- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.081
slm kızlar kandilimiz mübarek olsun
benim adet günüm dündü 1 gün geçti halada bişey yok beklemediyim inşallah hamişimdir
bu mübarek günde dua edelim arkadaşlar tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver YARABBİ...
ayyy sudenaz benimde 20 si ilşki oldu ç.iğnesi vurulmadı daha öncede bahsetmiştim.ama bende hiç bişi hissetmiyorum.hemşire bana 15 gün sonra kanda baktırabilirsin demişti demekki senin olduysa inş.kesin belli olurrr.ya cnm benden umut yok senden bekliyorumm.buda beni çok sevindirirrr
CANIM BU GÜN İĞNE VURULALI 14. GÜN....HAZİRAN 20 DE VURDURTMUŞTUM...BİLMİYORUM..BUGÜN DAHA NET ÇIKAR DEMİŞTİM AMA AYNI ÇIKTI HATTA DÜNKÜ DAHAMI NET GİBİYDİ SANKİ..AYNI MARKA TEST..KAFAM ÇOK KARIŞIK...kafamçokkarıştı
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Hepinize kocaman öpücükler:1hug:
Adetim geçeli 1-2 gün oldu. Bugün tahlil yaptırdım. Tahlil sonucunda 1.cizgi çok belirgin diğer ise çok silik çıktı. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? acaba hamilemiyim yoksa değil mi? çözemedim.
Adetim geçeli 1-2 gün oldu. Bugün tahlil yaptırdım. Tahlil sonucunda 1.cizgi çok belirgin diğer ise çok silik çıktı. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? acaba hamilemiyim yoksa değil mi? çözemedim.
hamile olma ihtimalin yüksek canım benimde öyleydi...ama kan tahlilinde çıktı...bence çok merak ediyorsan kan tahlili yaptır....hayırlı olsun diyim ben....
İnşallah bu mübarek günde söylediğiniz gibi hamileyimdir. Yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak.4 ay önce düşük yapmıştım. Umarım hamileysem bi daha bu olayı bir daha yaşamam.
ay canım birden heyecanlandım çünkü bende test yapmıştım ve adetime 2 gün vardı bendede öyleydi bakacam derken şaşı olacakstım neredeyse ama bak yarın 5 haftalık olacak keratamDURUMLAR KARIŞIK CANIM BİRAZ BENİM
ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM DAYANAMADIM TEST YAPTIM..İLK DEFA İKİNCİ ÇİZGİ KISMINDA ÇİZGİNİN GÖLGESİNİ GÖRDÜM :roflol: YANİ ÇOK ZOR GÖRÜLÜYODU...KARDEŞİME EŞİME GÖSTERTTİM ONLARDA FARKETTİLER..BU SABAH TEKRAR YAPTIM BELKİ DAHA NET ÇIKAR DİYE YİNE AYNI GÖLGE GİBİ ÇIKTI...ATEŞİMDE 36.8 DEN BU SABAH 36.9 A ÇIKTI...ŞAŞKINIM AMA HALA İÇİMDEN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM..KULLANDIĞIM İLAÇLAR HCG HORMONU İÇERİKLİ..ONDANMI ACABA DİYORUM..
SAKIN KAN TESTİ DEMEYİN..ŞUAN MÜMKÜN DEĞİL...ZATEN YAKINLARDA YOK..İZİNDE ALAMIYORUM..BUGÜN YENİ Bİ ARKADAŞ BAŞLADI İŞE ..ONU ÇALIŞTIRIYORUM..BELKİ YAZDIKLARINIZA YANIT VEREMEYEDEBİLİRİM GEÇ YAZABİLİRİM BİLGİNİZ OLSUN..PAZARTESİYE KADAR BİŞEY OLMAZSA DR.UMA ANCAK O ZAMAN GİDEBİLİCEM...BU ARADA YİNE HER SABAH TEST YAPICAM...
h.g denizkokusu sende durumlar nedir?benim geçen ay boş geçti bu ay için salı çatlattık.solda 1 tane 19mm varrrrr
DURUMLAR KARIŞIK CANIM BİRAZ BENİM
ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM DAYANAMADIM TEST YAPTIM..İLK DEFA İKİNCİ ÇİZGİ KISMINDA ÇİZGİNİN GÖLGESİNİ GÖRDÜM :roflol: YANİ ÇOK ZOR GÖRÜLÜYODU...KARDEŞİME EŞİME GÖSTERTTİM ONLARDA FARKETTİLER..BU SABAH TEKRAR YAPTIM BELKİ DAHA NET ÇIKAR DİYE YİNE AYNI GÖLGE GİBİ ÇIKTI...ATEŞİMDE 36.8 DEN BU SABAH 36.9 A ÇIKTI...ŞAŞKINIM AMA HALA İÇİMDEN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM..KULLANDIĞIM İLAÇLAR HCG HORMONU İÇERİKLİ..ONDANMI ACABA DİYORUM..
SAKIN KAN TESTİ DEMEYİN..ŞUAN MÜMKÜN DEĞİL...ZATEN YAKINLARDA YOK..İZİNDE ALAMIYORUM..BUGÜN YENİ Bİ ARKADAŞ BAŞLADI İŞE ..ONU ÇALIŞTIRIYORUM..BELKİ YAZDIKLARINIZA YANIT VEREMEYEDEBİLİRİM GEÇ YAZABİLİRİM BİLGİNİZ OLSUN..PAZARTESİYE KADAR BİŞEY OLMAZSA DR.UMA ANCAK O ZAMAN GİDEBİLİCEM...BU ARADA YİNE HER SABAH TEST YAPICAM...
merhaba arkadaşlar ya size benim bi sorum olcak ben bugün kande gebelik testi yaptırıdım adetim 3 gün geçmişti 8,99 çıktı ne demek diye sordum doktora bilemiyorum ptesi tekrar yaptır dedi ne olabilir bu şekilde sonucu çıkan var mı:çok üzgünüm:
cannım benim değerim hiç yüksek çıkmadığı için neticeyi bilemiyorum.e doktor hamilelik yok demediğine göre.hamişsindir inşallah
teşekkür ederim cevabın için canım kafam çok karıştı doktor hamile olsan 50-100 gibi sonuçlar çıkardı bu sonuca bende şaşaırdım dedi. üffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?