- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.061
günaydın kızlar..15 gun önce hamileyim dye hepiniz tebrik etmiştiniz..düşük başladı..en geç 1 hafta içinde düşücekmiş..yapılcak hiçbişey yokmuş( beni hamiş listesinden silin..dr normal hayatına dön dedi..kan değerim hızla düşüyor...kendinize iyi bakın..
sudenazcim nbr canim. Varmi değişiliklerr sende.. Benim yarin regl günüm.. Bakaim.. Dört gözle bekliyom olmayi.. Inş bir an önce olayimda tedaviye geçeyim. Aksilik bu ya. Bu ayda geç regl olursam ayin 19 unda trabzona gidecem annanemlerlle..tamda yumurtlama günlerime geliyosanirim bu ayda bişi olmicak bendenn (onun için dr a bile gidip gitmememkte kararsizim yaa.. Olmassa bir dahaki aya gideyim artik diyom.. şansa bak.. Eşim gelmicek..off yaa. Kismete bakk..inş senin olmuştur canim buay.. Hadi hayliri haberlerr:))
durumlar karişik canim biraz benim
arkadaşlar dün akşam dayanamadim test yaptim..ilk defa ikinci çizgi kisminda çizginin gölgesini gördüm :roflol: Yani çok zor görülüyodu...kardeşime eşime gösterttim onlarda farkettiler..bu sabah tekrar yaptim belki daha net çikar diye yine ayni gölge gibi çikti...ateşimde 36.8 den bu sabah 36.9 a çikti...şaşkinim ama hala içimden hamileyim diyemiyorum..kullandiğim ilaçlar hcg hormonu içerikli..ondanmi acaba diyorum..
Sakin kan testi demeyin..şuan mümkün değil...zaten yakinlarda yok..izinde alamiyorum..bugün yeni bi arkadaş başladi işe ..onu çaliştiriyorum..belki yazdiklariniza yanit veremeyedebilirim geç yazabilirim bilginiz olsun..pazartesiye kadar bişey olmazsa dr.uma ancak o zaman gidebilicem...bu arada yine her sabah test yapicam...
kızlar ya bişey sorucam ben hasta oldum ama ondan 1 gün önce kan testi vermiştim ve sonuç * b*1.20 bu ne demekk???(sanırım olmadığını gösteriyo dimi)Bİde size sorim dedim...
ay heyecanlandim canim yaa. Ay hadi inş gelmiştir bu ay artik bebişin.. Inan senin hamiş haberini duymak bile bana yeter:))iğne olali ne kadar oldu canim.. üsünden en az 12 gün mü ne geçmesi gerkeiyor diye biliyorum.. Dediğin gibi çatlatma iğneleride beta hcg içeriyor ya.. Ama inş senin çizgin bebiştendir canim.. Hadi hayirlisiii..::)))
yahu benim soruma niye kimse cvp vermiyooo :1no2:
DURUMLAR KARIŞIK CANIM BİRAZ BENİM
ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM DAYANAMADIM TEST YAPTIM..İLK DEFA İKİNCİ ÇİZGİ KISMINDA ÇİZGİNİN GÖLGESİNİ GÖRDÜM :roflol: YANİ ÇOK ZOR GÖRÜLÜYODU...KARDEŞİME EŞİME GÖSTERTTİM ONLARDA FARKETTİLER..BU SABAH TEKRAR YAPTIM BELKİ DAHA NET ÇIKAR DİYE YİNE AYNI GÖLGE GİBİ ÇIKTI...ATEŞİMDE 36.8 DEN BU SABAH 36.9 A ÇIKTI...ŞAŞKINIM AMA HALA İÇİMDEN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM..KULLANDIĞIM İLAÇLAR HCG HORMONU İÇERİKLİ..ONDANMI ACABA DİYORUM..
SAKIN KAN TESTİ DEMEYİN..ŞUAN MÜMKÜN DEĞİL...ZATEN YAKINLARDA YOK..İZİNDE ALAMIYORUM..BUGÜN YENİ Bİ ARKADAŞ BAŞLADI İŞE ..ONU ÇALIŞTIRIYORUM..BELKİ YAZDIKLARINIZA YANIT VEREMEYEDEBİLİRİM GEÇ YAZABİLİRİM BİLGİNİZ OLSUN..PAZARTESİYE KADAR BİŞEY OLMAZSA DR.UMA ANCAK O ZAMAN GİDEBİLİCEM...BU ARADA YİNE HER SABAH TEST YAPICAM...
ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM DAYANAMADIM TEST YAPTIM..İLK DEFA İKİNCİ ÇİZGİ KISMINDA ÇİZGİNİN GÖLGESİNİ GÖRDÜM :roflol: YANİ ÇOK ZOR GÖRÜLÜYODU...KARDEŞİME EŞİME GÖSTERTTİM ONLARDA FARKETTİLER..BU SABAH TEKRAR YAPTIM BELKİ DAHA NET ÇIKAR DİYE YİNE AYNI GÖLGE GİBİ ÇIKTI...ATEŞİMDE 36.8 DEN BU SABAH 36.9 A ÇIKTI...ŞAŞKINIM AMA HALA İÇİMDEN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM..KULLANDIĞIM İLAÇLAR HCG HORMONU İÇERİKLİ..ONDANMI ACABA DİYORUM..
SAKIN KAN TESTİ DEMEYİN..ŞUAN MÜMKÜN DEĞİL...ZATEN YAKINLARDA YOK..İZİNDE ALAMIYORUM..BUGÜN YENİ Bİ ARKADAŞ BAŞLADI İŞE ..ONU ÇALIŞTIRIYORUM..BELKİ YAZDIKLARINIZA YANIT VEREMEYEDEBİLİRİM GEÇ YAZABİLİRİM BİLGİNİZ OLSUN..PAZARTESİYE KADAR BİŞEY OLMAZSA DR.UMA ANCAK O ZAMAN GİDEBİLİCEM...BU ARADA YİNE HER SABAH TEST YAPICAM...
canim 1.20 negatif demek..en az değer 5 olmali....
canim 1.20 negatif demek..en az değer 5 olmali....
CANIM BU GÜN İĞNE VURULALI 14. GÜN....HAZİRAN 20 DE VURDURTMUŞTUM...BİLMİYORUM..BUGÜN DAHA NET ÇIKAR DEMİŞTİM AMA AYNI ÇIKTI HATTA DÜNKÜ DAHAMI NET GİBİYDİ SANKİ..AYNI MARKA TEST..KAFAM ÇOK KARIŞIK...kafamçokkarıştı
sudenazcım erken gebelik testlerini denesen onda çıkar artık.alabiliyosan yani...bende diğer testlerdense onda kesin çıkar hem için rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?