Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

aynı dileklerim senin içinde geçerli kırmızı beyaz.umarım sende bebişine ya da bebişlerine kavuşursun tez zamanda.3 yıldır korunmuyormusun.tabi gitmişsindir doktora .ne tür önlemler aldın canım.benim de 9.ayım bu ay ve git gide sabırsızlanıyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.a.s.a.s.a.s.yerimseniben ooooyyyyyyyyy ne tatlı dimi

sweetbaby..........canım.. geçen yıl .5 ay GONAPHENE içtim....bu senede 2 ay KLOMEN+pregnyl........allah veriri inşaallah....sizlerle yazıştıkça üzüntüm gerçekten hafifliyor.....birbirimizi merak ediyoruz....çok güzel birşey bu.

merhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün kaldı ama bende kaldım merak ediyorum ne olacak diye ama fazlada umutlanmak istemiyorum test yapmam acaba görebilirmiyim

merhaba arkadaşlar.sağol nehircim ben zaten işe falan gidemiyorum.sürekli 3 öğün yiyip yatıyorum şimdi uyandım.mavirüya inşallah hamilesindir.kırmızıbeyaz ve sweetbaby ve ismini sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım yatıp kalkıp duacınızım.inanın çünkü benim annem erken diye bebeğim olmasını istemiyor sizler ailemden bile daha çok desteksiniz bana.o yüzden dualarım sizlerle.

merhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün kaldı ama bende kaldım merak ediyorum ne olacak diye ama fazlada umutlanmak istemiyorum test yapmam acaba görebilirmiyim

canım ben adetime 3 gün kala bile test yaptım çıkmadı.çünkü idrarda görünmesi için 21. günün tamamlanması gerekiyor..eğer yaparsan sonuç çıkmaazsa üzülme.tamam mı?çünkü 21 gün dolmamış olabilir.

merhaba kızlarr.... bikaçgündür yazamıyorum eşim ayağını incitti evde 2 gündür....
bugünlerde okadar çok dua ediyorumki hamile kalmayı çok istiyorum.. 3 ayım biliyosunuz gitgide bebek isteğim yoğunlaşıyooo.... artık olsun çok fazla bekletmesin istiyorum... herkes bebek soruyoo ben istmezmiyim gelsin evim şenlensin hayatım dahada anlam kazansın....

slm sudecim ateşin çok düşmemiş regli günün olmasına rağmennn allahım inşallahhh hamilesindir en az senin kadar istiyorum vede heyecanlanıyorum

canım bende 1,5 senedir evliyim benimde henüz bebeğim yok,benimde görümcem ve kayınvalide filan sürekli aynı şeyi soruyodu,zaten en büyük stresi onların soruları yüzünden yaşıyoruz,baktım olucak gibi değil dedimki görümceme abinde sorun varmış o yüzden tedavi olması gerekiyomuş dedim o gün bugündür tek kelime edemiyolarnaniknanikbiraz haince belki ama strese sokuyolardı beni napim...bizimde bi günümüz vardır elbet,rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin..sabredelim,dua edelim...:1hug:

enel 17 güzel dileklerin için gerçekten çok teşekkürler güzel dileklerin için.ben hep şunu diyordum 8.ayda hamile kalcam diye Allah verdi ama düşük oldu işte.niyeyse bu ay da içime doğuyor. bir de yaz tatilinde evdeyiz, çalışmalar daha sağlam oluyor.çalışırken yorgun oluyoduk kendimizi veremiyoduk.Allah hepimize güzel bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde taşıyıp,doğurup, büyütmeyi nasip etsin.

benimde 1 düşüğüm oldu çok üzüldüm ama şu an ilaç tedavisi oldum inş. tekrar düşünüyoruz 3 günüm kaldı adetime sabırla bekliyorum ve bende senin gibi çok heyecanlanıyorum allah herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar naip etsin

kızlar ben bişi sormak istiyorum ya bu folic plus benim miğdemi ağrıtıyo,dr uma ulaşamıyorum bi türlü,hastanede bana çok yakın sayılmaz.ben şimdi bu folic plus'ı almıyorum nerdeyse 1 aydır,zorunlu bişimidir sizce bu ilaç..

evet arayanlar ya da aynı zamanda evlenip bebek bekleyen arkadaşlar siz de yokmu diyolar. ben de öğretmenim özellikle okulumuzun yaş ortalaması genelde 35 ve üzeri.hepsi çoluk çocuk sahibi.az bi kilo alıyosun hemen hamilemisin yoksa ,süt içiyosun bişey var dimi deyip üstüne geliyolar.tamam ben de istiyorum. ve olunca vakit kaybetmeden söylerim.niye böyle mucizevi şekilde güzel bişeyi saklıyayımki.değilmi?ben de çok istiyorum eski görev yaptığım yerdeki arkadaşlarıma,okuldakiler, özellikle eşimin ailesine bu haberi vermeyi.karnımın kocaman olmasını ve güzel güzel elbiseler giyip eşimin de elinden tutup gezmeyi ve bir güzel bebeğimi kucağıma almayı okadar çok istiyorumki.Allahım o gnleri bu ay hepimize göster lütfennnnnnnnnnnnn:a015:

sudenaz iyi haberlerini bekliyoruz.muzurpepi ve ayzan inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.allahım sabrınızı test ediyor hep birlikte dualarımızı aksatmayalım kızlar.öpüyorum.

kıslar slm ben geçen günde yazdım ama sitede bulamadım.ben dün adet oldum ikinci adetimde bu ayın 31inde olucam 28 günde bir oluyorum.hamilelik için hangi günler daha çok kalma ihtimalim var hesaplamayı beceremdim.daha doğrusu ayrı ayrı .çıktı bir kaç tane tarih.nasıl hesaplıycam yardımcı olurmusun bide ateş ölçme yöntemini de bulamadım sitede bu konudada yardım eder misiniz.

nekadarlıkken düşük oldu ve kaç aydır bebiş istiyosun canım yani bu kaçıncı denemen.düşük olalı ne kadar zaman geçti.benim mayıs 12 de düşük oldu ama erken bir düşüktü ve hiç beklemedim.doktor gerek yok devam dedi.

inşallah kızlar hepinize duacıyım.sweetbaby o senin içinin güzelliği canım.ayzan bende aynı ilacı alıyorum.günde 3 defa.ama mide ağrım hiç olmadı.midem ilaçlara karşı hassastır.doktorlar çok önemli bebeğin sinir sisteminin gelişmesine ve anneden alacagı vitaminle kalsiyuma ek alınması gereken birşey olduğunu söylüyor.ben hamile olduğum için ilk 3 ay almak zorundayım.sen bi ara ver ama doktoruna sor canım.

canım sen 17 yaşındamısın yoksa.

sudenaz iyi haberlerini bekliyoruz.muzurpepi ve ayzan inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.allahım sabrınızı test ediyor hep birlikte dualarımızı aksatmayalım kızlar.öpüyorum.

canım teşekkürler,umarım sende sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla yavrunu alırsın kucağına..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…