- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.421
cicim ya sen hala kaldınmı orda ya takma kafanı onlar hamişlikten bak ben sana söliyim
bu arada benim misafirler akşama gelcek az bi işim var arada onlarıda hallederimmmm:1hug:Şeniz
ben hamile olmadığım için diğerlerine ne yazabilirim ki,bu iki başlıkta yazıyorum.ama bu beklemede olan arkadaşlar bayağı fazlalaşmışlar...cevap vermemeleri ne anlam veremedim..........sudenaz.belki başka yerlerde denk geldin mi bu arkadaşlara..inan merak ettim................
bende hastalanmam inşallah hamişimdirrrrrrrrrrrrrrrrrr
GOT loves you_) biyerde okumuştum bunu ve çok etkilendim çok hoşuma gitti evet arkadaşlar allha bzi seviyor
saol arkadaşım aslında 27 sinde normalde olmam gerekiyodu ama benimki bazen 4,5 gün atlayabiliyo o yüzden en fazla 1 hafta falan geçmiştir zaten annemler olmazsa atlatamazdım 1 seneden beri korunmadığımız halde takdiri ilahi olmadı görümcemlere falan anlatamıyorum her gördüklerinde soruyolar sanki 2 gün içinde hamile kalabilirim sanki ben istemiyorumdediğim gibi rabbim sizin ve benim kucaklarımızı boş bırakmasın eğer varsa zaten ilk size söylerim ki inşllah vardır kendimide kaptırıp sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü resmen yıkılıyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?