SİZLERİN O GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIM..CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM BUNU...RABBİM BUGÜN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN...HEPİMİZE MELEKLERİMİZİ GÖNDERSİN....KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN...BİZLERE SABIR VERSİN,İŞLERİMİZE KOLAYLIK VERSİN..HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN....a.s. a.s.
ipek çim.....klişeleşmiş bi laf vardır....burası istanbul herşey beklenir diye...kimi yapar,kimi yapmazış...bu nasıl standart böyle...allah yardımcımız olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?