Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım inşallah hamişsindir senin hamiş haberinide alırızz bu güzel gecede mutlaka dualarımız birbirimiz için hayırlı ve sağlıklı evlat isteyenler için.....yerimseniben

canim öyle umutsuz davranma..nicelerini gördük burda..hiç belirtisiz hamile kaldilar....benim kullandiğim çatlatma iğnesi,progestan ve estrofem ilaçlari hcg içerikli..o yüzden inanamiyorum..ilaçlarin etkisi olabilir...

*************** selam herkese *****************

mübarak regaib kandilinizi kutlu olsun.

Yüce rabbim tüm dileklerinizi kabul etsin.

canım neyse sen kafanı karıştırma .. bekle bakalım adet günün geçsin en iyisi kan testii.. hadi hayırlııs olsun cnaımm.. a.s.

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Hepinize kocaman öpücükler:1hug:
Adetim geçeli 1-2 gün oldu. Bugün tahlil yaptırdım. Tahlil sonucunda 1.cizgi çok belirgin diğer ise çok silik çıktı. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? acaba hamilemiyim yoksa değil mi? çözemedim.

gozun aydın canım sılıkde cıksa hamılesın mubarek olsun cok guzel bır gunde ogrendın
saglıkla ınsallahh..

aramıza hoşgeldin canım. ikinci çizginin çıkması genellikle hamilelik göstergesi oluyo ama istersen biraz daha bekle yada kan testinde daha kesin sonuç alabilirsin? Hayırlısı olur inş. canımm

hamile olma ihtimalin yüksek canım benimde öyleydi...ama kan tahlilinde çıktı...bence çok merak ediyorsan kan tahlili yaptır....hayırlı olsun diyim ben....

İnşallah bu mübarek günde söylediğiniz gibi hamileyimdir. Yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak.4 ay önce düşük yapmıştım. Umarım hamileysem bi daha bu olayı bir daha yaşamam.

Son düzenleme:
İnşallah bu mübarek günde söylediğiniz gibi hamileyimdir. Yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak.4 ay önce düşük yapmıştım. Umarım hamileysem bi daha bu olayı bir daha yaşamam.

İnşallah hamilesindir canım Allah bi daha yaşatmasın. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin herkezeeŞeniz

ay canım birden heyecanlandım çünkü bende test yapmıştım ve adetime 2 gün vardı bendede öyleydi bakacam derken şaşı olacakstım neredeyse ama bak yarın 5 haftalık olacak keratam

Kızlar noluyo bi geldim Antalyadan ooo liste değişmiş:) İnanın havaalanında bile oturdum sizin yazılarınızı okudum kim naapmış diye. Bi de sude cadısını merak etrmiştim tabe hehe :) Gördüğüm kadarı ile kendisi de hamiş ama umutlanmamak için şimdilik ibşi demiyo. Kızım 2. çizgi çıkmış alllloooooooooo hamişsin hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..... İlk kutlayan ben oluyorum. Hayırlı uğurlu olsun hayırlı bir evlat olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsinnnnnnnnnnnn.....

h.g denizkokusu sende durumlar nedir?benim geçen ay boş geçti bu ay için salı çatlattık.solda 1 tane 19mm varrrrr

h.g denizkokusu sende durumlar nedir?benim geçen ay boş geçti bu ay için salı çatlattık.solda 1 tane 19mm varrrrr

merhaba arkadaşlar ya size benim bi sorum olcak ben bugün kande gebelik testi yaptırıdım adetim 3 gün geçmişti 8,99 çıktı ne demek diye sordum doktora bilemiyorum ptesi tekrar yaptır dedi ne olabilir bu şekilde sonucu çıkan var mı:çok üzgünüm:

sudenazcımmm...bugun kandıl senın ne kadar ıyı nıyetlı oldugunu bılıyoruz ve belkıde bugun bole bı haber vermen bole bısı olması hayırlı bı evlada sahıp olacaksın bence.canım ınsallahh DODON göbişindedırr...ınsallahhhh yarabbımmmm.gamyoncuiremsu:teytey:

cannım benim değerim hiç yüksek çıkmadığı için neticeyi bilemiyorum.e doktor hamilelik yok demediğine göre.hamişsindir inşallah

cannım benim değerim hiç yüksek çıkmadığı için neticeyi bilemiyorum.e doktor hamilelik yok demediğine göre.hamişsindir inşallah

teşekkür ederim cevabın için canım kafam çok karıştı doktor hamile olsan 50-100 gibi sonuçlar çıkardı bu sonuca bende şaşaırdım dedi. üffffff

kızlar regaib kandılınız mübarek olsun.bu mübarek gecede rabbim hepımızın duasını kabul etsin. hamişlerimiz size senslenıyorum.hamiş duası kabul olurmuş bizim için dua edın kızlar.rabbim bizede anelık yaşatsın.

teşekkür ederim cevabın için canım kafam çok karıştı doktor hamile olsan 50-100 gibi sonuçlar çıkardı bu sonuca bende şaşaırdım dedi. üffffff

ben ilk kan testi olduğum zaman adetime 2 gün vardı ve 14.94 çıktı canım.dıktorum hamil eolduğumu lakin 2 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini ve değerimin 2 katına çıkması gerektiğini söyledi.2 gün sonraki sonucum45.52 idi.benimkisi geç döllenmiş galiba.belki seninjide öyledir.5 in üstü hamişlik diy ebiliyorum canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…