- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.441
1 senedir korunmadan demişsin.....evet artık istemekde ve neden tutmadığını düşünmekte haklısın...benim de 3 yıl oldu..hiç ama hiç tutmadı...daha ilk gün herkes söylüyordu...şimdi sormayıp bahsini bile açmıyor ,eşimin ailesi.....açıkcası bu bile kırıcı oluyor.....sessiz kalmalaları..manalı manalı daha da incitiyor..............
merhaba arkadaşlar benim adetime 3 gün kaldı ama bende kaldım merak ediyorum ne olacak diye ama fazlada umutlanmak istemiyorum test yapmam acaba görebilirmiyim
saol arkadaşım aslında 27 sinde normalde olmam gerekiyodu ama benimki bazen 4,5 gün atlayabiliyo o yüzden en fazla 1 hafta falan geçmiştir zaten annemler olmazsa atlatamazdım 1 seneden beri korunmadığımız halde takdiri ilahi olmadı görümcemlere falan anlatamıyorum her gördüklerinde soruyolar sanki 2 gün içinde hamile kalabilirim sanki ben istemiyorumdediğim gibi rabbim sizin ve benim kucaklarımızı boş bırakmasın eğer varsa zaten ilk size söylerim ki inşllah vardır kendimide kaptırıp sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü resmen yıkılıyorumsenağlama
merhaba kızlarr.... bikaçgündür yazamıyorum eşim ayağını incitti evde 2 gündür....
bugünlerde okadar çok dua ediyorumki hamile kalmayı çok istiyorum.. 3 ayım biliyosunuz gitgide bebek isteğim yoğunlaşıyooo.... artık olsun çok fazla bekletmesin istiyorum... herkes bebek soruyoo ben istmezmiyim gelsin evim şenlensin hayatım dahada anlam kazansın....
benimde 1 düşüğüm oldu çok üzüldüm ama şu an ilaç tedavisi oldum inş. tekrar düşünüyoruz 3 günüm kaldı adetime sabırla bekliyorum ve bende senin gibi çok heyecanlanıyorum allah herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar naip etsin
inşallah kızlar hepinize duacıyım.sweetbaby o senin içinin güzelliği canım.ayzan bende aynı ilacı alıyorum.günde 3 defa.ama mide ağrım hiç olmadı.midem ilaçlara karşı hassastır.doktorlar çok önemli bebeğin sinir sisteminin gelişmesine ve anneden alacagı vitaminle kalsiyuma ek alınması gereken birşey olduğunu söylüyor.ben hamile olduğum için ilk 3 ay almak zorundayım.sen bi ara ver ama doktoruna sor canım.
sudenaz iyi haberlerini bekliyoruz.muzurpepi ve ayzan inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.allahım sabrınızı test ediyor hep birlikte dualarımızı aksatmayalım kızlar.öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?